Herkku-puhelin
Alusvaateostoksilla
March

Olimme vastikään muuttaneet yhteen. Kaikki oli tapahtunut nopeasti, olimmehan tavanneet vasta kolme kuukautta sitten. Eräänä päivänä kotiin tultuani, huomasin olevani yksin. Olit vielä töissä. Sain päähäni mennä penkomaan alusvaatelaatikollesi. Otin käteeni punaiset kiiltävät pikkuhousut. Tunnustelin niiden pehmeää, sileää kangasta. Seuraavaksi huomasin olevani alasti ja pukevani pikkuhousujasi jalkaani. Menin peilin eteen ja tarkastelin itseäni edestä ja takaa. Kumarruin eteenpäin, työntäen takapuoltani peiliä kohti, näky oli kiihottava. Kaluni alkoi nostaa päätään pikkuhousuissasi. Sivelin sitä sileän kankaan läpi. Yhtäkkiä säpsähdin, kun kuulin äänesi.

- "Vai on sitä käyty mun alusvaatelaatikolla!"

Käännyin ja katsoin sinua. Katseesi oli tuima. Ajattelin, että tähänkö tämä suhde nyt loppui. Pieni hymy nousi suupieliisi ja sanoit, jopa hieman komentavaan sävyyn.

- "Riisu ne mun pikkarit ja pue päälesi. Omat vaatteesi vaihteenvuoksi! Sitten lähdetään ostoksille."

Riisuin pikkuhousut ja pukeuduin.

Läksimme kaupungille. Kävellessämme kaupungilla, saavuimme Hennes & Mauritzin kohdalle. Kiskaisit minut yllättäen liikkeen ovesta sisään.

Liikkeessä kävelimme suoraan naisten alusvaateosastolle ja siellä nuoren naismyyjän luokse. Otit minua tiukasti kädestä kiinni, etten vain lähtisi pakoon.

- "Hei, meidän pitäis löytää tälle mun kundikaverille ikioma alusvaatesetti, ettei sen tarttis enää lainata multa", selvitit hymyillen myyjälle.

Tyttö meni aluksi hieman hiljaiseksi, mutta ryhtyi sitten lopulta kyselemään värimieltymyksiä ja sen sellaisia, tietenkin sinulta. Siirryimme sitten yhdelle seinustalle, jolla roikkui vaaleanpunaisia pikkuhousuja sekä samaan settiin kuuluvia rintaliivejä. Myyjä mittaili minua ja pyysi minua sitten riisumaan päällystakkini jotta voisi paremmin arvioida rintaliivi kokoni. Hän valitsi telineestä paria eri kokoa ja kehotti sovittamaan.

- "Joo, pikkuhousukoko me tiedetään jo" naureskelit.

Koko tämän ajan yritin vain katsoa maahan. Tunsin kuinka poskeni olivat aivan tulipunaiset nolostuksesta. Samalla tunsin suurta kiihotusta ja kaluni oli aivan kovana. Kiitit myyjää ja siirryimme pukukoppiin. Kopissa käskit minua riisuutumaan. Riisuin paitani ja aioin juuri tarttua toisiin rintaliiveistä, kun ärähdit, että käskit riisuutumaan kokonaan.

- "Pikkuhousut myös!"

- "Mutta ei kai niitä saa sovittaa" yritin sopertaa.

- "Ei niitä soviteta, ne puetaan nyt päälle", sanoit ja napsasit käsilaukussasi mukana kulkevilla saksillasi hintalapun irti.

Katselit pikkuhousuja jalassani ja pudistit päätäsi, kun kovana seisovan kaluni pää pyrki pikkuhousuista ulos.

- "Toi ei kyllä sovi" sanoit, ja käskit minun vetää pikkuhousut nilkkoihin.

Polvistuit eteeni, otit kaluni käteesi ja veit sen suuhusi. Aloit imeä, ja minä olin taas ällikällä lyöty. Vaikka olimmekin jo olleet sängyssä niin tämä oli ensimmäinen kerta kun otit suihin. Osasit ottaa melko syvälle ja se tuntui niin taivaalliselle, että minun oli pakko laueta. Nielit koko lastin, ettei syntyisi sotkua. Katsoit minuun ja hymyilit.

- "No nyt ne pikkarit varmasti istuu vähän paremmin" totesit, katsoen hiljaa veltostuvaa kaluani. Sopivat rintsikatkin löytyivät ja nekin jätettin, hintalapun poistamisen jälkeen, päälle. Kupit jäivät tietenkin tyhjiksi. Kiusoittelit, että niihin laitetaan täytettä joku toinen kerta.

Marssimme kassalle ja maksoit ostokset. Myyjä katsoi minua kyllä melko pitkään. Ojensit omat alushousuni myyjälle ja sanoit.

- "Nämä saa heittää roskikseen, hän ei tarvitse niitä enää".

Poistuimme liikkeestä ulos kadulle, ja kaluni kyllä taas nosti päätään. Minusta tuntui kuin kaikki olisivat katsoneet minua, ikään kuin tietäen, mitä minulla oli vaatteiden alla. Vaikka eiväthän he voineet. Siitä tiesi minun lisäkseni vain sinä...niin, ja se myyjä. ____

Palautetta tästä ja muista kirjoituksistani saa lähettää osoitteeseen: who.me@37.com

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute