Herkku-puhelin
Anopin kanssa mökillä
Charlie

Oli kesäkuun viimeinen perjantai. Säätiedotus oli luvannut viikonlopuksi taas hyvää keliä. Minä, vaimoni ja anoppini lähdimme kohti mökkiä perjantaina heti töitten jälkeen. Vaimoni ja anoppi autolla ja minä moottoripyörällä. En ollut kovin kiinnostunut mökkiviikonlopusta, koska tiedossa olisi koko mökin maalaus.

Saavuimme mökille ja lähes heti vaimoni puhelin soi ja häntä pyydettiin hätäapuna takaisin töihin. Vaimoni oli todella pahoillaan, että hänen täytyi palata takaisin kaupunkiin ja olla yö töissä. Jäimme anopin kanssa kahdestaan mökille ja laitoin saunan lämpenemään ja aloitimme mökin maalausvalmistelut.

Oli todella lämmin ilta ja työn touhussa hikoili niin, että olin ilman paitaa ja anoppikin käytti bikinejä. Anoppini on hieman yli 50, aito punapää. Hänen bikinien verhoamat rintansa saivat minulta lähes enemmän huomiota kuin maalaaminen. Saimme illan työt suoritettua ja anoppi toi oluen ja kertoi saunan olevan valmis. Kysyin häneltä virnuillen menisikö hän ensin vai tarvitsiko hän selänpesijää.

Hämmästyin hieman kun hän vastasi, että selänpesu olisi kyllä tarpeen ja mennäänkö heti vai otetaanko vielä oluet. Heti vaan, totesin.

Menimme saunaan, anoppi riisuutui nopeasti ja poistui saunaan jättäen bikininsä viereeni. En voinut olla ottamatta niitä käteeni. Yllätyksekseni ne olivat haaroista aivan märät ja tuoksuivat kiimalle. Erektioni oli täydessä mitassaan kun saunan ovi aukesi ja anoppi tuli kyselemään selänpesua. Näköjään kummankaan on turha enää peitellä, hän sanoi nähdessään erektioni ja bikininsä kädessäni. Hän otti ne pois kädestäni ja kuiskasi haluaisinko maistaa itse tuoksun tuottajaa. En vastannut enää vaan nostin hänet viereisellä pöydälle ja painoin kieleni ihanan kosteiden ja turvonneiden häpyhuulten väliin. Nuolin hitaasti ja hellästi häntä ja huokaukset alkoivat täyttää saunan. Anoppini on ollut yksin noin kymmenen vuotta. tuona aikana Hänellä ei tietääkseni ole ollut vakituisia miehiä, ja tunsin sen nuollessani. Hän sai ensimmäisen orgasminsa lähes heti.

Orgasmista toivuttuaan hän laskeutui polvilleen ja otti penikseni suuhunsa. Hetken uskomattoman ihanan imutuksen jälkeen hän käänsi minut penkille istumaan ja istui syliini. Ihanaa saada taas miestä hän kuiskasi korvaani ja aloitti hurjan ratsastuksen. Tunsin kuinka hän alkoi saada uutta orgasmia, laske sisään, haluan tuntea sen sisälläni, hän kuiskasi korvaani. Samalla hän alkoi supistella huudon saattelemana. Laskin kaiken anopin sisään.

Nousimme ylös ja anoppini poistui takaisin saunan puolelle. Ilta olisi vielä nuori, saa nähdä mitä vielä tapahtuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute