Herkku-puhelin
Orjat leirillä 3
Master H

Lue ensin orjat leirillä 1 ja 2

Vielä yksi rangaistus jäljellä. Omakin kiihkoni alkaa olla hallitsemattomissa rajoissa pikkuhiljaa piiskattuani kaksi uskomattomat suloista pyllyä ja kutiteltuani samojen tyttöjen märkiä pimppoja saaden heidät aivan sekopäisiksi halusta Mestariaan kohtaan, voiko heitä..tai minua..siitä moittia. Hoidetaanpa kuritukset kuitenkin loppuun ennen ruokailua ajattelen, ehkä Anne jo luuli käteni väsyvän ja toivoi pääsevänsä pälkähästä , mutta turhaan. Tällä leirillä ei tunneta armoa. Mutta säännöt kuitenkin sovituista pitävät, loppujen lopuksi kaikki ovat täällä omasta tahdostaan.

- ”Anne sinun vuorosi, kiipeä paikallesi.”

- ”Kyllä herrani Anne vastaa ja könyää penkille.”

Nyt on Erika jo sen verran palautunut että hän pystyy nousemaan ja hoitamaan Annen sitomisen kun Viivi yhä nyyhkyttää vuorostaan ja toivoo saisivansa helliä polttavia pakaroitaan, mutta turhaan. Viivi tietää että käskyäni ei kannata uhmata.

- ”Anne sinä tiedät mitä tehdä. Laske selvästi ja kuuluvasti alusta loppuun, huomasit varmasti miten Viiville kävin kun hän epäonnistui tehtävässään.”

- ”Kyllä Mestari.”, Anne vastaa värisevällä ja jännittyneellä äänellä, ehkä jopa hieman pelokkaasti.

Aikaisemman perusteella uskon että Anne selviää 15iskusta ilman suuria ongelmia, muutama kiljahdus ja tärinä tosin tulee tapahtumaan mutta siitä hän vain nauttii.

Toisin kuin Viivin kanssa en lyö ensimmäistä yllättäen vaan annan Annen odotella peppu pystyssä milloin hän on tarpeeksi nöyrän näköinen ollakseen ansainnut piiskaa, kun hän kuitenkin sitä haluaa ;) Jopa alan kiusatakin tyttöparkaa ja käsken hänen kerjätä sitä.

- ”Mestari olkaa armollinen ja rankaiskaa kuritonta ruumistani jotta oppisin olemaan tottelevainen aina ja miellyttämään Herraani joka tilanteessa”, Anne rukoilee peppu vavahdellen kun kuljetan piiskaa hänen ihollaan.

Tyttöjen antamat vitsat ovat tällä kertaa osoittautuneet erittäin hyviksi, ovatpa jotain oppineet viimekuukausien aikana ajattelen. Aika monta sähköposti viestiä ja sessiota se on kyllä vaatinutkin. Mutta tämän viikonlopun tapahtumat ovat sen työn arvoiset.

- ”Hyvä on Anne, saat kurituksesi.”

Wiuuh, wauuh, wuuiih, piiska viheltää ja Annen hengitys salpautuu ja selkä jännittyy jouselle kun hän tavaa kakisten sanoja yksi, kaksi, kolme.

- ”Kuuluvasti Anne”, komennan tyttöä ja annan uudet kolme iskua nopeaan tahtiin tuolle suloiselle pallopyllylle, joka koko ajan työntyy kovemmin remmeihin piiskaa vastaan ja nytkähtää kuten lauetessa jokaisella iskulla.

- ”Aaaaahhhhh, uuuuuuuuuuuuuuhhhhhh neljääääääää, vhhiiiohjiji, kuuusiihh, LISÄÄÄÄÄ!!!”, Anne huutaa seoten sanoissaan.

Keskeytän heti ja vedän lujasti Annen hiuksista hänen päänsä pystyyn, ainakaan vielä ei näy kyyneleitä.

- ”Se tietää 3 iskua lisää senkin typerä lutka, ei ollut lupa sanoa muuta kuin iskujen numerot.”

- ”Anteeksi Herrani typeryyteni, Anne sopertaa läähättäen. (Liekö tyttö tahallaan tehnyt virheet jotta saisi lisää)

Nyt lisään voimaa ettei kidutettavastani tuntuisi ihan niin hyvältä kuin nyt näyttää ja kuulostaa. Isken nopeasti kuudesta viiteentoista Annen kiljuessa suoraa huutoa, mahtoiko tyttöparka hengittää kertaakaan iskujen välillä. Ihmeen kaupalla hän tosin onnistuu tavailemaan sanat lähes ymmärettävästi, joten ajattelen jo kolmen määräämäni lisäiskun olevan tarpeeksi, joita siis yhteensä tuli 18. Nyt on annettu viisitoista.

- ”Hyvä Anne, olet oppinut hyvin läksysi. palkinnoksi saat valita mihin haluat 3 lisäiskuasi?”

- ”Lääääähh, ahhhhaaaa”, Anne hengittää kuin maratonin jäljiltä ja oletan hänen valitsevan iskut reisillensä, mutta hän yllättää minut täysin ja pyytää kolme iskua pyllvakoonsa ja paljaalle pimpalle.

- ”Selvä, saamasi pitää senkin kiimainen huora!”

Huiskautan ensimmäisen vain piiskojen kärjillä viiltäen ylhäältä alas aivan häpyhuulten väliin. Annen kiljaisu kuulu varmasti viereisiin saariin asti, tyttö huutaa kuin horkassa ja tärisee kuin kivipora remmien vankina kidutuspenkissä. Pidän tauon ja annan hänen hengityksensä tasaantua.

Kun orjani rauhoittuu kysyn vielä varmistaakseni haluaako hän varmasti iskut suoraan arimmille alueilleen? Ja vielä hymyillen tämä taivaallisen kaunis ja supermärkä narttuni vastaa.

- ”KYLLÄ kiitos Mestarini!!!”

Isken kaksi viimeistä vähän rauhallisemmin hänen tussulleen antaen kolmihaaraisenpiiskan piinata nyt koko haarovälin aluetta ja katson miten nuori ulospäin niin tavallinen mutta sisältä niin nymfihuoramainen orjatyttöni laukeaa kirkuen ja täristen lähes katkaisten penkistä siteet.... Seuraavaksi on ruokailu, ja mitä kaikkea sen aikana sattuikaan. ;)

Jatkanko vielä?

T: Master H

Master_H@jippii.fi

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute