Herkku-puhelin
Treffit
Lars&Katja

Istuin mukavassa kahvilassa Katjaa vastapäätä ja katsoin Katjan ihania silmiä. Kuinka kaunis hänen hymynsä olikaan. Olin täysin tuon upean nuoren ja tumman naisen lumoissa. Hänen suloiset sanansa olivat nannaa korvissani. Olimme istuneet tässä pöydässä nyt varmaan jo tunnin ja mietin että pian jommankumman pitäisi tehdä aloite suuntaan tai toiseen. Olimme sentään tunteneet toisemme jo yli neljä kuukautta ja ensimmäistä treffeistä oli jo aikaa lähes kaksi kuukautta. Sinä aikana kuuma kesä oli muuttunut kylmäksi talveksi, mutta suhteemme oli lämminnyt koko ajan. Olin tavanneet sattumalta internetin chat-sivuilla, jonka jälkeen olimme kirjoitelleet ahkerasti ja lopulta olimme saaneet sovittua ihan kiltit ensi treffit viihtyisään kahvilaan. Olimme kumpikin perheellisiä ja siksi suhteemme eteni hitaasti tai oikeastaan mutkien kautta. Mutta siis istuimme tässä mukavassa kuppilassa Helsingin sydämessä toisilla treffeillä. Katjalla oli yllään mustat kengät, siniset farkut, vaalea villapaita sekä tuolin selkänojalla oleva paksu tumma takki. Kuinka upea hän olikaan. Ja saatoin vain arvailla mitä ihanaa hänellä oli niiden alla. Itselläni oli tällä kertaa ylläni siisti business puku, koska tulin kahvilaan suoraan asiakas tapaamisesta.

Kuuntelin miten Katja kertoi edellisen viikonlopun tapahtumistaan ja sitten kun hän mietti hetkisen katsoin häntä hänen kauniisiin sinisiin silmiin ja kysyin häneltä oliko hän miettinyt meidän juttuamme. Katja meni vähän ujoksi ja hymyili vienosti. Vastasin hymyyn ja kerroin että olin itse miettinyt meitä ja että pidin kovasti hänestä. Katja hymyili edelleen ja vastasi että minäkin olin ihan kiva mies. Kysyin häneltä oliko hän ajatellut sitä mistä puhuimme viimeksi, jolla tarkoitin yhteistä yötä hotellissa. Katja vastasi miettineensä sitä ja että hän ei vieläkään tiedä mitä tehdä vaikka hänellä kuten minullakin olikin yöloma kotoa. Ehdotin Katjalle että jos vaikka kävelemme hotelliin ja jatketaan keskustelua kahden kesken viinilasin kanssa hotellihuoneessa jonka olin meille jo varannut. Katja vähän empi mutta suostui kun lisäsin vielä että lupaan pitää käteni hänestä erossa jos hän niin haluaa ja voin nukkua vaikka lattiallakin. Katjaa hymyilytti. Ja niin lähdimme pimeälle kadulle ja kävelimme kymmenisen minuuttia kunnes saavuimme Kampissa olevan hotellin aulan. Katja istui pehmeälle sohvalle ja minä kävin vastaanotosta niin että saimme avaimen huoneeseen. Ja niin nousimme hissillä viidenteen kerrokseen. Hississä meitä nauratti molempia sitä miten tässä meille oikein käy.

Avasin huoneen oven ja astuimme sisälle mukavan oloiseen hotellihuoneeseen. Riisuin päällystakkini, puvun takin, kravatin ja mustat kenkäni Katjan riisuessa päällystakkinsa ja kenkänsä. Huone oli ihan mukava ja siinä oli kaksi sänkyä erillään toisista sekä iso kirjoituspöytä ja tilava kylpyhuone isolla ammeella. Katja istui tuolille ja etsin minibaarista kuohuviinipullon ja lasit meille. Sain pullon auki ja kaadoin meille kuohuviiniä. Skoolasimme kivalle illalle ja istuin sängyn reunalle Katjaa vastapäätä. Maistelimme kuohuviiniä hetken kunnes Katja kysyi seuraavasti:

- "Kuule Lars, minulla olisi pari juttua josta haluun jutella".

Katsoin Katjaa ja sanoin että sopiihan se kerro vaan, jonka jälkeen keskustelu kulki jotenkin seuraavasti.

K: Sinullahan on muitakin naisia netissä?

L: niin on

K: useitako?

L: Kaksi sun lisäksi.

K: Hmm, Kaksi ei enempää?

L: Kaksi vaan ja niiden kanssakin vaan jutellaan chatissä

K: mistä te juttelet?

L: Välillä ihan yleistä ja...

K: Mitä ja?

L: ..ja joskus vähän intohimoisempaa

K: niin kuin mun kanssa?

L: joo paitsi että sun kanssa on erilaista

K: Millä tavalla?

L: sä oot niin... miten sen sanoisi.. oot aistikas. tykkäät kun suo hellii pitkään.

K: eikö muut tykkää ?

L: Tykkää nekin mut eri tavalla. ne on suoraviivaisempia

K: muo kiihottaa tietää et sä chattaat muidenkin kanssa

L: hmmm miksi?

K: en mä osaa sanoa, mutta yks toinen juttu

L: Niin?

K: Millaisia juttuja sä oot niiden kanssa tehnyt?

L: Haluatko tietää varmasti?

K: Haluun, kerro?

L: ok. on iskenyt niitä baarista, ollut treffillä niiden luona, ottanut liftarin kyytiin, ollut risteilyllä, ja ne on ollut työhönotto haastattelussakin.

K: samoja kun munkin kanssa mutta muitakin, kiinnostavia

L: Onko?

K: on toi työhönottohaastattelu vaikkapa?

L: se oli aika hurjaa kyllä

K: Uskon kyllä sen, mutta kerro mitä sä oot tehnyt niille?

L: Millä tavalla tehnyt?

K: Kyllä sä tiedät, miten olette lempineet?

L: ai jaa :)

K: kerro?

L: Olen nuollut niitä ahnaasti, nainut kovaa ja hellästi sängyssä ja toimistossa, sitonut etc

K: sitonut, et ole sitonut muo

L: Luulin ettet tykkää siitä?

K: Oon arka en suhteen mutta fantasiana se vois olla kiva

L: niinkö?

K: Joo vois olla, kerro miten sä teet sen netissä?

L: sä taidat haluta tietää siitä tarkasti?

K: joo kerro miten sä teet sen , se voi vaikka kiinnostaa muo:)

L: OK, tää on sitten aika pitkä stoori, kaadan ensin lisää kuohuviiniä meille kun tää alkaa loppua

K: Ok, kiitti, mun suuta jo kuivaakin

L: Eli yleensä jos mä sidon naisen netissä niin oon tuntenut naisen jo ennestään, En siis sido ekalla kerralla. Yleensä on ollut jo aika rajua menoa ja sitten kysyn kiinnostako neito että sidon sen ja kyllähän niitä kiinnostaa kokeilla sitä. Sitten riisun naisen ja pyydän selälleen sängylle. No toki stringit voi vielä jäädä jalkaan joskus tässä vaiheessa. Sitten sidon molemmat kädet vaikkapa huivilla sängyn päätyyn ja samoin huivilla toisen jalan kanssa sängyn päätyyn. Ja joskus voin laittaa huivin vielä silmillekin. Sitten riisun itseni ihan kokonaan ja himmennän valoja. Sitten istun hajareisin vatsalle ja alan sivellä käsilläni neidon käsiä, hartioita, kaulaa, korvia, kasvoja, reisiä, sääriä varpaita. Välillä saatan antaa intohimoisen suukon. välillä taas saatan suudella kaulaa tai imeä korvalehteä. Saatan myös kiusata naista viemällä huuleni lähelle hänen huuliaan mutta sitten jääden siihen muutaman sentin päähän nuolemaan huuliani. Sitten suutelen vaikkapa käsiä ja hartioita jonka jälkeen siirryn istumaan reisien päälle ja alan suudella rintoja. Ensin hellästi ja sitten intohimoisemmin. Imen ja nuolen nännit kunnolla, jolloin useimmat neidot alkaa voihkia ja nauttia kuumana mun huulista. Sitten nuolen reisien välistä, Hellästi kumpua ensin. ja sitten nuolaisen klittaa ja kuumaa aukkoa.

K: toi kuulostaa jännälle

L: niinkö?

K: Kuulostaa, Mä en oikein tykkää sitomisesta mutta kun sä kerrot sen noin niin se tuntuu ihanalle

L: Niinkö, mä kerron lisää sulle sitten. Sitten kun oon nuollut kumpua, klittaa ja kuumana valuvaa pillua tarpeeksi, annan taas intohimoisen suudelman huulille ja kuiskin korvaan kuinka ihana nainen on. Saatan vähän imeä korvalehteä kanssa. Sitten kun huomaan että nainen käy kuumana lopetan suutelun ja sivelyn ja käännän naista nin että nostan sen vapaan jalan sen sidotun jalan päälle niin että pepun kohdalla nainen on kyljellään mutta ei pään kohdalla. Sitten ryömin naisen selän taakse ja ohjaan kovaa ja isoa kyrpääni naisen reisien väliin. samalla voin suukotella kaulaa ja huulia. sitten annan kovan kyrvän painua vasten kuumaa märkää häpyä ja pian painan kyrvän sisälle ja alan naida hellästi. Tällöin naiset voihkii takuulla kun ne nauttii mun kyrvästä. Jatkan naimista ja pian kumpikin oomme ihan kuumia ja tulemme.

K: Toi kuulostaa tosi kivalle. Tykkään tuollaisesta.

L: Niinkö meinaat

K: Joo, mut ei se tarkoita etä voisit nyt sitoo mut

L: Eikö tarkoita, pahus, mä jo luulin niin ...

K: ... hih hih ... L: mutta mulla ois nyt sulle ehdotus

K: Ei enää lisää viiniä, oon jo ihan huppelissa

L: Ei enää kuohuviiniä, en mä sitä tarkoittanut

K: Sulla on mielessä jotain muuta...

L: ... niin on. Sähän tiedät että mä oon herrasmies

K: niin oot, se on ihanaa

L: Joten mä ajattelin että kun kello jo puolen yön niin voitaisiin vaihtaa univaatteet ylle ja pujahtaa sitten lakanoiden alle ja jatkaa keskustelua siellä. Ja jos sitten tuntuu niin voidaan myös vaikkapa lemmiskelläkin

K: Sä oot aika suorapuheinen herrasmies, mutta toi sopii mulle.

L: Ok. sopiiko jos mä avaan noin sängyt ja vaihdan mun univaatteet tässä niin me sä kylppäriin vaihtamaan

K: Sopii..

Ja niin Katja otti kassinsa ja pujahti kylpyhuoneen puolelle. Ja minä avasin sängyt jonka jälkeen siirsin ne yhteen yhdeksi isoksi pari sängyksi. riisuin nopeasti itseni ja pujahdin satiinisten lakanoiden väliin. Ja pian Katja saapui kylpyhuoneesta yllään musta satiininen yöpaita. Katja hymyili minulle ja pujahti sängyn toiselle puolelle. sitten keskustelimme seuraavasti.

K: Sä sitten siirsit nämä sängyt yhteen

L: joo niin tein, olikos se paha

K: ei ollu suinkaan. ihan kiva näin

L: hyvä, en halua että tunnet itsesi turvattomaksi

K: kiva sillä juuri nyt kaipaan turvallisuutta ja varmuutta, hieman hellyyttäkin. ...Minua alkoi vähän ujostuttamaan.

L: hmmm...mikä ja miksi?

K: en tiedä..alkoi vain. en ole varma mitä haluan. ja toisaalta tiedän mitä haluan mutta pelkään jotain. en osaa selittää.

L: ei sun tarvitse pelätä mitään minun kanssani, en tee mitään sellaista mistä et pidä, ja muistakin sanoa jos et jostain pidä.

K: okei, enköhän mä sano.

L: no kerrotko mitä haluat.

K: hmmm... saanko tulla ihan viereesi, kiinni sinuun, kainaloosi?

L: tottakai saat.

K: hui...eikö sulla ole mitään päällä?

L: ei, tää on mun uniasu.

Naurahdan ja hieman vapaudun tilanteesta. Juttelemme niitä näitä jonkun aikaa...kunnes... Selittäessäni jotain todella kiihkeänä käteni menee vahingossa todella läheltä nivusiasi. Lopetan puhumisen. Katsomme hetken toisiimme. Tulet minua kohti ja hellästi painat huulesi minun huulilleni. Suutelemme varovasti ja hellästi. Suutelemme pitkään. Samalla kierähdät sivuttain minua vasten. Uppoudun suudelmaan ja tunnen oloni turvalliseksi. Uskallan päästää tilanteen etenemään. Hyväilet olkapäitäni, kätesi liikkuu vyötärölle, lantiolle. Hyväilet minua hellästi. Olen vielä vähän jännittynyt mutta yritän rentoutua. Muistan mitä olit aiemmin kertonut minulle ja kiihotun siitä. Tajuan haluavani sinua todella paljon. Suutelet kaulaani, rintojani. Minä huokailen hiljaa. Nautin sinusta. Käteni koskettelee sinua arasti, hellästi, tunnustellen, tutustuen. Suutelet ja hyväilet minua. Kiihotun kosketuksestasi entisestään. Käännyt päälleni ja suutelet kaulaani. Riisut satiiniyöpaidan päältäni ja minulle jää stringit. Etenet alas päin suudellen ja hyväillen minua joka paikasta. Voihkaisen hiljaa kun saavut stringeille. Riisut ne pois, katsot minua ihastellen.

Olen hieman nolona kun muistan posliinini, sinua ajatellen olin ajatellut kokeilla sellaista. Ja nyt olen hieman nolona kun muistelin etten ollut varma menemmekö näin pitkälle ja kumminkin olin ajatellut sinua ja halunnut miellyttää sinua tällä "yllätyksellä". Punastun, mutta et näe sitä sillä meillä on vain himmeä valo. Katsot minua silmiin, kuin odottaen että annan sinulle luvan jatkaa. Katson sinua kanssa ja yritän välittää silmilläni viestin että voit jatkaa. Hymyilet minulle ja katselet minua vain. Olen hieman ihmeissäni. Aloitat kumminkin hellästi suutelemaan alavatsaani ja napaani. Hyväilet käsilläsi minua samalla. Kielesi ja suusi kulkee alemmas. Välillä katsot minua kuin varmistaakseni että voit jatkaa. Minä nautin siitä mitä teet minulle.

Rentoudun lisää kun aloitat kielelläsi tutustumaan vakooni. Hellästi tunnustelet sitä. Voihkaisen välillä hiljaa. Kielesi kulkee klitalla.... huulilla...joka paikassa. Olen todella herkkä ja välillä värähdän kovastikin kiimasta. Nuolet hellästi mutta varmasti minua. Minä kiihotun lisää ja lisää. Pian en pysty pidättämään kiihkoa ja alan hengittämään tiheämpään. Suljen silmäni sinun nuollessa minua. Sinä huomaat kiihkoni ja nuolet ahnaammin, jotta saavuttaisin orgasmin. Pian en pysty hillitsemään enää itseäni vaan vapisten laukean suullesi. Sinä vain nuolet ja minä värähtelen ja voihkin, tulen hulluksi kielestäsi. Pidät pienen tauon kielelläsi, mutta sormillasi jatkat minun hyväilyä. Palaudun hieman orgasmistani mutta haluan lisää. Anoen katson sinua silmiin. En kehtaa pyytää sinua jatkamaan mutta yritän saada sinut huomaamaan että haluan sinun jatkavan.

Ja hetken kuluttua jatkatkin. Kielesi löytää minusta uusia paikkoja joita en tiennyt olevankaan, tai ainakaan että reagoisin niihin näin. Värähtelen. Sormesi kulkee reiältä reiälle kiihottaen minua aina vain lisää. Työnnän itseäni sinun kieltäsi ja sormeasi vasten. Nussit minua sormellasi samalla kun nuolet ja toisen käden sormet hyväilee minua muualta. Tartun sängystä kiinni kun taas olen lähellä orgasmia. Mieletön tunne valtaa minut. Sätkähdän ja huudahdan. Todella mieletön orgasmi valtaa minut. Vatkaan itseäni kielellesi ja sormellesi kun saan orgasmin. Henkeni salpaa, tuntuu etten saa henkeä. Yritän rauhoittua ja työnnän sinua hieman pois jotta helpottaisi. Vetäydyt minusta pois ihmeissään ja kyselet teitkö jotain mistä en pitänyt. Yritän saada sanottua että et. Hengitykseni hieman tasaannuttua hymyilen sinulle todella onnellisena ja yritän selittää että en ole aiemmin kokenut näin rajua orgasmia. Henki tuntu lähtevän. Makaat vierelläni hellästi kosketellen minua olkapäiltä ja kasvoista. Yritän koota ajatuksiani.

Huomaamattani olin nukahtanut. Nyt säpsähdin hereille. On jo melkein aamu. Sinä nukuit vieressäni. Katson sinua ja mietin että sinä et ole saanut oikeastaan mitään ja minua nolottaa kun olin nukahtanut. Käväisen nopeasti vessassa ja sujahdan takaisin sänkyyn viereesi. Alan arasti kosketella sinua. Hellästi tunnustelen. Värähtelet välillä. Mietin olitkohan kauankin ollut vielä hereillä kun nukahdin, ja sitä että mitä ajattelit kun vain nukahdin. Heräät yllättäen. Hymyilet ja toivotat minulle hyviä huomenia. Vastaan sinulle, ja minua hieman nolottaa nukahtamiseni. Olet hyvällä tuulella. Olen hieman ujona. Sanon sinulle että meillä taisi jäädä hieman kesken illalla. Hymyilet ja sanot että ehkä vähän mutta ei se mitään. Kysyn että haluaisitko että jatkamme, meillä olisi aikaa ennen aamupalaa. Ja toisaalta, minun pitää olla vasta illalla kotona.

Et sano mitään vaan suutelet minua kiihkeästi ja kierähdän sinun päällesi samalla. Suutelemme pitkään ja tunnen sinun kasvavan haarojen välissäni. Kiihotun siitä itsekin lisää. Suutelen sinun kaulaasi...etenen alaspäin suudellen ja käsilläni hyväillen. Saavun navallesi jota suutelen pitkään ja tunnustelen kielelläni. Kiihotun kovasti siitä. Menen alemmas. Nuolen kalusi juuresta. Kieleni kulkee vartta pitkin. Kieleni kärjellä tutkin sitä. Käsilläni hyväilen sinua. Näen että odotat milloin otan sen suuhuni. Hellästi otan kaluasi suuhuni. Ensin vain päätä. imen sitä hellästi. Kädelläni vedän esinahkaa alaspäin. Hieman puristan juuresta mutta hellästi puristan. Imen ahnaammin ja enemmän sinua. Nautin siitä ja näen sinunkin nauttivan. Tunnen olevani todella märkä itsekin. Imen sinua ja kalusi kasvaa suussani. Se sykkii siellä. Nautin todella kyrvästäsi. Imen sitä hellästi ja ahnaasti, nauttien joka imaisusta. Samalla puristan kädelläni hellästi kyrpääsi juuresta. Imen ja imen ja tunnen sinun olevan todella kiimainen. Vedät pääni pois sillä et halua laueta suuhuni, enkä minäkään siitä erityisemmin pitäisi, ja tiedät sen.

Odotan hetken ja siirryn päällesi. Suutelet minua hellästi. Istun päällesi. Haluan ratsastaa sinulla. Nousen hieman ja alan ohjata ihanaa kovaa kyrpääsi sisääni. Ensin vain huulille, sitten ihan vähän sisälle, ja takaisin. Hitaasti vähän kerrallaan istun enemmän päällesi. Kiimainen mahlani valuu kyrpäsi vartta pitkin. Haluan sinua todella paljon. Huomaamattani olen upottanut sinut kokonaan syvälle sisääni. Istun rennommin päällesi ja taivutan itseni suutelemaan sinua. Suudellessa nousemme istumaan. Sinä aloitat nostelemaan minua pyllystäni. Minä autan sinua, nostelen itseäni jaloillani. Naimme todella rajusti ja kiihkeästi. Sinä nostelet minua ja nait ihanaa märkää pilluani. Voihkin ja sinä murahtelet. Saan todella voimakkaan orgasmin ja muutaman pienemmän. työnnät minut makaamaan selälleni ja tulet päälleni.

Nostat jalkani olkapäillesi ja työnnyt sisälleni. Voihkaisen kiimasta. Alat naimaan minua hellästi, hitaasti työnnät kovaa upeaa kulliasi minuun. Rauhallisesti nait minua, kiihotun lisää. Haluaisin rajummin sinua. Sinä työnnyt rauhallisesti joka työnnöllä minuun. Nopeutat tahtia. Kiimani yltyy. Olen saamassa orgasmin kun lopetat ja käännät minut kontilleen. Työnnyt sisääni takaa kovasti. Oih. Huudahdan pienesti kun menet niin syvälle. Aloitat nussimaan pilluuni todella rajusti. Huuma valtaa meidät molemmat. Nait minua. Minä työnnän itseäni sinua vasten aina vain nopeampaa ja sinä nait minua pidellen minua lanteiltani kiinni. Työnnyt yhä nopeampaa ja kovempaa. oohhh.oooohh. ihanaa. voihkin ja vaikeroin. Tunnen kuinka sykit sisälläni. Työnnät uudestaan ja uudestaan. Ja murahdellen joka työnnöllä laukeat sisääni. Taas ja taas. Vielä kerran työnnät ja minä laukean huutaen, voihkien....kovaa. Pidät lanteistani kiinni. Minusta tuntuu että näen tähtiä kun yritän avata silmiäni. Olen todella saanut.

Hetken kuluttua ohjaat minut makaamaan sängylle. Sykit vielä sisälläni. Yritän hengittää. Olen aivan hikinen, niin sinäkin. Koskettelet minua hiuksista ja kasvoista käsilläsi. Makaamme raukeina sängyllä.

Istun onnellisena hotellihuoneen kirjoituspöydän tuolilla ja kirjoitan pikkulappusia. Mietin ihanaa ensimmäistä yhteistä yötämme ja taivallista herätystä. Samalla kun istun kuulen Katjan puuhastelua kylpyhuoneesta. Herätyksestä on jo pari tuntia mutta silti on vielä vaikea ajatella järkevästi, niin hyvälle ja ihanalle aikainen kuuma lempi Katjan kanssa tuntui. Vaikka Katja olikin nukahtanut illalla väsyneenä ja onnellisena hyvin nopeasti en ollut itse saanut unta kovinkaan nopeasti, kuten minulla oli tapana kiihkeän lemmen jälkeen. Joillakin lempi vei kaikki voimat toisille se toi niitä lisää ja vei samalla unet kuten minulla oli laita. Mutta oli todella ihanaa sivellä aivan uskomattoman hellästi Katjan nukkuvaa vartaloa ja miettiä samalla illan ja edellisten kuukausien tapahtumia. Katja oli saanut jo illalla ihania orkkuja enkä ollut itsekään jäänyt aivan ilman, sillä minusta oli todella kiihottavaa nuolla naista ja tuntea miten nainen lopulta saa jolloin helposti saan myös samalla itse kuten minulle oli illalla käynyt, vaikka Katja sitä oli tuskin huomannutkaan.

Ehdimme aamuisen lemmen jälkeen makoilla sängyllä pitkään kunnes kävimme yhdessä ihanalla pesulla. Katjan vartalo oli todella ihana veden virratessa pitkin hänen ihoaan. Käteni hellivät Katjan vartalon jokaista kurvia ja kiinteää muotoa. Ja Katjakin tuntui pitävän märästä vartalostani niin ihanasti hänen kätensä hellivät minua pitkän suihkun aikana. Sitten suihkun jälkeen tilasin meille huonepalvelusta aamupalan jonka söimme yhdessä sängyn reunalla. Jonka jälkeen Katja jo menekin takaisin kylpyhuoneen puuteroimaan nenäänsä sanojen oikeassa merkityksessä. Minä jäin istumaan tuolille ja ei mennyt kuin minuutti niin aloin jo kirjoitella mustat silkkiset bokserit ja musta t-paita ylläni näitä lappusia.

Sain laput valmiiksi juuri kun Katja palasi kylpyhuoneesta yllään mustat pitsiset stringit. ihailin kutsuvaa vartaloa ja Katja keimaili minulle kutsuvana. Pyysin hänet luokseni ja suutelimme pitkään ja hellästi. Sitten näytin Katjalle lappuni ja pyysin häntä repimään niistä sen josta ei pitänyt. Katja katsoi hetken lappujani joissa luki: 1. Katja sitoo Larsin hotellin sänkyyn 2. Lars sitoo Katjan hotellin sänkyyn 3: Lemmenhetki stokkan alusvaateosaston sovituskopissa 4. Yhteinen ostosretki seksikauppaan 5. Sihteeri ja pomo leikki Larsin toimistossa. Katja nauroi hetken ja poisti lapuista keskimmäisen. Hymyilin hänelle ja pistin loput laput taiteltuina pieneen rasiaan ja pyysin Katjaa nostamaan sieltä yhden. Katja nosti yhden lappusen, avasi sen ja hymyili minulle antaen sitten lappu käteeni. Luin siitä ""Lars sitoo Katjan hotellin sänkyyn. Katja keimaili minulle ja mietin jo mitäpä kaikkea ihanaa tapahtuisi seuraavien tuntien aikana.

Katja riisui stringit yltää ja asettui selälleen sängylle. Sidoin ensin pehmeän silkkisen huivin Katjan silmille ja sitten sidoin Katjan kädet yhdellä huivilla yhteen ja kiinni sängyn päätyyn ja vielä yhdellä huivilla Katjan vasemman jalan sängyn toiseen päätyyn. Sitten nostin yöpöydälle tavaroita ja riisuin itseni. Kerroin Katjalle kuinka upea hän olikaan siinä ja sivelin hellästi hänen pehmeää ihoaan. Kuinka monta upeaa kurvia naisen vartalossa olikaan, kuperia, koveria, pyöreitä, ja vaikka minkälaisia ihania pintoja käden siveltäväksi. nautin kun sormeni saivat nauttia pehmeästä ihosta. Kun olin tutkinut sormillani kaikki muodot suutelin ja nuolaisin Katjan kaikista täydellisimpiä muotoja Katjan nauttiessa samalla. Sitten otin pöydältä purkin ja avasin sen. Aamupalasta oli jäänyt sopivasti iso hunaja purkki meille. Kallistin sitä ja kaadoin juoksevaa hunajaa Katjan vatsalle. Sivelin ja levitin hunajan pitkin Katjan vatsaa ja rintoja. Sitten otin vielä sormeeni ison tahmean hunaja paakun ja vien sormeni Katjan huulille ja annoin sormeni Katjan nuoltavaksi samalla kun aloin itse nuolla hunajaa Katjan vatsalta. kuinka makeaa se olikaan ja kuinka ihanassa paikassa se olikaan mietin kun olin nuollut hunajan vatsalta ja siirryin rinnoille. Ihanat kiinteät rinnat makean hunajan peitossa samalla kun Katja vielä ahneesti nuoli sormeani. nuolaisin rintoja sivulta alta ja päältä maistaen makean hunajan ja sitten pian kovat nännit huulillani. Katja voihkaisi kun imin nänniä ja kieleni pyöri sen ympärillä. Aloin itsekin kiihottua mutta tiesin että tässä leikissä nautinto oli sen parempi mitä pidempään jaksoi pelata sääntöjen mukaan eli kiihottaa toinen äärimmilleen useita kertoa peräkkäin kuitenkin niin että toinen saa vasta aivan lopussa, jolloin se onkin sitten sitä taivaallisempaa. Mietin että Katja ei varmaan vielä tiennyt pelin sääntöjä ja siksi hän ehkäpä jo odotti nopeaa hyökkäystäni.

Ehdin sivellä, nuolla, leikkiä mansikoilla, jääpaloilla, majoneesilla, lämpimällä vedellä ja silkkihuivilla varmaan tunnin saaden Katjan useaan kertaan kiiman huipulle ilman että hän kuitenkaan laukesi. Katja voihki ja vaikersi kiiman aikana kuten oli aamullakin voihkinut mutta kun sitten lopetin aneli hän minua jatkamaan ja ottamaan hänet rajusti, niin kovasti hänellä teki jo mieli minua ja jokaisen kerran jälkeen hänellä teki aikaisempaa kertaa enemmän, tiesin sen sillä en suinkaan pelannut peliä ensimmäistä kertaa ja en suinkaan aina ollut ollut se joka määräsi tahdin. Tiesin että nyt olisi aika tarjota Katjalle lopulta täyttymys ja siksi kun Katja oli rauhoittunut vain hivenen siitä kun olin sivellyt hänen vartaloaan mansikoilla, rupesin taas lemmen leikkiin. Sivelin Katjan pehmeää ihoa hetken nauttien noista ihanista muodoista kunnes vein toisen käteni reisien väliin posliinia vasten, ensimmäistä kertaa sitomisen jälkeen. Tunsin ihanat häpyhuulet ja sivelin niitä. Katja alkoi jo voihkia raskaasti ja tiesin että hän tulisi pian siksi pidin vauhtia. Panoin peukaloni Katjan märkään pilluun ja painoin muut sormeni vasten häpyhuulia niin että pikkurillini ja etusormi saattoivat helliä Katjan klittaa. Katja rimpuili ja voihki ja pian hän sai ensimmäisen orkkunsa sidottuna. Annoin hänen hetken levätä kunnes jatkoin hävyn hellimistä kunnes nostin käteni pois ja sivelin sormiini kylpyöljyä. Levitin reisiä lisää ja painoin käteni Katjan anukselle. sivelin pakaroita ja niiden välistä vakoa. Katja voihki ja jatkoin vieden peukkuni hänen anus aukolleen, sivelin sitä öljyisellä sormellani samalla kun toisen käden sormeni jo löysivät kosteana valuvan pillun. Annoin sormieni pyöriä niin taitavasti kuin osasin eikä mennyt kuin hetkin niin tunsin Katjan saavan rajumman orkun kuin mitä se edellinen oli. Annoin Katjan nauttia hetken ja kävin pesemässä käteni ja palasin takaisin.

Avasin Katjan jalan siteestä samoin silmät ja jätin vain kädet vielä kiinni. Suutelin pehmeitä huulia jo itsekin kiimaisena ja nuolin Katjan kaulaa ja korvia. kuiskin hänelle kiimaisena miten ihana nainen hän oli ja miten halusin häntä. Katja vastasi että minäkin olin ihana ja että halusi minua lisää. Kerroin että hän tulisi pian saamaan niin että tuntuisi. Irrotin käsiä sitovan huivin sängyn päästä ja nostin Katjan ylös. Suutelimme ja sitten nostin hänet seisomaan ja pian olin sitonut hänen kätensä vaatekaapin yläkaapin kahvaan. Suutelin hänen niskaansa ja tunsin miten hän alkoi taas kiihottua. Kuiskin hänen korvaansa lemmen sanoja ja sivelin hänen vartaloaan hellästi mutta pian vaativin vedoin. Vedin hänen reitensä erilleen ja pepun kokolle minua päin ja siten siirryin hänen taakseen ja ohjasin jo pitkään kovana olleen kyrpäni hänen reisien väliin. Terska vasten kosteaa pillua. Painoin terskan sisälle ja Katja voihki miten hyvälle tuntui ja miten hän halusikaan minua. Nain hetken vain terskan kanssa mikä sai Katjan aivan kiimaiseksi ja kun painoin lopulta kokonaan sisälle taisi Katja taas saada. Voi sitä voihkinaa joka meistä pääsi kun aloin naida kunnolla tuota ihanan tiukkaa ja kosteaa pillua. kumpikin voihki ja nautti ja aneli lisää toista vuoron perään. Ja minä nain sen kun jaksoin. Kovaa, pitkin vedoin kunnon tahdilla. Ja sitten tiesin että tulisin ja annoin tulla kunnolla kovasti täristen syvälle Katjan sisälle samalla kun Katja huusi orkkuaan minun helliessä klittaa. Nostin Katjan pian siitä irti ja makasimme sängyllä pitkään todella saaneina, kunnes Katja haki uuden lapun.

Jatkuu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute