Herkku-puhelin
Kokematon
Poitsu86

Tämä tarina tapahtui noin pari vuotta sitten hiihtolomalla, kun olin menossa laskettelu-leirille Ouluun.

Oli perjantai olimme juuri lähtemässä Helsingistä linja-autolla Ouluun päin. Bussiin päästyä istuin serkkuni viereen ja rupesin katsomaan muita leiriläisiä. Bussissa ei juuri ollut kuin poikia, mutta takapenkillä näin kaksi minun ikäistäni tyttöä. Tunsin kuinka kyrpäni nousi heti pystyyn.

Kun bussi lähti otin mukavan asennon penkistä ja aloin nukkumaan. Heräsin kun serkkuni töni minua, "Vitun unikeko, herää nyt, me pysähdyttiin jollekin huoltsikalle", se sanoi. Sitten mentiin huolto-asemalle ja huomasin kuinka ne tytöt sieltä takarivistä katsoivat meitä. Taas kyrpäni nousi heti pystyyn ja punastuin. Tytöt vain hymyilivät ja lähti tulemaan meitä päin! Olin aika peloissani, kun olin vielä neitsyt ja tytöillä oli semmoiset katseet, että nyt saattaisi saada.

Toinen tytöistä sanoi:

- "Moi, mä oon Stiina, taitaa tehä kipeetä tuolla alhaalla?"

Punastuin taas ja änkytin vaan jotain. Sitten yhtäkkiä Stiina sanoi etta haluaisi ottaa suihin multa ja mentäisiin vessaan. Minä vaan nyökkäsin ja lähdimme naisten vessaan. Serkkuni jäi juttelemaan sen toisen tytön kanssa, näytti sekin aika yllättyneeltä.

Stiina meni vessaan ja tuli sitten sanomaan kun vessa olisi tyhjä. Kun vessa oli tyhjä menimme yhteen koppiin ja laitettiin ovi lukkoon. Me ei puhuttu mitään Stiina vain avasi farkkujeni napit ja otti jo kovan kaluni suuhunsa laukesin heti ja Stiina nieli kaiken ja sanoi, että täytyy ottaa uudestaan. Ja koko viikon olimme yhdessä kokeiltiin kaikenlaisia asentoja ja serkkunikin sai koko viikon toiselta tytöltä, sen pituinen se...

megaposse@yahoo.co.uk, mailatkaa!!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute