Herkku-puhelin
Rippikoulukaveria
Someboy

Kesälomaa oli mennyt noin kuukausi. Istuskelin kylällä ja katselin, kun ihmiset viettivät lomaansa tai olivat matkalla töihin. Yhtäkkiä takaani kuului ääni:

"Moi Janne!", huusi Hanna, joka oli ollut samalla rippileirillä kanssani pari viikkoa aikaisemmin.

"Moi!", tervehdin takaisin.

"Mitäs sä täällä?", hän kysyi.

"No enhän mä mitään erikoista, koitan tässä kesälomaa viettää ku porukatki on lomalla.", vastasin.

"No jos sulla ei oo muuta tekemistä ni mä tarjoan kahvit meillä.", Hanna kysyi ikään kuin piristääkseni minua.

"No mikäs siinä, mennään vaan.", vastasin ja nousin seisomaan.

Lähdimme kävelemään Hannan kotia kohti, joka oli aika lähellä. Avasin heidän aidassaan olevan portin ja päästin Hannan siitä ensin herrasmiesmäisesti. Kävelin Hannan perässä ovelle ja katselin samalla hänen kaunista vartaloaan ja kireää takamustaan. Vartalon muodot erottuivat selvästi, sillä hänellä oli päällään kireät farkut ja kireä toppi.

Hanna avasi oven. Kävelin hänen perässään sisälle ja katselin ympärilleni.

"Mennään tänne keittiöön ni mä pistän kahvit tulemaan.", Hanna sanoi.

Niinpä menimme keittiöön, jossa Hanna alkoi latoa poroja kahvinkeittimeen. Minulla alkoi jo tässä vaiheessa olla housuissa ahdasta, sillä Hanna oli todella kauniin ja kiihottavan näköinen. Hänellä oli vaaleat hiukset ja kauniin siniset silmät. Kävin istumaan, jottei Hanna näkisi pullottavaa etumustani. Nyt hän toi kahvin pöytään ja kaatoi minulle ja sitten itselleen. Joimme kahvia ja puhuimme kesän tapahtumista ja muusta sellaisesta.

"Mää ymmärsin leirillä, että sää ymmärrät jotain noitten tietokoneitten päälle. Viitsisitkö vilkasta muun konetta Ku siinä on jotain häikkää?", Hanna kysyi.

"No tottakai.", vastasin.

Niinpä kahvit juotuamme menimme Hannan huoneeseen ja minä aloin korjailla konetta. Hanna kävi sängylleen istumaan ja katseli tekemisiäni. Minun oli vaikea keskittyä, sillä erään laatikon raosta pursui stringejä ja parit rintsikat. Hanna valitettavasti huomasi sen ja sanoi:

"Mä voin vähä viikata vaatteitani ni ne ei häiritse sitte sua."

Punastuin enkä sanonut mitään. Pyysin Hannaa irrottamaan pistokkeen, etten saa sähköiskua, konetta korjatessani. Hanna meni pöydän alle irrottamaan pistoketta. En tietenkään tajunnut, että hän näkisi sieltä etumukseni.

"Täältähän löytyy vaikka mitä!", Hanna huusi.

Samassa tunsin kuinka hän puristi kyrpääni housujen läpi. Hätkähdin, mutta rauhoituin ja ajattelin mielessäni, että nyt se on menoa. Siirsin tuolia, jotta Hanna pääsi pois pöydän alta.

"Haluisitsä panna mua?", Hanna kysyi.

"No tota. Joo!!!", vastasin innokkaasti.

Hanna alkoi riisua housujani minun istuessani tuolilla. Sitten hän otti kyrpäni hellästi kauniin punaisten huuliensa väliin. Se tuntui taivaalliselta ja luulin laukeavani, mutta onneksi mitään ei tullut. Välillä hän nuoli terskani päätä ja puristeli kiveksiäni ja välillä taas otti kyrpäni lähes kokonaan suuhunsa.

"Kohta multa tulee.", huusin Hannalle.

Siinä samassa hän lopetti ja sanoin, että nyt olisi minun vuoroni. Hän kävi sängylle odottamaan. Hänellä oli todella kiimainen ilme. Riisuin paitani ja kävin Hannan päälle makaamaan. Suutelin Hannaa ensin suulle, sitten kaulaan ja siitä pikkuhiljaa alemmas. Paita tuli valitettavasti eteen ja pyysin Hannaa riisumaan sen. Heti, kun paidan alta paljastuivat hänen kiinteät rintansa, jotka olivat rintaliivien alla peitossa kaadoin Hannan uudelleen sänkyyn. ja suutelin rintojen väliä. Sitten riisuin Hannan viininpunaiset rintsikat ja aloin suudella rintoja. Imin hänen nännejään ja puristelin rintoja. Hanna alkoi huohottamaan.

Riisuin Hannalta farkut jalasta, mutta jätin vielä pikkuhousut ja näin ollen myös pillun rauhaan ja siirryin vielä takaisin rintoja käsittelemään. Nyt päätin lähteä siirtymään alemmas ja koko matkan ajan suutelin hänen vatsaansa. Otin hänen jaloistaan kiinni ja nostin ne olkapäilleni. Näin hänen kostuneet pikkuhousunsa, mutta pystyin vieläkin jättämään pillun rauhaan. Hanna huohotti kokoajan, minun suudellessani hänen kiinteitä reisiään. Nyt siirryin imemään muutaman kerran hänen pikkuhousujensa märkää kohtaa. Niissä maistui kiima. Nyt en enää voinut pitää itseäni erossa pillusta vaan repäisin Hannan pikkuhousut kahtia ja aloin imemään Hannan häpyhuulia. Hannan huohotus muuttui voihkinnaksi ja arvasin, että hän saisi kohta orgasmin. Nyt otin klitoriksen suuhuni ja imin sitä kuin tikkaria. Samalla työnsin pari sormea Hannan liukkaaseen ja kireään vittuun.

"Kohta multa tulee, älä vaan lopeta!!", Hanna huusi, varmasti niin kovaa, että naapuritkin kuulivat.

Minä runkkasin hänen pilluaan sormillani ja imin hänen klitoristaan. Nyt Hanna alkoi kouristelemaan selkäänsä ja hänen pillunsa alkoi supistelemaan ja muuttui entistäkin liukkaammaksi. Hänen voihkintansa muuttui huudoksi ja hän riuhtoi päätään puolelta toiselle. Se oli varmasti hänen rajuin orgasminsa ja se tuntui jatkuvan loputtomiin. Sänky kastui, kun hänen pillunsa lypsi mehuja desilitra kaupalla. Sitten hän rauhoittui ja vedettyään muutaman minuutin henkeä, hän käski minun istua tuolille. Hän tuli istumaan syliini ja minä ohjasin kovan kyrpäni hänen kosteaan koloonsa. Vaikka vittu oli aivan märkä se tuntui alkuun ahtaalta kyrvälleni. Pikkuhiljaa Hanna kuitenkin rentoutui ja alkoi liikkua rivakkaan tahtiin kyrpäni päällä. Hän alkoi jälleen huohottamaan. Kesken vauhdikkaan panemisen nostin hänet sängylle kontilleen ja aloin panemaan häntä rajusti takaapäin. Hanna alkoi jälleen huutamaan ja hänen pillunsa alkoi supistelemaan todella kovasti kyrpäni ympärillä. Hän sai toisen orgasminsa joka oli vähintäänkin yhtä kova kuin ensimmäinen. Hän lyyhistyi sängyllensä ja hengitti todella raskaasti.

Hänen perseensä oli jäänyt pystyyn ja näin hänen kiihottavan peppureikänsä. Työnsin pari sormea Hannan vittuun, josta otin kostuketta persreiälle. Hanna ei oikeastaan reagoinut tähän mitenkään, sillä hän oli orgasminsa jälkeen kuin muissa maailmoissa. Nyt työnsin kyrpäni Hannan todella kireään peppureikään ja aloin hiljaa jynssäämään sitä. Hannakin palasi samaan maailmaan kanssani ja huusi: "Ei saa!! Sattuu!"

En kuitenkaan välittänyt hänen huudoistaan vaan kiihdytin vauhtia ja Hannankin alkoi ilmeisesti nauttia tilanteesta. Hänen ilmeensä muuttui tuskaisesta kiimaiseksi ja hän alkoi haukkomaan henkeään ja hänellä oli jälleen orgasmi tulossa. Jyystin vielä todella rajusti hetken aikaa, kunnes tunsin, että omakin lastini on lähdössä liikkeelle. Menimme nopeasti 69-asentoon. Aloin nuolla ja imeä Hannan vittua ja hän imi minun kyrpääni. Laukesimme molemmat yhtä aikaa. Yritin nuolla kaikki Hannan mehut siinä kuitenkaan onnistumatta. Hannakin yritti niellä kaikki spermani, mutta ei hänkään pystynyt sitä tekemään, sillä lastini oli todella valtava.

Hetken siinä makailtuamme Hanna kääntyi ympäri ja suuteli minua.

"Kiitti! Tää oli mun elämän paras pano, mutta toivottavasti ei viimeinen.", hän sanoi.

En sanonut mitään. Tämän jälkeen menimme suihkuun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute