Herkku-puhelin
Serkkujen kanssa
Qwen

Hiki helmeili vartalollani, kun istuskelin saunan lauteilla. Puoliksi tyhjä ämpäri lojui jalkojeni juuressa ja olin nostanut pitkät, hoikat sääreni lauteille. Hyväilin hoikilla sormillani pilluani ja voihkin hiljaa. Yhtäkkiä saunan ovi repäistiin auki ja 18 ja 19-vuotiaat serkkuni ilmestyivät saunaan ilmeisen kiihottuneina, koska heidän kyrpänsä sojottivat pystyssä kiimaisina.

Purin huultani ja katselin serkkujeni lihaksikkaita vartaloita. He olivat varmaankin tuijotelleet minua saunan huuruisesta, aika pienestä ikkunasta. Hymyilin heille kutsuvasti ja kundit tarttuivat äänettömään pyyntööni ja ryntäsivät lauteille. He kaatoivat minut lauteille ja levittivät haarojani. Olin jo kostea, mutta kaipasin silti kunnon otteita. Vanhempi tarttui suuriin rintoihini ja pyöritteli kovia nännejäni sormissaan. Ääntelin hiljaa ja tartuin serkkuni paksuun, isoon kaluun. Hän voihkaisi, kun aloin hitaasti liikuttaa sormiani kyrpää pitkin.

Toinen serkkuni imi klitoristani ja työnsi kahta sormea sisääni. Voihkaisuni juuttui kurkkuuni ja imin lujasti vanhemman serkkuni kyrpää. Sitten kundit vaihtoivat paikkaa. Nuoremman kyrpä oli laihempi, mutta yhtä pitkä ja iso. Kundi hieroi sormiaan rinnoillani ja puristeli niitä ja hypisteli nännejäni. Olin jo orgasmin partaalla, mutta pidättelin sen tulemista. Sitten vanhempi työntyi sisääni ja minun huuliltani pääsi matala voihkaisu. Huohotin ja puristin kädelläni nuoremman kyrpää. Kun vanhempi oli nainut minua tarpeeksi kauan, toinen työntyi sisääni.

Vanhempi serkkuni kumartui ylleni ja otti ison rintani suuhuni. Äännähdin tyytyväisenä ja upotin sormeni serkkuni kosteaan, tummaan tukkaan ja puristin sitä kiihottuneena. Laukesin samaan aikaan nuoremman serkkuni kanssa ja jäin pitkäksi aikaa makaamaan saunan lauteille, vielä senkin jälkeen kun serkkuni olivat jo palanneet mökkiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute