Herkku-puhelin
Toiset tykkää äideistä...
tarinankertoja

Puhelimeni piippaa. Viesti Maritalta: ”Sauna on lämpiämässä, Martti on matkoilla.”

Kaluni värähtää välittömästi. Olen vikitellyt Maritaa varmaan pari vuotta, mutta pikkutuhmaa salailua pidemmälle emme ole päässeet. Välillä olemme lähetelleet toisillemme himoa uhkuvia tekstareita, mutta siihen se on jäänyt. Marita on vähän alle viiskymppinen, upeassa kunnossa itsensä pitänyt, todella kaunis ja hyväkroppainen nainen.

Katson kelloani, vähän yli neljä. Ehtisin ehkä yöksi takaisin, mutta parempi kuitenkin varata aikaa riittävästi, kiire on ikävä seuralainen. Lähetän tekstiviestin vaimolleni, että lähden yöksi mökille. Vaimolta tulee vastausviesti, että hän on veljensä perheen luona, joten lähden matkaan hyvillä mielin.

Pysäytän autoni mökin pihaan. Sammutan moottorin. Hengitän syvään. Hieman jännitän, vaikkei siihen mitään varsinaista syytä ole. Tiedän, mitä haluan, ja uskon Maritankin tietävän. Kuitenkin toisaalta, olen odottanut tätä niin pitkään, että kestää hetken aikaa, ennenkuin sydämeni tykytys tasaantuu.

Astun ulos autosta. Marita kävelee hymyillen minua vastaan. Tervehdimme toisiamme halaten. Otan tavarani ja tuliaiseksi tuomani samppanjapullon mukaan ja seuraan Maritaa sisälle. Lasken kassini alas ja samppanjan pöydälle. Seisomme Maritan kanssa kasvokkain, tutkailemme hetken toisiamme. Maritalla on päällään kaunis, ohut, kukallinen kesämekko. Rintaliivejä mekon alla ei näytä olevan, nännit nimittäin näkyvät läpi, ja jään miettimään, mahtaako olla pikkuhousujakaan. Kaluni kovettuu ajatuksesta.

Hymyilen Maritalle: "Haluan sinua", sanon.

"Tiedän sen", Marita vastaa hymyillen itsekin.

"No, minkälainen on ohjelma", kysyn.

"Ei ole sen kummempaa ohjelmaa", Marita vastaa.

"Eikö?" kysyn kiusoitellen: "Onko toiveita?"

"Minkä suhteen?" Marita ihmettelee.

"Mitäs luulisit?" sanon.

"Ei", Marita vastaa, hieman vakavana

Otan samppanjapullon käteeni ja avaan sen. Pullo on ehtinyt autossa lämmetä sen verran, että se vaahtoaa hieman. Kaadan meille lasilliset. Harvalla mökillä on korkeajalkaiset samppanjalasit, mutta Marita ei olekaan kuka tahansa nainen.

Asetun seisomaan Maritan eteen, katson häntä silmiin.

"Mä haluan sua, haluan todella", kuiskaan Maritan korvaan. Nuolaisen sitä sitten, puraisen korvalehteä kevyesti hampaillani.

Marita ei sano mitään. Kohotamme maljat ja nautimme hyvää, joskin hieman liian lämmintä juomaa.

Lasken oman lasini pöydälle, ja otan Maritan kädestä hänen lasinsa laskien myös sen pöydälle. Vedän Maritan itseäni vasten ja suutelen hänen täyteläisiä huuliaan. Työnnän kieleni Maritan suuhun, Marita vastaa siihen työntämällä oman kielensä suuhuni.

Hyväilen käsilläni Maritan vartaloa hänen mekkonsa läpi laskeutuessani polvilleni hänen eteensä. Kiedon käteni Maritan paljaiden nilkkojen ympäri ja aloitan niiden hyväilyn pehmeästi, kevyesti, hellästi. Pikku hiljaa kohoan Maritan jalkoja pitkin ylöspäin. Polviin päästyäni pysähdyn hyväilemään niitä hetken edestä, sitten takaa, kunnes käteni kohoavat jälleen ylöspäin reisien takapintaa pitkin. Väljä, löysästi laskeutuva mekko nousee käsieni mukana. Katson Maritan kasvoja. Hänen silmänsä ovat suljetut, huulet yhteen puristetut ja hän hengittää syvään. Tilanne selvästi toisaalta jännittää, toisaalta kiihottaa. Itseltäni jännitys on hävinnyt täysin ja tilanne ainoastaan kiihottaa. Upea, aikuinen nainen seisoo edessäni, ja tiedän, että saan tehdä hänelle mitä haluan.

Nousen seisomaan, mutta en irroita käsiäni Maritan reisistä, käteni kohoavat niitä pitkin ylöspäin pakaroille. Hymyilen huomatessani, ettei Maritalla todellakaan ole pikkuhousuja. Hän tuntee minut, ja on varustautunut hetkeen. Toisaalta hän tietää täysin, miten olla haluttava, vaikka olisi kyllä haluttava pukeutuessaan ihan miten tahansa. Marita tietää, mitä hän haluaa ja toimii rohkeasti sen mukaisesti.

Suutelemme uudelleen kiihkeästi, käytännössä syömme toisiamme. Revimme vaatteet toistemme päältä. Seisomme vastakkain alastomina. Juomme laseissa olevan samppanjan, kaadan sitä lisää. Maritan upea vartalo kiihottaa minua suunnattomasti. Penikseni seisoo kivikovana pystyssä. Marita katsoo sitä, koskee sitä sitten sormellaan ja hymyilee minulle. Kilistämme samppanjalaseja.

Maritan aiemmista puheista päätellen hän ei ole koskaan ollut muun miehen kuin aviomiehensä kanssa. Uskomatonta noin kauniilta naiselta tuohon ikään. En tiedä, onko se totta, mutta se kiihottaa minua suunnattomasti, että saan nussia toisen miehen vaimoa, joka ei koskaan ole ollut kenenkään muun kanssa.

Marita hymyilee minulle, hän on näkemäänsä tyytyväinen. "Se on iso", hän sanoo: ”Ja niin ihanan kova.”

Hymyilen. "Se haluaa sinua", sanon.

"Niin haluaa", Marita vastaa hymyillen. ”Tääkin halua sua”, Marita sanoo vieden sormensa kevyen karvoituksen peittämälle pillulleen. Kaluni sykähtää edessäni.

Marita johdattaa minut sänkyyn, johon asetumme makaamaan kyljellemme toisiamme vasten. Hyväilemme toisiamme sormillamme, kiireettömästi, nauttien. Juttelemme halusta, vietistä, seksistä. Nauramme. Suutelemme hellästi. Nautimme tilanteesta, joka kehittyy hitaasti kohti täydellistä kiimaa.

Kuljetan kättäni pitkin Maritan alastonta kylkeä hyväillen sitä kevyesti. Tunne saa lämpimät väreet kulkemaan vartaloni lävitse sekä kaluni jälleen sykkimään. Suutelemme, nyt kiihkeästi. Marita koskettaa kädellään penistäni, mikä saa sen jäykistymään teräksenjäykäksi.

"Se on sinun", kuiskaan Maritan korvaan. Näykkäisen samalla taas hänen korvalehteä hampaillani.

Käännän Maritan selälleen ja asetun hänen viereensä. Suutelen hänen huuliaan, kaulaa, kauniita rintojaan. Hyväilen käsilläni Maritan vatsaa, lantiota, reisiä. Kuljetan käsiäni hitaasti kohti Maritan jalkoväliä, mutta pillulle päästyäni kierrän sen reiden sisäpintaa pitkin.

Pyydän Maritaa kääntymään vatsalleen. Suutelen hänen niskaansa, sitten selkää. Asetun hajareisin Maritan reisien päälle, kova kullini laskeutuu Maritan pakaravakoon. Kuljetan käsiäni Maritan selkää pitkin alaspäin. Pakaroihin päästyäni levitän niitä hieman, näen Maritan upean, seksikkään, haluttavan pyllyaukon. Lasken terskani sen päälle ja hyväilen sillä pyllyaukon päältä. Liikutan sitten hetken kaluani Maritan pakaravaossa ees-taas. Marita yrittää nostaa lantiotaan ylös, mutta se ei onnistu istuessani hänen reisiensä päällä. Liikkeeni kiihottavat Maritaa selvästi, näen sen. Sehän on tarkoituskin.

Siirryn alemmas Maritan jalkoihin ja pyydän häntä kääntymään takaisin selälleen. Otan käsilläni kiinni hänen jaloistaan ja levitän niitä hieman asettuen polvilleni Maritan jalkojensa väliin. Lasken kasvoni Maritan ihanan pimpsukan päälle. Hengitän syvään ihaillen Maritan kiimaista pillua. Se on upea!

Kosketan kieleni päällä klitorista. Se saa Maritan värähtämään, niin minutkin. Hyväilen kielelläni klitorista ensin hellästi, hitaasti, sitten kiihkeämmin. Kuljetan välillä kieltäni Maritan kosteiden ja turvonneiden häpyhuulten välissä. Marita liikuttaa lantiotaan hyväilyni tahtiin. Hän laskee kätensä pääni päälle ja ohjaa hyväilyjäni nautintonsa mukaan, kunnes hänen lantionsa nykii kaoottisesti.

"Nyt on minun vuoro", Marita sanoo.

Käännyn selälleni sängylle. Marita asettuu vuorostaan jalkojeni väliin ja ottaa penikseni käteensä. Hän katsoo sitä hetken ja nuolaisee sitten kevyesti terskaani. Kohotan päätäni nähdäkseni, kuinka Marita imee munaani suuhunsa. Välillä hän hyväilee sitä kielellään, välillä imee sen kokonaan suuhunsa. Jeesus, että se tuntuu hyvältä!. Olen odottanut tätä siitä lähtien, kun näin Maritan ensimmäisen kerran, ja nyt se on totta!

Marita päästää kaluni suustaan ja nousee hajareisin päälleni. Hän on juuri ohjaamassa kyrpäni sisäänsä, kun sanon hänelle: "Ei vielä. Haluaisin, että tanssit kasvojeni päällä."

Marita nousee polvillaan ylöspäin niin, että hänen ihana viisikymppinen pillunsa kiiltelee kosteana kasvojani vasten. Tuo pillu on niin järjettömän upea! Haluan nuolla ja syödä sitä uudestaan ja uudestaan...

Marita liikuttelee lantiotaan kasvojani vasten ees-taas ja minä hyväilen häntä kielelläni. Pyörittelen käsiäni Maritan pakaroiden päällä välillä hyväilen sormellani hänen pyllyreikää. Hyväilen Maritan orgasmin partaalle, mutta lopetan ennen kuin hän saa.

Marita siirtyy hieman alaspäin ja laskeutuu istumaan pystyssä sojottavan kaluni päälle ohjaten teräksenjäykkänä seisovan paksun kullini sisäänsä. Paljas kyrpäni sukeltaa helposti Maritan märkään pesään. Marita istuu hetken paikallaan, kaluni syvällä pillussaan hengittäen syvään tunnustellen kulliani. Sitten hän kohottaa lantiotaan vetäen kaluni aivan häpyhuulien tuntumaan, kunnes laskeutuu koko painollaan alas. Jeesus! Kyrpäni porautuu syvälle tuon upean naisen aikuiseen pilluun. Kullini nauttii Maritan pillusta aivan kun ei koskaan olisi naista saanutkaan!

Marita on taas hetken paikallaan, alas laskeutuneena, kunnes aloittaa rauhallisen ratsastamisen päälläni. Kovin harva nainen osaa sen hyvin, mutta Marita osaa, osaa todella. Maritan häpyhuulet kohoavat aina terskalleni asti, kunnes ne syövät kaluni sisäänsä sitä hellästi suudellen.

"Tunnut niin hyvältä", sanon. Marita hymyilee: "Niin sinäkin", hän vastaa.

Maritan ratsastus nopeutuu. Hän voihkii ja huokailee välillä. Tunnen itsekin olevani laukeamispisteessä. Haluan viivyttää tulemistani niin pitkään kuin vain voin, tämä tuntuu niin taivaalliselta. Marita on sulkenut silmänsä. Hänen kyntensä ovat painuneet rintaani, hän hengittää nopeasti. Hyväilen käsilläni Maritan kauniita rintoja, sormillani niiden kovettuneita nännejä. Katson Maritan kauniita kasvoja, lyhyitä punertavia hiuksia...

Näen silmäkulmastani liikettä ovella. Kohdistan katseeni sinne. Laura, Maritan parikymppinen tytär seisoo ovenpielessä. Ehkä hän on seurannut soidinmenojamme pidempään, sillä hän ei näytä hämmästyneeltä vaan hymyilee. Marita on kerran aiemmin esitellyt Lauran tavatessamme sattumalta. Laura on kaunis, kuten äitinsäkin, hieman eri tavalla toki, onhan heillä ikäeroa melkein kolmekymmentä vuotta. Kaikkinensa tässä on kuitenkin kaunein ja tyylikkäin äiti-tytär –pari, jonka olen koskaan nähnyt.

”Sun iso kulli tuntuu niin i-ha-nal-ta mun sisällä”, Marita sanoo laskeutuessaan alas imien kyrpäni pilluunsa.

Hän huomaa katseeni kohdistuneen ovelle, ja jää istumaan kivikovan kaluni päälle kääntäen päänsä takaviistoon ovelle.

”Laura!”, Marita huudahtaa: ”Sunhan piti olla Tukholmassa!”

Marita kierähtää silmänräpäyksessä pois päältäni ja nostaa päiväpeiton helmaa suojakseen, herra ties miksi.

”Mä tulinkin jo, ajattelin että sulla on täällä yksinäs tylsää, mutta ei näytäkään olevan”, Laura toteaa hymyillen. Marita on hiljaa, kuten minäkin.

”Isohan toi näyttää olevan”, Laura jatkaa sitten. Hänen katseensa on nauliintuneena kaluuni, joka sojottaa kohti kattoa jäykkänä kuin kivipaasi.

”Haluaisitko kokeilla”, kysyn Lauralta.

”Heikki! Ei käy!”, sanoo Marita.

”Joo, haluaisin”, Laura vastaa.

”Mut...”, Marita epäröi: ”Mitäs Joonas...?”

”Ei kerrota”, Laura sanoo: ”Eikä isälle.”

Lauralla on päällään vaalea puuvillainen kesämekko, joka päästää valoa lävitseen niin, että hänen seisoessa ovenpielessä hame paljastaa reisien ääriviivat altaan. Hameen alla Lauralla näyttää olevan alusvaatteet, jotka hän tosin riisuu ällistyttävän nopeasti.

Lauran nuori, alaston vartalo on ällistyttävän kaunis. Kiinteät rinnat eivät juuri liikahtele hänen noustessa sänkyyn. Pimpsansa Laura on ajellut täysin posliiniksi, viiruakaan ei ole jätetty. Niinpä on mahdoton arvioida, ovatko Lauran pitkät vaaleat hiukset aidot väriltään.

Leikkimme Maritan kanssa on Lauran häpyhuulista päätellen saanut hänetkin kiihottuneeksi, siinä määrin turpeat ja kosteat ne ovat.

Laura asettuu polvilleen viereeni ja ottaa kaluni käteensä. Marita katsoo hämmentyneenä Lauraan, sitten minuun. Voin kuvitella Maritan mielessä risteilevät ajatukset. Hän päättää kuitenkin jäädä viereen seuraamaan tapahtumia.

”Joonaksella on paljon pienempi”, Laura toteaa.

Laura ottaa kaluni suuhunsa. Tytär on harjoitellut, vaikkei varmaankaan äitinsä opastuksella, ajattelen. Lauran kieli hyväilee taitavasti terskaani. Katson vuoron perään Lauraa ja Maritaa. Jeesus, että he ovat kauniita, kumpikin...

”Nussi mua Heikki isolla kullillas”, Laura sanoo päästettyään kyrpäni suustaan.

Kohottaudun polvilleni. Asetan Lauran selälleen sängylle makaamaan, jalat levitettyinä ja kohotettuina. Konttaan polvillani Lauran eteen. Kullini asettuu Lauran ajeltuun häpyvakoon. Työnnän Lauran jalkoja eteenpäin, häntä vasten pitäen ne edelleen levitettyinä. Lauran nuori, kostea, kiiltävä, ajeltu pillu hohkaa kaluni edessä ja alla. Liikutan kulliani Lauran märässä pilluvaossa. Kieltämättä, Laura saa minut kiimaiseksi. Parin häpyhuulia ja klitorista viiltävän työnnön jälkeen minun on pakko työntää kyrpäni syvälle Lauran pilluun.

Laura on paljon tiukempi kuin äitinsä, nuori ja kimmoisa. Kaluni tunkeutuu silti kiimaisen kosteaan pilluun helposti. ”Voi Jeesus!”, Laura huokaa.

Vedän kyrpäni kokonaan ulos Lauran sisältä, ja työnnyn uudestaan. ”Voi Heikki!”, Laura sanoo nyt.

Lauran tiukka, märkä pillu on todella haluttava, ja todella nautittava. Näen, että Laura haluaa häntä nussittavan kovaa, joten nussin häntä kovaa. Kyrpäni työntyy syvälle Lauran pilluun, reiteni painautuvat Lauran kohotettuja ja levitettyjä pakaroita vasten. Liikeeni nopeutuvat ja kovenevat.

”Heikkiiiii!”, Laura voihkii saadessaan orgasmin, jollaista rajuudessaan en ole nähnyt pitkiin aikoihin. Koko Lauran vartalo kouristaa voimakkaasti. hän vetää jalkansa itseään ja toisiaan vasten, jolloin kaluni puristuu hänen sisällään melko kivuliaasti.

”Huh”, Laura sanoo rauhoituttuaan: ”Huh-huh... Mä en oo koskaan aiemmin saanu vaginaorgasmia. Enkä muutenkaan koskaan näin rajua...”

Haluan itsekin laueta, mietin, kumpaan. Laura on upea, eikä minun tarvitsisi työntyä montaakaan kertaa hänen tiukkaan posliinipilluun saadakseni, mutta haluan kuitenkin ehkä enemmän Maritan pimppiä.

Vetäydyn ulos Lauran sisältä. Pyydän Maritaa kääntymään nelikontin ja asetun hänen taakseen. Marita laskee ylävartalonsa sänkyä vasten tarjoten minulle pilluaan nussittavaksi. Survaisen kaluni kovaa Maritan pilluun, hän voihkaisee. Maritan pillu on edelleen aivan märkä. Lauran tiukan pillun jälkeen Maritan pillu tuntuu erilaiselta, mutta vähintään yhtä nautinnolliselta.

Painaudun Maritan kaunista pyllyä vasten ja työnnän kyrpääni edelläni hänen pilluunsa yhä kovempaa, yhä syvemmälle. Marita voihkii nyt äänekkäästi. Tiedän, että tulen hetkenä minä hyvänsä. Vedän kaluni ulos, ja pyydän Maritaa kääntymään sängylle selälleen. Levitän ja kohotan Maritan jalkoja, ja työnnän kyrpäni hitaasti hänen orgasmia odottavaan pilluun. Tiedän tulevani aivan kohta.

Marita ottaa kiinni polvitaipeistaan ja vetää jalkojaan itseään vasten. Tuon upean, aikuisen naisen pillu on avattu minulle kuin lahjapaketti. Kullini liukuu kevyesti Maritan kuumassa pillussa.

”Ruiskuta Heikki sun sperma mun sisään”, Marita pyytää: ”Mä haluan tuntea sun kuuman piimän mun pillussa.”

Hidastan työntöjäni entisestään, kunnes kyrpäni räjähtää Maritan sisään. ”Heikkiii!!”, Marita huutaa ja kouristaa kaoottisesti lantiotaan.

Rojahdan Maritan päälle. Suutelemme hellästi.

”Mä meen kattoon, joks sauna on lämmin”, Laura sanoo vinkaten silmää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute