Herkku-puhelin
Tapaaminen baarissa (kokonaisuudessaan)
tyttönen

"Aina yhtä täsmällinen" kuiskaan itsekseni nähdessäni profiilisi piirtyvän baarin ikkunaa vasten. Kello lyö yhdeksän. Astut sisään, kuten joka ilta tällä viikolla. Seisot oviaukossa antaen katseesi kiertää ympäri hämyistä baaria. Tuijotan hoikkaa vartaloasi kun keinahdellen lähdet kävelemään tiskin suuntaan. Istahdat jonkin matkan päähän minusta ja sipaiset punaisen hiuskiehkuran korvasi taakse.

Hetken päästä huomaat tuijotukseni ja katsahdat minuun kysyvästi. Normaalisti olisin punastunut tai kääntänyt katseeni muualle. Mutta en nyt. En tänään. Olet tänään kauniimpi kuin yhtenäkään iltana tähän mennessä, enkä voi enää hillitä itseäni. Hymyilen sinulle yrittäen näyttää mahdollisimman viehättävältä. Kun vastaat hymyyni, olen lopullisesti mennyttä naista. Nousen ylös, suoristan hameeni ja minulle suomastasi valloittavasta hymystä rohkaistuneena tulen luoksesi.

"Saanko tarjota sulle jotain?" kysyn istuessani viereesi. Nyökkäät, tuskin näkyvästi, ja tilaan meille lasilliset punaviiniä. Tiskin luona alkaa olla jo tungosta, joten juomat saatuamme ehdotan siirtymistä hieman rauhallisempaan paikkaan. Etsin katseellani vapaata pöytää ja sellainen onnekkaasti löytyykin melko hämärästä nurkasta. Kiität minua viinistä ja lähdet edelläni kohti nurkkapöytää. En voi pitää silmiäni erossa hyvinmuodostuneen takapuolesi liikkeistä, eikä lyhyttäkin lyhyempi hameesi ainakaan auta asiaa. Seison hetken paikallani lumoutuneena tästä upeasta näystä, ja tulen sitten istumaan pöytään laskien käteni lepäämään reidellesi. Et sano mitään, katsot minuun virnistäen ja nostat viinilasin täyteläisille huulillesi. Juomme lasimme tyhjiksi uppoutuen syvälle toistemme silmiin, hiljaisen musiikin soidessa taustalla.

"Oon nähnyt kuinka sä katselet mua" kuiskaat hiljaa korvaani ja siirryt hieman lähemmäksi. Alan hivellä paljasta reittäsi, siirtäen kättäni hitaasti kohti hameesi reunaa. "Taidatkin olla aika tuhma tyttö kun tulet tänne iskemään naisia vaikka olet varattu."

Katson sinuun järkyttyneenä ja vetäisen käteni pois. "Niin, tunnen miehesi, ja olen varma ettei sillä ole aavistustakaan siitä mitä puuhailet sen ollessa työmatkoilla." Virnistät minulle, siirrän katseeni tyhjiin viinilaseihin ja yritän nopeasti keksiä jotain sanottavaa puolustuksekseni. "Voi hemmetti" ajattelen, ja päätän vain raukkamaisesti liueta paikalta. Olen nousemassa, kun yhtäkkiä painat minut hartioista takaisin istumaan.

"Äläs nyt mee mihinkään, kyllähän mä näen kuinka paljon sä haluat mua" sanot ja avaat reisiäni pöytäliinan suojissa. "Ei sun miehen tarvitse tietää, eihän"

Kostun silmänräpäyksessä litimäräksi kun sormesi liukuvat hameeni alle. Kumarrut puoleeni ja kuiskaat: "Riisu alushoususi"

Katson sinuun ja meinaan vastustella, mutta kätesi hyväillessä reittäni yhä ylempää päätän totella sinua. "No, mennään sitten sinun ehdoillasi" ajattelen hymyillen. Vilkaisen ympärilleni, nousen hieman ja nostan hamettani saadakseni stringini laskettua. Ojennan ne sinulle punastellen. Naurahdat ja laitat stringit laukkuusi. Työnnät kätesi takaisin hameeni alle alkaen hellästi kosketella häpykumpuani. Nouset syliini istumaan, vähät välittäen uteliaista silmäpareista ympärillämme. Otan kiinni lanteistasi ja vedän sua itseeni päin. "Ei täällä" saan kuiskattua, ja nyt itsekin huomaat kuinka ihmiset ovat alkaneet kiinnostuneena katsella touhujamme. Nousemme ylös ja väläytät leveän hymyn meitä tuijottaville miehille.

"Mikä tyttö" ajattelen kun kävelemme käsi kädessä kohti asuntoasi.

Saavumme perille. Saat oven auki, enkä malta enää odottaa vaan työnnän sinut eteisen seinää vasten. Suutelemme kiihkeästi ja alan napittaa paitaasi auki. Sen alta paljastuvat täydellisen kiinteät rintasi pitsisiin rintsikoihin verhottuna. Katselen näkyä kiihottuneena ja alan hetken päästä laskea hamettasi. Saatuani sinut alasti tönäiset minut kauemmaksi ja käännät minut nojaamaan kasvot seinään päin. Tulet taakseni. Tunnen hengityksesi niskassani, huokaisen kun tartut rintoihini ja alat voimakkaasti hieroa niitä. Vedät topin yltäni, suutelet niskaani avaten rintaliivieni hakasen ja painaen minut kiinni seinään.

"Haluun sua.. Nyt heti.. " huohotan ja työnnän peppuani sua vasten. Naurahdat, riuhtaiset hameeni alas ja polvistut taakseni. Levitän jalkojani odottavaisena.

"Taidat olla kiimassa. No ei se mitään, asia korjaantuu helposti" sanot alkaessasi nuolla takareisiäni pitkin vedoin. Kielesi leikittelee pitkään reisilläni ja pepullani, kunnes lopulta avaat sormillasi häpyhuuleni ja alat imeä klitoristani. Otan tukevamman otteen seinästä ja inahdan hiljaa. Tunnut taivaalliselta. Jalkani vapisevat, huokailen nautinnosta.

Työnnät kaksi sormea sisääni ja pyörittelet niitä hetken. Käsket pitämään katseen seinässä. Kuulen kuinka nouset ylös ja hetken päästä tunnen pillullani jotain kumista. Äännähdän kun työnnät sen sisääni. Alat naida minua takaapäin suurella dildolla jonka olet sitonut vyötäisillesi. Toisella kädellä vedät minua lanteista tiukemmin sinuun päin, ja toisen käden tuot naamani eteen. Käsket imeä sormiasi, joita hetki sitten kostutit pillussani. Tilanne hävettää ja kiihottaa minua suunnattomasti, ja omien nesteideni maistaminen saa minut valumaan entistä enemmän. Pian lantioni alkaa värähdellä. Huomaat sen, ja alat nopeuttaa tahtiasi. Otat sormet pois suustani ja puristat hellästi klitoristani. "Tule vaan" kuiskaat korvaani, eikä minua tarvitse kahdesti kehottaa. Saan valtavan orgasmin taitavassa käsittelyssäsi. Päästät minusta irti ja rojahdan hikisenä lattialle.

Katselet minua hymyillen viehkosti ja hetken hengähdettyäni pyydät seuraamaan. Menemme kylpyhuoneeseen. Laitat suihkun päälle, otat minua kädestä ja vedät itseäsi vasten. "Nyt on mun vuoroni saada" sanot vetäessäsi minut hiuksista jalkojesi väliin. Painat kasvoni kiinni pilluusi ja komennat nuolemaan. Aloitan varovaisesti, ensin suudellen häpykumpuasi, sitten siirtyen kiusoittelevasti alemmas. Näykin häpyhuuliasi hellästi ja alan nuolla sinua taitoni mukaan. Tartut niskastani työntäen itseäsi eteenpäin. Kovennan tahtiani ja välillä imaisen paisuneen klitoriksesi suuhuni. Et kestä sitä kauaa, alat liikuttaa lantiotasi nuolaisujeni tahtiin ja tulet huutaen.

Katson sinua syvälle silmiin, hymyilen. Nousen ylös ja alamme hellästi pestä toisiamme. Nautimme vielä lasilliset viiniä ennenkuin nukahdamme sylikkäin sänkyysi. "Soitellaan" sanon sinulle aamulla kun olen lähdössä. Isket minulle silmää ja lupaat soittaa.

Tapahtumasta on kulunut pari päivää, kun mieheni palaa työmatkaltaan. Olen laittautunut nätiksi ja hyppään hänen kaulaansa kun hän tulee ovesta. "Hei rakas, mulla on ollut ikävä sua" sanon hänelle iloisesti. Hän hymyilee ja kantaa minut olohuoneeseen. "Mitäs olet puuhaillut poissaollessani?" mieheni kysyy välinpitämättömän oloisesti. Kertoilen tavanneeni ystäviä, käyneeni lenkillä, sitä tavallista. "Vai niin, vain niin.." mieheni vastaa hymyillen. "Tiedätkös, olen kuullut vähän muuta" hän sanoo ja ottaa laukustaan videokasetin jonka asettaa nauhuriin.

Katson häntä, sitten televisioruutua johon alkaa piirtyä tutunnäköinen hetki. Tajuan itse olevani kuvassa, sinun kanssasi eteisessä. Punastun kun kuulen nauhalta oman voihkintani ja näen kuinka irstaasti nait minua takaapäin. "Taisi olla mukavaa" mieheni naurahtaa ja kaappaa minut kainaloonsa. Kummastelen äänen hänen käytöstänsä, luulin hänen suuttuvan. "Kulta, miksi suuttuisin?" hän sanoo edelleen nauraen "Tiesin koko ajan tästä, teidän tapaamisenne oli järjestämäni yllätys. Kaikki kävi niinkuin suunnittelin, tiedänhän että oot heikkona hänenlaisiinsa naisiin."

"Mutta miksi kaikki tämä vaiva?" ihmettelen.

"En toki halunnut sun pitkästyvän sillä aikaa kun olin poissa." mieheni sanoo ja katsoo minuun. Käperryn tiukasti kiinni häneen enkä voi kuin hymyillä onnellisena.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute