Herkku-puhelin
Junaillen ;P

Istuin junassa kuunnellen kuinka eräs pariskunta riiteli kovaan ääneen pari penkkiä takanapäin. Minua riepoi tuo meteli kamalasti, joten päätin mennä tupakkavaunuun lääkitsemään hermojani. Otin savukkeen ja puhalsin sen päähän, niin kuin aina ennenkin ja asetin sen sitten huulilleni. Kaivoin taskustani sytkärin ja aloin sytyttämään savukettani.

-Voi helvetti! kirosin ja heitin sytkärin menemään. Sytkäristäni oli loppunut kaasu. Laitoin silmäni kiinni ja nojasin turhautuneena päätäni taaksepäin.

-Moi! kuului ääni ja avasin silmäni. Edessäni seisoi häkellyttävän kaunis tyttö, ehkä 20-vuotias, lyhyt ja normaalivartaloinen, pitkät tummat hiukset, vihreät silmät.

- Ai moi ! Ootko sä ollut siinä pitkäänkin?

- En kauaa, kuulin sun kiroavan ja ajattelin tulla katsomaan onko jokin hätänä.

-Äh, sitä vaan kirosin ku mun sytkä ei toimi ja tarviisin todella paljon nyt sitä savuketta. Eihän sulla ois tulta? Katsoin tuota naista toivonpilke silmissäni.

- Joo, on mulla. Mut mitä mä saan sulta jos sä saat multa tulta? Hän hymyili viehättävästi.

Hymyilin hänelle ja katsoin kiihkeästi silmiin ja sanoin :

-Tuus tänne mun viereen istumaan niin keksin jotain kivaa.

Hän käveli lähemmäs ja ojensi kädessään olevan sytkärin minulle. Otin häntä kädestä kiinni ja vedin hänet syliini.

-Mitä sä tahtoisit että teen sulle? kuiskasin hänelle.

Hän ei vastannut mitään vaan alkoi suudella minua. Samalla hän hiveli niskaani. Miten hyvälle tuo nainen tuntuikaan sylissäni. Aloin avata hänen housujaan samalla häntä suudellen. Kielemme koskettivat villisti, hitaasti ja kiihkeästi. Tunnustelin sormillani hänen kosteaa vakoaan ja hän huokaili kiimaisena.

-Nouse ylös, niin saan maistella sua paremmin. Hän nousi sylistäni. Laitoin oven lukkoon. Seisoimme vastakkain ja riisuin hänet hetkessä aivan alasti. Hänen rintansa olivat ihanan pienet, nännit olivat paisuneet äärimmilleen. Katsahdin häntä alemmas.

Hänellä oli posliini ja ajattelin että nyt pääsen kunnolla nuolemaan tuota ihanaa pillua. Käskin hänen istua penkille. Itse

laskeuduin hänen haarojensa väliin. Suutelimme uudestaan kiihkeästi, samalla hieroin häntä alempaa kädelläni. Tuo nainen nautti ja sanoi minulle:

-Nuole mua, jooko. Haluun sua ihan hirveän paljon.

-En päästä sua ihan näin helpolla, laitan sut haluamaan vielä enemmän. Sanoin, ja samalla katsoin häntä silmiin. Laitoin yhden sormistani häneen, otin nännin suuhun ja imin sitä himon vallassa. Kieputin kieltäni sen ympärillä ja sormeilin häntä oikein hitaasti. Samalla kun runkkasin häntä hieroin peukalolla hänen klitoristaan.

-AAAhh, mä en kestä. hmmmm, nai mua. Lujempaa, jooko. Laita toinen sormi.. Hän voihki ja huusi. Laitoin toisen sormeni häneen ja imin toista nänniä, ettei se jäisi huomiotta.

Sitten tein sen mitä hän oli halunnutkin. Menin alemmas ja nuolaisin hänen pilluaan, se oli turvonnut ja kiimainen. Ajattelin päästää hänet nopeasti piinasta, koska huomasin hänen olevan lähellä huippuaan. Nuolin ja imin hänen klitoristaan ja työnsin kieltäni välillä sisään. Niin syvälle kuin pääsin. Runkkasin nyt sormillani hullua vauhtia ja hän alkoi täristä, nosteli lantiotaan suutani vasten.

-Aaaah, aih mmmmhm, hän huusi. Ja tarrasi hiuksistani kiinni.

-nyyyt, just noin. aaaah, mä tuun. vielä vähän.. AAAAH!! Hän sai valtavan orgasmin suuhuni ja huohotti.

-Nyt on sun vuoro. Mitä sä tahtoisit?

Istuin hänen viereensä ja hän alkoi avata housujani.

-Mä haluan, että sä runkkaat mua sormillas. Mä oon valmis, anna mennä vaan. Sanoin hymyillen.

-Okei, saat mitä haluat. Näinkö? hän kysyi ja alkoi hieroa pilluani sormillaan.

-Just noin ! Hyväile mun rintoja samalla. Runkkaa mua. Ah, tuntuu ihanalta. Jumalauta sun sormet tuntuu hyvältä. Mä tuun ihan just.

Hän kiihdytti vauhtiaan ja minä tulin huudon saattelemana hänen sormilleen.

- Nyt maistuis tupakka. Kiitos, ihana! Nainen sanoi tyydytettynä.

-Ei mitään, milloin vaan. Hymyilin.

Polttelimme tupakat nauttien. Sitten tiemme erkanivat, emmekä koskaan nähneet.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute