Herkku-puhelin
Orjat leirillä 1
Master H

Tänään on se perjantai. Muutaman kuukauden ajan olen valmistanut teitä tähän päivään ja viikonloppuun, joka nyt on alkamassa. Tiedätte säännöt ja perusteet sähköpostin välityksellä ja kahden kesken antamani koulutuksen johdosta, suosittelen niiden osalta nyt virkistämään muistianne!

Näillä sanoin alkoi uuden orjanelikon viikonloppukoulutus vuokraamallani mökillä syrjäisellä saarella. Neljä alastonta nuorta kaunista naista on polvillaan mökin terassilla katseet painettuina maahan kuunnellen kun sotilasjohtajan tavoin astelen heidän ympäriinsä pitäen alkupuhetta leirin säännöistä ja tavoista.

Kuri täällä leirillä tulee olemaan paljon kovempi kuin aikaisemmissa koulutussessioissamme, se johtuu siitä että nyt olette olleet jo niin kauan hommassa mukana jotta asioiden on pikku hiljaaa alettava menemään perille. Jos vielä tulee lapsellisia virheitä niin kuin ensimmäisillä tapaamisilla, tulevat rangaistukset olemaan kovempia....paljon kovempia.

Näin puhuessani huomaan kuinka pari tytöistä on hieman hermostunut ja pelokkaan oloinen joten päätän antaa pienen lohdutuksen.

Ennalta pidetyistä säännöistä mitä tehdään ja mitä ei, tietysti yhä pidetään kiinni ja turvasana on sama vanha. Onko ymmärretty? Kyllä Mestari, tytöt nyökkäävät kuin kuorossa. Hyvä, aloitetaan sitten. Tytöt siis ovat omasta tahdostaan halunneet koulutukseeni tullakseen kunnollisiksi huoraorjiksi herralleen. Kuka mistäkin syystä. Anne haluaa oppia tottelevaiseksi kotiorjaksi tulevalle miehelleen, hänen sulhasensa kehottikin minua olemaan ankara pikku lutkaansa kohtaan, jotta kotona ei tarvi niin paljon sitten kouluttaa kun vaimo osaa jo häistä lähtien tavat. Näin hän kertoi sähköpostissa kun pyysi päästä ohjelmaan mukaan. ;) Viivi (19wee) taasen on ollut oikea bitch koulukavereilleen ja etenkin pojille ja pettänyt lähestulkoon solkenaan poikaystäviään ja tahtoo siitä nyt kunnon opetuksen pyöreälle pyllylleen, ja sen hän totisesti saa katuen katkerasti ilkeyksiään. Lisäksi ovat Helena ja Erika. Helena on 28wee kotiäiti joka ei uskalla mieheltään pyytää raippaa koska pelkää ettei tämä ymmärrä mikä kauhea tarve huoralla on saada kuritusta vähän väliä, joten olen tarjoutunut rankaisemaan häntä miehensä puolesta, Mieskin on tyytyväinen kun vaimo oppii tavoille eikä itse tarvi kättään rasittaa. Erika on erään menestyvän yrityksen sihteeri (23wee) jossa on muutamia muitakin nuoria naisia. Yrityksen miehet huomasivat että toimiston tytöiltä alkaa kuuliaisuus ja kunnioitus auktoriteetteja kohtaa hävitä ja päättivät varoitukseksi ja rangaistukseksi laittaa Erikan orjakouluun oppimaan käytöstapoja. Että tällaisen huoranelikon kanssa olen painiskellut muutaman kuukauden ja nyt viikonloppuna katsotaan miten oppi on mennyt perille!

Niinkuin jo sanoin tulee kuri olemaan täällä kova, se tarkoittaa seuraavia asioita. Kaikki säännöt puhumisesta ja käyttäytymisestä ovat niin kuin ennenkin, muutamia tähdennyksiä tosin tulee lisäksi.

Tytöt eivät tänne tullessaan tienneet että leirillä on muitakin orjia, en katsonut tarpeelliseksi kertoa, orjan tehtävä ei ole kysellä tai ihmetellä vaan totella sokeasti herraansa. Hieman uteliaana he vilkuilevat toisiaan vaikka tietävät että sääntönä Mestarin puhuessa on painaa katse maahan, huomautettuani asiasta napakalla piiskan iskulla Viivin pyllylle tajuavat muutkin että kurinpidon kovennus ei ollut vitsi.

Seuraavat kymmenen sääntöä ovat voimassa tästä hetkestä leirin loppuun saakka, jos huomaan väärinkäytöksiä, sääntöjä kovennetaan.

1. Orjat ovat alasti koko ajan paitsi jos en minä määrää toisin.

2. Orjilta on puhuminen kielletty, paitsi kysyttäessä

3. Orjat katsovat lattiaan eivätkä vilkuile yhtään

4. Orjat tekevät kaiken työn kuten , ruuanlaitto, siivous jne.

5. Jos teette virheen tulette kertomaan heti.

6. Tottelette antamiani käskyja kyselemättä ja välittömästi.

7. Jos huoralla on asiaa hän viittaa ja odottaa että saa puheenvuoron, asian on oltava tärkeä, muuten seuraa rangaistus. Rangaistuksen aikana on myös tuskan tai kiihkon huudot tukahdutettava, jos ei muuten niin pakolla.

8. Orjalla ei ole lupaa koskea toiseen orjaan eikä tietystikään herraansa ilman lupaa.

9. Orja ei saa saada orgasmia ennen kuin lupa on annettu, jos ei pysty pidättymään kiihotuksesta huolimatta on rangaistus välitön ja ankara. Olette täällä oppimassa, ette nauttimassa.

10. Orja ei missään vaiheessa saa ristiä jalkojaan, peittää rintojaan, sulkea suutaan tai muutenkaan yrittää peitellä itseään, istuttava on myös aina jalat auki.

Lisäksi vielä korostan että vahdin teitä koko ajan, esimerkiksi jos yllätän jotkut vessasta räpläämästä itseään tai lesboaktista on rangaistus erittäin kova. Jotteivat säännöt unohtuisi niin koko leirin ajan pidetään pyllynahkanne punaisena jokailtaisessa kuripiiskauksessa. Lisäksi ovat vielä rangaistukset ja ehkä ruoskin teitä ihan muuten vaan toisinaan ;) lisään ilkikurinen hymy huulillani. ainiin ja häpykarvoitus on myös kiellettyä, sitä teille jokaisela näyttää olevan joten aloitamme siitä.

Värisevänä tytöt ovat kuunnelleet sääntöjäni ja ovat selvästi peloissaan, he ovat täällä sarella täysin minun armoillani. Päätän jakaa heidät pareihin ja päästää parturintöihin. Lähetän Viivin ja Annen hakemaan vaahtoa ja höyliä ja Helenan minulle oluen. Itse istun mukavasti tuoliin seuraamaan alastomien naisvartaloiden pyöriskelyä ympärilläni.

Erika rikkoo hiljaisuuden kysymällä: ”Entäs mi...” Katsahdan häneen julmasti ja samassa hän tajuaa puhuneensa ilman lupaa. Samassa hän lankee jalkoihin nuollen sääriäni armon toivossa, työnnän hänet jalallani pois ja huomaan muiden tyttöjen nauttivan sisarensa ahdingosta, heidän hymynsä paljastaa kaiken kun he tuijottavat jaloissani rukoilevaa Erikaa.

- ”Anteeksi Herrani, lupaan ettei se tule toistumaan”, olkaa Armollinen Mestari...

Tuijotan tyttöä hetken ja lausun julmasti – ”Erika, kuulit säännöt ja korostin että kuri tulee olemaan kova, joten armo on pois kysymyksestä.” Erika nyyhkyttää jaloissani kun muut orjat suorittavat tehtäviään loppuun.

- ”Päätämme Erikan rangaistuksesta myöhemmin”, sanon ja katson kun tytöt alkavat levittää partavaahtoa toistensa tuheroille. Helenan tuodessa vielä minulle kylmän oluen painan pullon kaulan hänen klitoristaan vasten hetkeksi ja pyöritän sitä hiljaa siinä, hän avaa jalkansa ja yrittää pitää ininänsä vaikeana, tyttö rukka ei uskalla liikahtaakaan ennenkuin viittaan hänet lattialle muiden kanssa.

Työnsä lomassa tytöt selvästi kiihottuvat ja vilkuilevat toisiaan silmiin hymyille ja yrittävät kutitella toistensa tussuja niin etten minä muka huomaisi. Kaiken huipuksi Viivi erehtyy työntämään sormensa Annen sisään varoittamatta jolloin koko porukka jää kiinni. Nopeasti Viivi vilkaisee minuun ja varmistaa näin epäilyni samalla syyllistyen toiseen virheeeseen, katseet piti pitää maassa.

- ”Tsot tsot”, torun tyttöjä ja sanon ettei tämä unohdu ja keoitan heitä viimeistelemään pimppojen ajelun mutta ilman temppuja. Kaksi rangaistusta on jo tulossa, Viiville ja Erikalle vaikkei leirillä ole oltu kuin tunti vasta........

Halautko jatkoa. Mailaa Master_H@jippii.fi niin koitetaan järjestää. Vai haluaisitko ehkä itse koulutukseen? ;) Kerro itsestäsi niin katsotaan. Tämä ei ole kaupallinen palvelu!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute