Herkku-puhelin
Himokas tapaaminen
Siiri

Ajelimme kaverini kanssa kohti naapurikaupunkia, tarkoituksena tavata mies, jonka kanssa olimme kirjoitelleet jo pisemmän aikaa. Kirjoittelumme oli ollut välillä hyvinkin seksipitoista ja kaverini kanssa oltiin saatu muutamakin orgasmi kirjoittelun ansiosta. Joten tunnelma autossa oli hyvinkin kiihkeä ja kiusoittelimme toisiamme kuinka kiihottuneita olimme. Koskettelin välillä kaverini jalkojen väliä ja tunnustelin seisooko. Kaverini puolestaan puristeli rintojani ja reisiäni.

Jonkin aikaa jatkettuamme, kaverini ajoi tien viereen ja sanoi ettei enää kestä, pakko purkaa paineita pois. Laskimme istuimet alas, avasin hänen housut ja vedin ihanan kovan kyrvän esille. Otin huulieni väliin tuon tummanpunaisena sykkivän pään ja annoin kieleni kiemurella urakalla terskan ympärillä. Välillä imin koko komeuden kurkkuuni, imin ja puristelin pusseja, kaverini alkoi kiemurrella ja murista. Kiihdytin tahtia ja imin sisään-ulos antaen kieleni lipoa terskaa aina ylhäällä käydessä. Kaverini tarttui hiuksiini ja puristi, että päänahkaan sattui tunsin kuinka kyrpä koveni suussani ja alkoi sykkiä kuumaa spermaa nieluuni, nielin ja kakistelin suurimman osan, loput valui suupielistäni ulos. "johan helpotti" kaverini naurahti ja suuteli kasvojani.

Jatkoimme matkaa ja saavuimme jonkin ajan kuluttua perille, olimme varanneet hotellista huoneen, jonne menimme valmistautumaan illan tapaamiseen. Kävimme suihkussa ja vaihdoimme vaatteet. Astelimme hotellin baariin odottelemaan tuttavaamme, ehdimme juoda yhdet oluet, kun pöytäämme saapui hymyilevä nuorehko mies joka ilmoitti olevansa juuri hän. Tilasimme lisää juomaa ja keskustelu sujui kuin olisimme vanhoja tuttuja. Illan mittaan keskustelu kääntyi väkisin seksiin, olimmehan kirjoitelleet varsin irstaita tarinoita. Joku meistä ehdottikin, että lähtisimme huoneeseen jatkamaan mielenkiintoista keskustelua.

Huoneessa avasimme viinipullon ja istuimme sängyn päälle juttelemaan, vaihdoimme muutaman tuttavallisen suudelman ja naureskelimme ettei meillä ole mitään paljastettavaa, olimmehan avoimesti kertoneet seksielämästämme ja fantasioistamme puolin ja toisin. Päätimmekin heittää vaatteet pois ja tarkastella toisiamme hiukan intiimimmin. Olin jo ihan märkänä ja kiimaisena katsellut miehien vartaloita ja nyt pääsin näkemään kaksi alastonta miehen vartaloa samassa sängyssä. Molemmilla oli pieni seisokki, enkä voinut olla ääneen ihailematta noita kauniita, herkullisia kyrpiä. Meninkin selälleni ja pyysin miehiä koittamaan, miten kiihottunut olin. Levitin jalkani ja kosketin kumpaakin kyrpää yhtäaikaa. Miehet koskettivat molemmat vittuani ja työnsivät sormensa sisääni samaan aikaan. He siirtyivät niin että sain otettua vuorotellen heidän kyrpänsä suuhuni, imin ja nuolin molempia kiiman vallassa. Levitin jalkoja yhä enemmän ja miesten sormet vaelsivat pitkin vittuani käyden välillä peppuaukollani, tunkeutuen myös sinne. Suustani pääsi hiljainen ulina ja pyysin saada vittuuni kunnon kyrpää. Mieheni meni selälleen ja nousin istumaan hänen päällensä vitun nesteiden valuessa reisiini, liikuin ylös-alas ja mieleni teki pomppia oikein kunnolla, mutta tiesin mitä kaikki halusimme joten odotin ja pysähdyin paikoilleni. Ystävämme tuli taakseni ja asetti ihanan kyrpänsä peppuaukolleni, kumarruin eteenpäin ja voihkin kyrvän tunkeutuessa anukseeni. Pyöritin peppuani, minkä pystyin, miesten alkaessa liikkua molemmissa rei’issäni. Tunne oli mieletön, olin aivan täynnä kyrpää ja niin kiihottunut, että tiesin laukeavani pian. Mieheni kyrpä alkoi sykkiä vitussani ja tunsin kuinka sperma lensi vittuni uumiin, vaivuin hänen päällensä ystävämme tikatessa pyllyäni antaumuksella, hieroin klitoristani mieheni kyrpään ja sisuksistani alkoi purkautua valtava orgasmi, huusin ääneen ja jalkani tärisivät. Samalla tunsin pepussani olevan kyrvän paisuvan ja sylkevän syvälle sisääni kuumaa spermaa.

Siinä olimme vähän aikaa, kunnes kyrpien paine laski ja miehet vetivät ne ulos rei’istäni. Tulipahan toteutettua yksi yhteinen fantasia, joita löytyisi kyllä enemmänkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute