Herkku-puhelin
He's a Goth
The Dawn Princess

Että olin nolona! Olin mennyt suihkuhuoneeseen, ja isoveljeni kaveri oli ollut siellä suihkussa! Säikähtäessäni olin tipauttanut pyyhkeeni. Hän tuijotti minua ja minä häntä. Kundilla oli isoveljeni valkoinen pyyhe lanteillaan, eikä luultavammin mitään muuta. Hänen nimensä oli Jyrki, ja hän oli ehdottomasti komein isoveikkani kaveriporukasta. Jos totta puhutaan, olen ollut häneen ihastuneena enemmän kuin kauan. Hän on koko kylämme ainut gootti! Muut ovat rokkareita tai hevareita, mutta hän on gootti! Itse olin oikeastaan gregorianista kuoromusiikkia kannattava pikku uskovainen, joten mustanpuhuvaa vampyyrimusiikkia kuunteleva gootti kiinnosti minua todella paljon. Niin monet kerrat olin ihaillut hänen kaunista kroppaansa mustien satiini- ja verkkopaitojen alla, kiinteitä reisiä ja pakaroita tiukoissa, mustissa nahkahousuissa ja hänen etum... Huokaisin pakottaen itseni rauhoittumaan. "S-sori, men tienny et sä oot tääl", änkytin ja tiesin punastuneeni. Jyrki virnisti, ja isoveljeni huusi, että he menisivät baariin jo edeltä. Tänään oli jossain baarissa lätkäfinaali, mitä jannut menisivät katsomaan. Tiesin, ettei Jyrkiä lätkä kiinnostanut, mutta hän menisi sinne kundien seuraksi.

Jyrkin katse oli pysynyt minussa, ja jalkojani heikotti. Hänen vartalonsa oli laiha, mutta silti miehekkään jäntevä. Leukaan asti pitkät, tuuheat hiukset olivat mustat kuin yö, ja ne korostivat täydellisen jäänsinisiä silmiä. "Ei se mitään", Jyrki vastasi, ja sain väreet. Hänen äänensä oli matala ja vahva. Huomasin hänen katselevan vartaloani. Minulla oli päälläni valkoinen, ohut toppi ja itse tehdyt farkkushortsit, mitä kotona yleensä käytin. Katselin itsekin Jyrkiä. Hänen kätensä olivat kauniit, aistilliset ja upeat. Hän oli isoveljeäni vuoden vanhempi, eli 21. Jyrki kallisti päätään hetkeksi, ja heilautti sitten hiuksensa pois komeilta, mutta omalla tavallaan siroilta kasvoiltaan. Jyrki alkoi katsella minua kulmiensa alta riisuvasti, ja punastuin toistamiseen. "Oot aika hyvin kehittynyt", Jyrki kehui ja katsahdin kiitettäviä muotojani. Nii'in, joidenkin mielestä olin jopa seksikäs.

Todella hitaasti, kissamaisin askelin hän alkoi lähestyä minua. "Hämärä; pilvet väistyvät tummansinisen taivaan tieltä, jonne pikkuhiljaa alkaa syttyä luonnon omia tunnelmalamppuja, tähtiä. Yö; taivas on lähes musta, ilma on täynnä tummansinistä väreilyä ja täysikuu luo varjonsa jokaiselle olennolle maanpäällä. Aamurusko; tunnet kasteen tuoksun, kuulet ensimmäisen linnun laulavan, ja lopulta näet sen: punaisena hohtava aurinko. Nuo kaikki yhdessä ovat yhtä kauniita ja ihania, kuin sinä... yksin", Jyrki lausui kaunista runoaan ja katselin häntä lumoutuneena. Säpsähdin, kun huomasin, kuinka lähellä hän minua oli. Takanani oli pöytä, mikä olisi pitänyt siirtää jo kauan sitten pois. Jyrki napsautti kattolampun pois, jolloin saunan, hieman vanha lamppu toi suihkuhuoneeseen pehmeän, hämärän valaistuksen. Jyrkin sileä käsi silitti poskeani, ja värähtelin. Hän nosti toisenkin kätensä, ja kädet liukuivat kaulaani pitkin kuin vahingossa tipauttamaan toppini olkaimet. Hän huomasi kaulassani rippiristini. "Uuhh... me vampyyrit ei pidetä tollasista.." hän puhui matalasti, äänessään viettelevyys. Hän irrotti koruni, ja asetti sen lavuaarin sivupöydälle. Hän otti jonkun omista koruistaan, ja pisti kaulaani. "Paljon parempi". Katsoin korua. Se oli eriskummallinen risti. "Mikä..?" hämmästelin. "Se on Ankh, elämän symboli", Jyrki selitti, ja nosti toppini hellästi pois, jolloin tummanvioletit satiinipush-up:ini paljastuivat. Jyrki murahti hiljaa mielihyvästä, ja tunsin kiihottuvani. Sormet laskeutuivat olkapäilleni, ja liukuivat siitä käsivarsiani pitkin ensin alas, sitten takaisin ylös, ja kylkiä pitkin lantiolleni. Hitaasti hän avasi shortsieni napin ja vetskarin. Annoin niiden tipahtaa alas, jolloin Jyrki sai nähdä syntisen mustat satiini pikkarini.

En tiedä, johtuiko se valaistuksesta, mutta hänen silmänsä hohtivat kuin kaksi mustaa hiilenpalaa. Jyrkin kädet painautuivat jälleen lantiolleni, ja hän siveli pehmeitä pakaroitani ja reisiäni. Se tuntui hyvältä, ja huuliltani karkasi pieni huokaus. Tuolloin Jyrki otti ja nosti minut pöydän reunalle istumaan. Tunsin selkeästi kostuvani lisää, kun Jyrki suuteli minua taidokkaasti, hän näytti minulle, mikä oli suudelma! Aloimme suudella, ja Jyrkin kädet liukuivat kylkiäni pitkin selkäni taakse avaamaan liivieni hakasia. Se onnistui kädenkäänteessä, ja puristus ympärilläni hellitti. Hän liu'utti kätensä etumukselleni, ja tipautti rintsikat maahan. Hänen sileät, melkeinpä kuumat kätensä puristivat kiinteitä rintojani, ja huokaisin hänen uskomatonta suutaan vasten. Jyrki virnisti viettelevästi, lähes pirullisesti, ja hän lähti etenemään alas päin suudellen ja nuollen. Rintojeni hyväily tuntui ihanalta, ei läheskään niin hyvältä, kun joskus itse olen niitä hyväillyt. Huokaisin jälleen, kun Jyrki minua härnäten näykki ja nuoli rintojani. Pian hän jatkoi alaspäin, ja hyvä olo alkoi jo huimata päässäni. Hän kiduttavan hitaasti riisui pikkarini, ja olin ihan kiimasta sekaisin. Olin täysin alasti ihastukseni kanssa hämärässä huoneessa, eikä hänelläkään ollut mitään vaatetta pyyhkeensä alla...

Jyrki levitti sääreni, ja katsoi hänelle avautumaa näkymää. Hänen katseessaan salamoi outo tuli, mutta se vain kasvatti kiimaani, kun hän tuijotti märkyyttä tihkuvaa ruusuani. Gootti laskeutui polvilleen, ja haukkasin ilmaa, kun tunsin hänen kuuman kielensä vaossani. Aloin makaamaan pöydällä, kun hän aloitti nuolemiseni: hän härnäsi lyhyillä lipaisuilla, kidutti pitkillä, hitailla vedoilla, kieli kävi joskus sisälläni, ja välillä hän nautiskeli nuollen ja imien neitseellistä helmeäni. Aloin kiemurrella hänen suunsa vallassa, ja hänen vahvat kätensä vangitsivat lantioni. Aloin huohottaa ja inistä hänen otteessaan, mikä kasvatti molempien kiimaa. Sitten hän vain lopetti kaiken ihanan, ja antoi minun rauhoittua hetken. Hän avasi viereisen kaapin ja etsi katseellaan jotain. Hän virnisti, kun löysi etsimänsä, se oli kortsu. Hän avasi sen hampaillaan, ja minua tiiviisti silmiin katsoen tipautti pyyhkeensä. Silmäni suurentuivat, kun näin hänen vehkeensä. Se oli julmettu! Oloni oli jo valmiiksi syntinen, mutta Jyrki oli vietellyt minut omaksi pikku Lolitakseen. Hitaasti hän rullasi kumin paikoilleen, ja antoi minun katsella sitä. Nousin tärisevin jaloin pöydältä, ja kosketin sitä. Se oli kova, todella kova. Menin polvilleni, ja lipaisin sitä. Jyrki urahti matalasti. Siitä hieman rohkaistuneena jatkoin nuolemista, ja annoin sen päälle kuumia suudelmia. Olin monista pornotarinoista saanut selville, että vehkeen pää on se herkin ja eniten naurintoa tuottava alue. Jyrki murahteli eläimellisesti mielihyvästä, ja tunsin märkyyteni valuvan reisiäni pitkin. "Nouse", hän käski, ja tein niin.

Hän näytti niin seksikkäältä... Jyrki kaappasi minut syleilyynsä ja suuteli todella kiihkeästi. Hän asetti minut makaamaan pöydälle, ja tuli reisieni väliin. Värähdin, kun hän ilkeästi hymyillen paineli vehjettään vakoani vasten, kuulin oman litinäni. Hän heilautti hiuksiaan aistillisesti, ja alkoi työntyä minuun. Aluksi se sattui vähän, mutta sitten alkoi tuntua ihanalta. Kohta Jyrki oli sisälläni, hän tuntui ihanalta, ja isolta, että jos se vielä tuosta kasvaisi, niin ratkeaisin. Jyrki alkoi liikkua sisälläni, ja se tuntui upealta. "Uuuhh.. sulla on ihanan tiukka pillu...", Jyrki kuiskasi, ja aloitti pikkuhiljaa nopeuttamaan tahtiaan. Hänen lantionsa hakkasi omaani vasten, ja aloimme huohottaa ääneen. Jyrki kietoi käsivartensa ympärilleni ja nosti minua hieman pöydän pinnasta irti. Aloin täristä hänen otteessaan. "Lisää.. mult tulee kohta, nussi mua..." inisin, ja Jyrki antoi tulla rajusti. Kun aloin saamaan, aloin vikistä Jyrkin nimeä, ja kun laukesin, lantioni heräsi omaan elämäänsä. Vittuni uskomattomat supistelut suorastaan imivät Jyrkin kalua, ja hän laukesi karjaisten kovaa, eläimellisesti. Lysähdimme voimattomina pöydälle ja hengitimme raskaasti. Kun olimme rauhoittuneet, hän pesi minut suihkussa ja kuivasi. Katselin pöydällä istuen, kun hän puki. Ennen lähtöään hän suuteli minua vielä kerran tuttavallisesti. "Tämä ei ollut viimeinen kerta, my little gothic girl..", hän puhui, ja himo kouraisi alavatsastani jo valmiiksi. Kosketin elämän merkkiä kaulassani. Ehkä pitäisi ruveta gootiksi...?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute