Herkku-puhelin
Annan varpaat
jalkafetissi

Ajoin Bussipysäkin ohi ja siinä Anna oli. Tarjosin kyytiä himaan, tunsin Annan melko hyvin, tosi pantavan näköinen pikkupillu. Se oli tulossa punttikselta ja oli kyllä hyvässä kunnossa, täytyy myöntää. Anna oli ottanut tatuoinnin ja halusi näyttää sitä, oltiin jo sen kotipihalla. Missä se on? Kysyin, jalassa vastasi Anna. Sillä oli vanhat skeittikengät jalassa ja se otti vasemman kengän pois. Harmaissa sukissa näkyi hikiraja joka kiersi varpaat, kovat oli treenit ajattelin.

- ”Ota koko sukka pois niin näkyy paremmin”, sanoin.

Tatuointi oli pieni lisko joka makasi jalkapöydällä, otin sukan Annan kädestä ja haistoin sitä! Ihana tuoksu! Otin Annan jalasta kiinni jotta voisin ”katsoa” tatuointia paremmin. Ihailin hetken Annan varpaita, sillä oli pieni ja siro jalka kengän numero oli ehkä 36, rohkaisin mieleni ja suutelin Annan varpaita.

- ”Mitä sä teet”, kysyi Anna nielaisten lauseen viimeiset kirjaimet.

Nuolin kauniin tytön jalkoja jo niin kiimassa, etten olisi pystynyt lopettamaan vaikka Anna olisi halunnut, mutta onneksi hänkin piti siitä mitä tein. Katsoin Annaa hänellä oli silmät kiinni ja puri hieman huultaan. Sanoin haluavani nuolla toisenkin jalan puhtaaksi. Anna otti nopeasti kengän ja sukan pois, ne oli täydelliset jalat! Kauniit ja hikiset. Kaadoin Auton penkin, Anna ymmärsi vinkin ja veti urheiluhousunsa alas, perse oli täydellinen. Työnsin sormeni tämän tytön vittuun. Pillu oli niin märkä, että koko käsi oli Annan mahlassa. Väännyin nuolemaan märkää pillua, se oli ihana, melkein karvaton ja hyvän makuinen kyrpäni survoi pillua, suutelin Annaa. Huulet olivat ihanan pehmeät, tunsin jo kohta laukeavani. Vedin kyrpäni ulos pienestä pillusta, se kiilsi pillun limasta. Tarrasin nopeasti Annan vasempaan nilkkaan kiinni ja käänsin jalkapohjan kyrpäni eteen. Runkkasin kyrpääni ja lämpimät spermat lensivät jalalle, pitkin jalkapohjaa ja varpaitten väliin. Katsoin Annaa syvälle silmiin, hän kumartui ja otti jalastaan kiinni. Anna nuoli spermat omilta hikisiltä varpailtaan parhaansa mukaan, koitti saada joka tipan ihanaan suuhunsa. Melkoisen notkea tyttö tuo Anna, ajattelin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute