Herkku-puhelin
Työnantajan pikkunartuksi 3
kimuli

Olin pukeutunut hihattomaan kesäiseen kukkamekkoon, koska massuni oli jo niin suuri, että minihame ja toppi olisivat näyttänyt kornilta. Olinhan jo kuudennella kuukaudella raskaana. Vaalean tukkani olin kuitenkin laittanut kahdelle letille, koska Jussin mielestä minun piti näyttää teinihuoralta, vaikka olinkin kantavana.

Yritin järjestää toimiston kirjanpitoa, mutta johtajan huoneesta kuului kovaäänistä huutoa. Jussi oli jo aamulla sanonut, että iltapäivällä tulee vaikea neuvottelu. Jussi oli kuulemma tyrinyt yhden puimurinkorjauskeikan ja paikallinen isäntä tuli vaatimaan korvauksia. Mapitin paperit ja yritin säätää ilmastointia, mutta se oli taas rikki. Kuivasin kainalot talouspaperilla ja haistelin itseäni: helle oli tehnyt tepposensa. En kuitenkaan ehtinyt hakemaan deodoranttia, kun Jussi huusi minut sisään huoneeseensa.

Keskellä huonetta seisoi viisikymppinen kaljamahainen isäntä ruutupaidassaan ja saappaissaan. Ukon kasvot olivat tulipunaiset ja suuret kourat oli nyrkissä.

- Tule vaan lutka peremmälle, Jussi pyysi. – Meillä oli tässä vähän erimielisyyksiä korvaussummasta, mutta päästiin yhteisymmärrykseen kun lupasin, että Antero saa sinua pikkaisen panna. Käyhän se?

Ukko näytti iljettävältä suuren mahakumpunsa kanssa. Katsoin miestä nenänvartta pitkin, mutta muistin silloin kenen kädestä söin.

Mieheni oli jättänyt minut jo kaksi vuotta sitten ja näin ollen olen kolmen lapsen yksinhuoltaja. Toinen lapseni muistuttaa erehdyttävästi Jussin toista poikaa, Tomia, kun taas nuorimmainen on kuin ilmetty Jussi. Tulevan lapsen isästä ei taaskaan ole varmuutta, sillä Jussi ja pojat ovat kyntäneet minua niin ristiin. Tulen jotenkuten toimeen lapsilaumani kanssa pienellä sihteerin palkallani ja aina välillä saan käyttörahaa Jussilta, kunhan muistan kiitokseksi tehdä pieniä vastapalveluksia. Eli käytännössä olla valmiina haarat levällään, jos Jussin tai pojat tulevat käymään asunnollani. Olen kuitenkin tyytyväinen elämääni. Minulla on kaikkea mitä haluan ja saan seksiä sydämeni kyllyydestä. Joskus liikaakin. Kun olen ensin antanut Pekalle, saattaa pian olla jo Tomikin oven takana. Lopuksi Jussi saattaa hiippailla yöllä asuntooni ja joudun miellyttämään häntä aamuun asti.

- Kyllä, johtaja, sanoin ja olin jo samantien menossa polvilleni maahan.

Avasin isännän housut ja sieltä pullahti esille kovettunut tuppimulkku. Emmin hetken haiseva

mulkku kourassani, mutta laitoin sen viimein suuhuni ja kuorin huulillani esinahan terskan yli. Kullinpää maistui kitkerälle, hieman kuin huonosti käynyt kilju. Aloin lutkuttaa sitä varovaisesti, koko ajan kädelläni karvaisia palleja hyväillen.

- Sinun pikkuhuorasihan imee kuin vasikka. Saat lainata lumppua joskus minulle maatilalle, Antero murahteli tyytyväiseni ja katseli yläviistosta kun muna oli syvällä suussani. – Riittää jo, käy tuohon lattialle selällesi kanttura, Antero komensi.

Levitin jalkojani valmiiksi ja nostin hieman hametta, mutta touhu oli vaikeaa kun meillä

kummallakin oli niin isot mahat. Antero ähki ja puhisi haaruksissani ennen kun sai kullinsa esille. Hän sylkäisi heppinsä päähän ja työnsi sen sisään pikkuvittuuni. Anterolta pääsi tyytyväinen urahdus. – Yhh…tekeepä hyvää. Isäntä rutisti minut lattiaa vasten mahallaan ja kainalot hiessä työsti vittuani. Mulkku soljahteli sisälle hätäisen oloisesti, eikä tuntunut lainkaan hyvältä. Kun ukko kaiken sen lisäksi vielä pureskeli nännejäni, jotka olivat jo muutenkin arat, ei kokemus ollut miellyttävä. Anteron kasvot olivat tulipunaiset ja hänen suuret kourat puristivat lujasti lanteistani. – Onpa tyttärellä…mahtava…kiimavittu…huoratussu, Antero tuhisi ja suuteli minua kaulalta. Anteron mahan hyllyminen alkoi nopeutua ja ukko läähättää päälläni. Tiesin homman olevan kohta ohi. Työstöä kesti pari minuuttia. Sitten Antero jännitti pakaransa yhteen ja täristen laski lastinsa sisälleni. Hän makasi päälläni kuin hyvänkin liikuntasuorituksen jälkeen, ennen kuin kiittämättä nousi ylös ja ihaili reisiäni pitkin valuvia spermapuroja.Puhdistin enimmät limat päältäni ja katselin miten Antero kätteli tyytyväisenä pihalla Jussia. Anteron hätäinen toimitus ei ollut saanut kiimaani lakkaamaan, joten heti Jussin tultua sisään menin nykkimään häntä hihasta ja vinkumaan: - Johtaja, johtaja, antakaa pikkuisen minulle munaa. Mutta Jussi raivasi minut tylysti kädellä sivuun. – Ei nyt jouda, työkeikka. Narttu menee kotiinsa odottamaan, voin tulla illalla.

Loppuillan olin kuin kuumilla hiilillä. Jouduin jopa sormettamaan vessassa, kun Tomi ja Pekkakaan eivät joutaneet tulla. Lämmitin pennuille tuttelia, mutta ajatukseni olivat sekaisin. Sisällä pillussa kuumotti ja sykki. Laitoin lapset nukkumaan ja luin sadut. Yritin katsoa telkkaria, mutta himoni oli kuuma. Halusin miellyttää isäntääni, sillä tiesin, ettei Jussin lestadiolaisvaimo antanut miehelleen, saati viitsinyt välittää omasta ulkonäöstään. Kävin suihkussa, meikkasin tyttömäisesti, laitoin tukan saparoille, ruiskaisin hajuvettä ja pukeuduin sillä tavalla, minkä tiesin Jussia kiihottavan; hihaton vaaleanpunainen napapaita, korkokengät ja valkoinen minihame. Olin kuin barbi. Tai paremminkin suoleensa sullottu makkara, sillä iso masuni pömpötti komeasti tiukan napapaidan välistä.

Ulkona oli jo pimeää, kun kuulin Jussin pakettiauton äänen. Samassa singahdin eteiseen ja avasin oven. Jussi kirosi ja noitui niin isoon ääneen, että pelkäsin lasten heräävän. Hän oli pudonnut korjauskeikalla tunkioon yrittäessään fiksata jotain laitetta. Jussin haalarit olivat yltä päältä sonnassa, heinissä ja lehmän lannassa. Hän tuoksahti aika ärtsylle navetalle ja paskalle, kasvot olivat öljyisen mustat. Välittämättä niistä olin jo Jussin haalarinpuntissa kiinni. – Nono, onpas huora kiimassa, kun munassa jo kiinni, Jussi murisi. Siirsin enimmät paskat ja heinät syrjään, avasin vetoketjun ja samassa mulkku pomppasi esille kuin vieteri. Tervehdin sitä pitkällä suukolla. Sitten aloin lassuttaa ja lutkuttaa herkkumutteria poskessani pehmeästi. Uros edessäsi urahteli tyytyväisenä. Silittelin palleja ja poimin kiveksen suuhuni. Imin sitä kuin marmeladimakeista. Kullikin maistui paskalle, mutta se puhdistautui suussani ja hyvässä hoidossani. Eteinen täyttyi kosteista lutkutuksen äänistä, kun annoin johtajalle poskihoitoa. Jussin käsi hapuili saparoani ja tukisti lujaa. Sillä hetkellä kulli oli juuri työntynyt syvälle kurkkuuni ja terskasta alkoi suihkuta kuumaa spermaa kitaani. Kuuliaisen tyytyväisesti nielin kaiken isäntäni sperman.

Lähdin kulkemaan perä keikkuen makuuhuoneeseen. Vilkaisin ohimennen, että lapsi nukkui pinnasängyssä. Kävin valkeille lakanoille, jotka kohta olisivat mustat. Jussi tuli perässäni ja laittoi kouransa kupeilleni. – Pikkunarttu tuoksuu niin hyvälle huoralle…kermaperse…haluaako lutka siementä? Nyökkäsin innostuneena ja annoin Jussin puristella tissejäni, jotka olivat koholla kuin pienet vuoret. Jussi ihaili hetken vatsakumpuani, jossa saattoi kasvaa hänen siemenestään tullut jälkeläinen. Sitten hän nosti minihametta mustilla käsillään ja kävi aarteelle. Hän kaivoi klitoriksen esille ja huokasi: - Toimistonartun vittuhan on märkä kuin sillilaiva! Totta. Olin koko illan valunut kiimalimaa hävyttömästi. Jussin kulli oli taas tanassa ja odotteli pian jo vuoroa päästä kotipesälleen. Jussi nosti koipeni olkapäilleen ja kohotti hieman minua, jotta peppuni nousi ilmaan. Kulli työntyi sisään reikään ja täytti sen samantien. Huokasin raskaasti ja katselin haltioituneena johtajaani silmiin. – Pikku barbi….hunajapillu…huora…saat antaa nyt sitä herkkua aamuun asti, Jussi läähätti panon tahdissa. Sänky alkoi nitistä, kun painava kundi jyskytti päälläni sontaiset haalarit minua vasten. Hajuvesi ei enää tuoksunut huoneessa, vaan sen paikan oli ottanut sonta, kiima ja sperma.Jussi makasi koko painollaan päälläni ja kyrpä teki vitussani hyvää. Pidin Jussia kiinni lanteilta ja vedin itseäni vasten. Aloin urista orgasmin kourissa. Koko päivän olin odottanut sitä ja kun se tuli, se tuli lujaa. Silmistä valui vesi ja vittu pulppusi kuin tunturivuono. Jussi ei kuitenkaan vielä lauennut, vaan toivuttuani orgasmista hän käänsi minut vatsalleen ja kävi niskoihini. Kuuma hengitys rohisi korvan juuressani, maha hinkasi selkääni, haalarit päästelivät kumisia ääniä, vittuni litisi irstaasti. Olin täysin antautunut isännälleni. – Huora…spermasäkki…pikkutussu, Jussi imarteli minua ja pani makkaraa piiloon. Pillunlihakseni supistelivat suurta mulkkua vasten ja lypsivät sitä hellien. – Nyt saat sitä siementä! Jussi sanoi ja jännitti itsensä minua vasten. Kulli värisi hetken paikallaan, sitten sieltä alkoi tulla siemennestelasti.

Makasimme tovin päällekkäin. Yritin muistaa mielessäni tuleeko Tomi vai Pekka ensin aamulla. Jos tulee Tomi, hän haluaa nussia aina linkoavan pyykkikoneen päällä. Jussi oli jopa lupaillut, että saisin kohtaa ruveta antamaan hänen seuraavalle pojalleen, joka alkaa olla täysi-ikäinen.

- Huorani…nuolepas kikkelini puhtaaksi…pitää lähteä panemaan vaimoani, Jussi sanoi ja makasi autuaallisesti vuoteella. Kävin jalkopäähän ja aloin kiusoitella kielelläni nukkuvaa petoa. Katselin ihaillen suurta penistä, joka sopi löysänä juuri ja juuri molempiin kämmeniini. Se oli niin kaunis. Vahva, suonikas ja miehinen. Tunsin sen jokaisen poimun, kuprun ja kurvin. Muistin sen maut ja sen antavan nesteen huumaavan tuoksun. Nuolin munaa jalkavaimon ominaisuudessa ja valmistelin sitä puhtaaksi, että Jussi pääsee panemaan vaimoaan.

Jussi lähti kotiinsa heti kun sain työni valmiiksi. Ajovalot vielä pyyhkivät maisemaa, kun kujalle kääntyi Tomin auto. Hihkaisin riemuissani. Tänä yönä saisin kunnolla. Tomi käveli sisään taivuteltu lippalakki koholla ja ensimmäiseksi kävi kiinni tissiini. – Pikkuhuora jo valmiina, hän totesi. Huomasin miten Tomilla jöpötti jo vehje kunnolla. – Mulla on vähän kiire…joten ollaan nopeita. Ja kiire pojulla oli selvästi. Hän oli jo niskassani kiinni ja painoi päätäni lujasti varpaitani kohti. Olin Tomin edessä peppu sopivasti esillä. Ei mennyt hetkeäkään, kun kundi tuikkasi valmiiksi venytettyyn huoranvittuun kullinsa. Tomi puristeli ja venytteli peppuani, leikki sillä kuin lapsi. Välillä hän nussi hitaasti, työntäen kyrpää pohjia myöten. Välillä taas paukutti lujaa ja piteli kiinni lantiostani. – Annathan pikkuinen tätäkin…annathan, Tomi sanoi ja hieroi peukalolla peppureikääni. Murisin jotain epämääräistä, mutta Tomille se riitti. Hän alkoi sovitella terhakkaa kikkeliään reikääni. Aluksi hän veti perseeseen todella, todella hitaasti, sitten nopeutti tahtia ja rynkytti minua kuin barbaraa. – Mun likkafrendi ei koskaan anna persettä…se makaa löysänä kuin lahna…Tomi kuiskutteli ja läpsi koko ajan pyllyäni kirjavan punaiseksi. Hapuilin kädellä Tomin palleihin ja huomasin, että ne olivat todella raskaat. Siirsin käden välilihalle ja kohti pojan anusta. Muuta ei tarvittu. Tomi karjaisi ja laski sisään. – Kiitti namu, Tomi puuskutti ja kuivasi veltostuvan pojankullin peppuvakooni.

Pääsin nukkumaan vasta kahden maissa. Ehdin ehkä juuri ja juuri vaipua uneen, kun tunsin askeleet huoneessa. Räväytin silmäni auki ja kohotin hieman kasvojani. Näin Pekan. Pekka kömpi haalareissaan vuoteeseeni. Toisessa kädessä odotti tuppimulkku valmiina. – Alko panettaan, avaas vittus, Pekka murahteli. Tein työtä käskettyä ja pian täytti huoneen iloinen nussimisen meininki. Laukkasin Pekan kullin päällä kyltymättömästi kuin paraskin Kyra Kyrklund. Pekka nautti, että olin takamus häneen päin. Silloin hän sai koko ajan kouria persettäni ja avittaa jokaista laukka-askelta käsillään. Jossain vaiheessa vaihdoimme asentoa niin, että olimme kyljittäin takaapäin. Pekka nussi rauhallisen hitaasti, niin että kulli ehti hiestää jokaisen paikan. Pekka uitti samalla sormeaan vitussani ja sai minut suorastaan räjähtämään uroksen sylissä. Suutelimme pitkään ja jossain vaiheessa pyysin saada miellyttää Pekka nuolemalla hänen työn kostuttamat varpaat. Pekka katseli puoliksi makaavassa asennossa imemistäni ja runkkasi samalla kulliansa.

Välillä lapsi heräsi pinnasängystä ja jouduin imettämään. Pekka ei kuitenkaan halunnut keskeyttää nussimista. Teimme niin, että kumarruin tissi ojossa pinnasänkyyn ja Pekka jatkoi paukuttelua takaapäin. Olihan se hieman outo tilanne, että samalla kun imetin, oli nuori kundi niskoissani, mutta hyvältä se tuntui. Hieman ennen tulemistaan Pekka alkoi kärttämään, että pääsisi heittämään piimät naamalleni. Suostuin ratkaisuun. Muutaman rajun työnnön jälkeen ymmärsin kääntyä ja mennä polvilleni. Silloin alkoi räjähdellä tuoretta ja nuorta spermaa pitkin poskiani. Se oli tahmaista ja lämmintä, kuin liisteri. Parempaa kasvovoidetta en tiennyt.

Naama spermassa tunsin itseni todelliseksi huoraksi. Olo oli saanut ja rento. En tiennyt parempaa paikkaa maailmassa, kun olla kyltymättömien lestadiolaismiesten panopuuna. Sain aina niin paljon kuin halusin. Vastapalvelukseksi tein heidän siemenestään uuden ihmiskloonin maailmaan, tietämättä kuka on kulloinkin kenen isä. Pyysin Pekkaa jäämään yöksi. Tiesin, että näin myös heti herättyäni olisi munansaanti turvattu. Kävin maata Pekan hikiseen haalarinkainaloon, Pekan vahva käsivarsi puristi minua itseään vasten, toinen leipoi rintaani. Oma käteni puristi lujasti Pekan pippeliä. Unilelu kädessäni vaivuin uneen. Näin unta siitä, että Pekan penis alkoi kovettua. Hetken päästä en ollut varma oliko se unta lainkaan…Trilogia on päättynyt.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute