Herkku-puhelin
Ulkomailla yksin
nainen

Aamu on mennyt töiden parissa ja nyt on vihdoin aikaa itselleni. Kaupassa on käyty, viinipullo on kaapissa viilentymässä, lasi on puhtaana pöydällä. Ostin hauskan leffan ja mikä onkaan parempaa kuin leffa, viini ja kynttilävalo.

Elokuva paljastuu puolessa välissä aika tylsäksi ja vaihdan kanavaa. Jospa telkkarista tulisi edes jotain fiksua. Surffailen hetken ja näyttöön ilmestyy suosittu tv-sarja. Tuo ylimainostettu draamasarja johon moni ystäväni onkin jo jäänyt koukkuun. Paska, se on dubattu. Noh, ymmärrän onneksi sanan sieltä sanan täältä. Kukas mies tuo oli. Yksi sarjan päänäyttelijöistä on näytössä ja pakko myöntää mies on sitä paremmasta päästä. Pitkä tukka, vähän partaa, karu olemus. Mmm, tuommoisen miehen kun saisi olisi tyytyväinen elämäänsä.

Huomaan vähän ajan päästä että pilluni on märkä ja kuuma. Tuo posliini jonka ajoin viimeksi aamulla suihkussa on pehmeä ja herkkä. Huomaamattani koskettelen itseäni, hieron klitoristani, vetelen häpyhuuliani. Huomaan että huohotan kovaa. Viini ja komea mies ovat saaneet minut aivan hulluksi. Työnnän sormeni sisääni, avaan niitä vähän. Runkkaan lujaa ja hengitän raskaasti. toinen käsi eksyy rinnoilleni, pienille, kiinteille rinnoille jotka vaativat osuutensa. Nipistän nännejäni, vedän niitä, pyörittelen. Käsi menee alemmas, toisen käden sormet edelleen vitussa, sormet kiiltävät limasta. Toinen käsi osuu klitorikseen. Mmm, väreet juoksevat selkääni pitkin. Tuntuu että räjähdän. Pyörittelen klitoristani, puristelen sitä hellästi, liikutan sormeni sen päältä. Tunnen kuinka orgasmi alkaa lähestyä. Värisen, inisen, runkkaan lujaa ja tulen kädelleni. Mmm.

Nyt tiedän miksi niin moni ihminen on jäänyt sarjaan koukkuun...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute