Herkku-puhelin
Toinen kerta
magnum02

Kirjoitin muistaakseni viime joulukuun alussa ensimmäisestä m+m kokemuksesta. Nyt on sitten sen toisen kerran vuoro...

Tämä tapahtui tänä keväänä.

Koska ensimmäisestä kokemuksesta miehen kanssa oli kulunut jo reilusti yli vuosi alkoi miesten välinen seksi taas kiinnostaa. Niinpä laitoin ilmoituksen chattiin ja jäin odottamaan vastausta.

Vastauksia tuli muutamia mutta vain yksi oli sellainen johon vastasin. Se oli minua kymmenen vuotta vanhemmalta mieheltä joka on, toisin kuin minä, gay. Hän kertoi mitä haluaa ja mitä tarjoaisi minulle. Kiinnostuin enemmän ja aloimme puuhata tapaamista. Koska yhteisen ajan löytäminen molempien työ- ym. asioiden vuoksi oli vaikeaa jouduimme muutaman kerran harrastamaan puhelinseksiä.

Viimein sitten molemmille kävi eräänä tiistaina toukokuussa. Tapasimme hänen luonaan puolenpäivän aikaan.

Ovesta sisään päästyäni kättelimme ja varovasti halasimme. Mies oli kertonut haluavansa myös läheisyyttä ja hellyyttä.

Siinä muutaman yleisen asian puhuttuamme mies kysyi että olisiko saunassa käyminen paikallaan. Kerroin sen minulle sopivan ja hän kävi laittamassa saunan päälle.

Tullessaan saunasta päätimme jo saunaa odotellessa riisua vaatteet pois.

Hän oli melko hoikka ja karvaton. Kalu oli melko normaali ja vielä levossa. Kun olimme molemmat alasti, menimme olohuoneeseen ja sohvalle istumaan. Nyt oli jo sähköä ilmassa ja aika nopeasti jo suutelimme pitkiä kielareita samalla hyväillen toisiamme. Nyt tunsin jo oman kaluni olevan kova ja kun kosketin miehen kalua oli sekin jo tosi kova. Siirryimme sänkyyn jossa jatkoimme suudelmia ja hyväilyjä.

Hiljalleen mies alkoi siirtyä alemmas suudellen keulaani, nännejäni ja vatsaani. Viimein hän otti kovan kaluni suuhunsa ja imi sitä. Tuntui mahtavalta. Pyysin häntä lopettamaan etten vain laukeaisi liian pian. Otin nyt vuorostani hänen kovan kalunsa omaan suuhuni. Se oli jo märkä ja maistui makealta. Vedin esinahan taakse ja upotin kyrvän suuhuni. Hyväilin kielellä sen alapintaa ja kuulin kuinka hän hiljaa huokaili ja ynisi. Pian hänkin pyysi lopettamaan ja siirryimme taas suutelemaan jolloin makumme sekaantuivat suissamme. olimme valtavassa kiimassa.

Siirryimme kuusysiin ja nyt olivat kalumme toistemme suissa. Äkkiä tunsin kuinka hän alkoi nuolla peppuani selvästi haluten liukastaa sen. Sitten tunsin kuinka pari sormea liukui sisääni. Kiimani kasvoi ja imin häntä kuin hädässä.

Tunsin että en kestä kauaa enää ja irrottauduin hänen suustaan mutta jatkoin hänen imemistään. Nyt hän nousi päälleni hajareisin niin että kyrpä oli kaulani päällä. Imin häntä edelleen ja tunsin orgasmin lähestyvän. Hän oli toivonut että saisi runkata päälleni. Niimpä päästin kalun suustani ja hän jatkoi käsin. Kauaa ei mennyt kun jo näin miten sperma suihkusi kasvoilleni ja suuhuni. Sitä tuli paljon ja jonkun verran sitä myös nielin mutta siitä huolimatta kasvoni olivat kuorrutetut.

Nyt hän vuorostaan otti minun räjähtämäisillään olevan kalun suuhunsa ja aloin nussia tuota ihanaa suuta. Kauaa en kestänyt vaan laukesin hänen suuhunsa. Hän yritti niellä mutta kaikkea ei pystynyt vaan spermaa tulvi ulos. Kun olin lauennut loppuun tuli hän viereeni. Hyväilimme ja suutelimme. Omat spermamme vaihtuivat suissamme.

Menimme saunaan ja siellä pesimme toisemme ja juttelimme enimmäkseen seksistä mutta myös muusta. Saunottuamme joimme kahvit rauhassa.

Kun olin lähdössä kotiin, niin vielä eteisessä avasin hänen housunsa ja hyväilin kalua. Sain kuin sainkin sen seisomaan. Vielä siinä eteisessä molemmat riisuimme housumme ja molemmat runkkasimme itseämme ja toisiamme. Laukesimme toistemme käsiin.

Tämä oli siis toinen kertani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute