Herkku-puhelin
Ilta yöhön ennättää
Yasmine

Biletysilta. Karaokebaarissa siideri vie estoja. Tanssimme ja laulamme, juhlimme ja nautimme. Olemme liikenteessä tyttöporukalla. Olen ylipainoinen ja saan taas harmikseni olla rauhassa.

Ensimmäinen havaintoni sinusta on tanssimassa. Tiukat farkut soivat reisien ja pepun kohdalta. Tanssit jäykästi mutta kun käännyt, näen silmistäsi ilon. Ihanista sinisistä silmistäsi piirtyy elämän nautinto. Olet minua vanhempi. Vanhempi huomattavasti, mutta saat minut kiinnostumaan.

Ilta etenee. Huomaan tarkkailevani sinua ja välillä saan katsekontaktin. Hymyilevät silmäsi tutkivat silmäni, kasvoni. Etenevät mittaillen ja punniten vartaloani. Pieni hymy karehtii huulillasi ja saa minut punastumaan. Tunnen yllättäen kuumenevani. Kastun märäksi.

Ilta villitsee ja tanssimme rohkeasti. Tunnen nyt katseesi vartalollani. Taidat olla kiinnostunut. Menemme vessaan ja yllättäen huomaan läppääväni sinua kämmenellä pepulle. Palaamme vessasta ja haet minua tanssimaan. Nopea biisi vaihtuu hitaaksi ja vedät minut itseäsi vasten. Olet tiukassa kunnossa. Rintasi ja käsivarsiesi kovuus yllättää. Painat kasvojasi hiuksiini, nenäsi hieroo korvaani. Hyväilen selkääsi, käytän käsiäni nopeasti lantiollasi. Tanssittuamme saatat minut kavereideni luokse ja palaat pöytääsi. Yritän keskittyä ystäviini, mutta olet vienut ajatuksissani voiton. Haluan uudestaan tuntea vartalosi lämmön. Huomaan ajatuksieni seikkailevan rohkeammille vesille. Tunnen halua sinuun.

Valomerkin tultua olet hävinnyt. Pettymys sisälläni poistun baarista. Huomaan sinut taksijonossa ja yllätän jälleen itseni kävelemällä luoksesi. Juttelemme hetken ja otat kädestäni kiinni. Mitään kysymättä seuraan sinua taksiin. Seuraan sinua matkalle tuntemattomaan. Taksissa pidät minua kädestä. Sormemme ovat kietoutuneet toisiinsa reitesi päällä. Jutellessamme vedät käsiämme hitaasti lähemmäs haarojasi. Keskustelumme tyrehtyy, hiljaisuus valtaa taksin. Sydämeni pomppii rinnassani. Sitten tunnen käteni alla sinut kovaksi paisuneena. Pidätän hengitystäni. Painat rohkeasti käteni kalullesi ja tunnustelen sitä. Puristan kämmeneni sen ympärille, mitaten sen paksuutta. Tunnen kuinka esinahkasi on takana ja hyväilen terskaasi. Siirrän käteni syvemmälle, hieron kiveksiäsi. Kuinka ihanalle kalusi tuntuu. Tekisi mieli huutaa onnesta mutta yritän olla hiljaa, huohottamatta. Olen onnellinen ja ihmettelen että tätä tapahtuu minulle.

Saavumme kerrostalon pihaan ja hississä suutelet minua. Avaan suutani tehden tietä kielellesi. Hyväilet minua rohkeasti. Kätesi käy nopeasti läpi vartaloani. Edeten rinnoilta pepun kautta haaroihini. Kuulen kuinka ensimmäinen nautinnon voihkaisu pääsee suustasi. Olet hyvin kiihottunut. Sinulla seisoo kovana.

Asiat etenevät tästä kuin usvassa. Riisut minua sängyssäsi nopeasti. Makaan pelkissä pikkareissa allasi ja suutelet kaulaani, sormesi pyörittävät nänniäni. Kasvattavat sitä täyteen mittaansa. Huohotat ja nuolet rintojani. Painat pääsi isojen puskureideni väliin. Imet nännejäni kuin olisit vielä pieni poika. Nouset ja riisut äkkiä itsesi alastomaksi. Olet komea mies. Vartalosi on kuin kreikkalaisella patsaalla. Lihaksesi ovat tiukat, vatsasi pieni. Pieneksi ei voi sanoa jäykkänä sojottavaa kaluasi. Sen paisunut pää on tummanpunainen ja näyttää niin ihanalta. Yritän koskea siihen mutta en ylety. Siirryt sängyn päätyyn. Levität reiteni ja tunnen kuinka huulesi pikkareillani. Nuolaiset minua ja läpimärkänä huudan nautinnosta. Huulesi siirtyvät kuin kiusaten tutkimusmatkalle reisieni iholle. Suutelet ja nuolet kielelläsi ensin toisen reiden, siirtyen sitten toiselle. Valun kosteutta ja haluan sinua. Vedän pääsi takaisin haaroihini. Nuolet minua pitkään pikkareiden päältä. Siirrät ne sitten hitaasti läpimärkinä sivuun ja kielesi löytää sisääni. Olet uskomattoman ihana ja taitava. Kielesi vaeltaa pitkin häpyäni häpyhuulilta klitorikselle ja takaisin. Nielet kosteuttani. Kuulen voihkeeni läpi litiseväni. Tunnen kuinka nautinnon aalto vie minua huipulle ja tärisen. Tietenkin siinä vaiheessa lopetat.

Nouset ylös, otat pikkareistani kiinni ja riisut ne. Katsot avautuvaa näkymää. Karvoitustani. Kolmiota joka ohjaa katseesi kostealle piilopaikalleni. Lattialle heittämiesi housujen kätköistä löydät kondomin ja pyydät apua. Revin paketin auki, painan ilmat pois ja pujotan sen kääreeksi patukallesi.

Ohjaat kovuutesi haaroilleni. Terskasi etsii hetken oikeaa paikkaa. Löytää sitten oikean tien ja työntyy hitaasti sisääni. Olet paksu ja levität minut äärimmilleen. Olet hetken hiljaa päälläni. Kumarrut suutelemaan huuliani. Näykin hellästi vuoroin ylä-, vuoroin alahuulta. Puren kieltäsi joka tutkii hammasrivistöäni. Työnnät itseäsi vielä tiukemmin kiinni minuun. Huulesi kiertävät poskelta korvalleni. Kutittavat, kiihottavat. Hienoinen huohotus kuuluu kurkustasi kun aloitat hitaan, rauhallisen rakastelun. Vedät itseäsi erilleen minusta, työntyen sitten takaisin. Hyväilen paksuja käsivarsiasi. Tunnustelen rintalihaksiasi, siirryn hartioiden kautta selkääsi. Painan käteni tiukille pakaroillesi. Kuinka ihanat ne ovatkaan. Kuinka ihanasti niiden lihakset tiukentuvat kun tulet syvälle sisääni. Rytmisi kiihtyy. Kuuntelet hengitystäni ja etsit oikeaa kulmaa. Kun löydät sen, lisäät hitaasti rytmiä. Terskasi hieroo vaginani etumusta, etsii tajunnan räjäyttäviä hermopisteitä. Olet tehnyt tätä ennenkin. En pysty enää tajuamaan mitään. Kuljen meren laineilla, aaltojen nostaessa minua korkeammalle. Viet minua määrätietoisesti huipulle ja en estele. Saavutan sen helposti ja ihanat orgasmin aallot lyövät minua. Olen hetken toisessa maailmassa. Silmät ummistettuina kuuntelen nautintoani. Pikku hiljaa palaan tähän maailmaan ja tajuan että pyydät minua kääntymään.

Odotan että kalusi työntyy minuun takaapäin, mutta yllätyksekseni tunnen vaollani huulesi ja kielesi. Nuolet minua rajusti, kielesi työntyy niin syvälle kuin yletät. Nousee sitten vakoani pitkin pepun reiälleni. Tutkien sitä hitaasti palaa takaisin sisääni. Jatkat tätä hetken kunnes et enää pysty pidättelemään vaan tunkeudut yhdellä voimakkaalla liikkeellä sisääni. Nyt tunnen saavani miestä. Panet minua raivokkaasti käsiesi hyväillessä samalla peppuani ja selkääni. Välillä tulet lähemmäs ja hyväilet keinuvia rintojani. Tahtisi kiihtyy ja tunnen kuinka laukeat voimallisesti. Valtavat voimat kiskovat vartaloasi hetken kunnes lysähdät päälleni voipuneena, ankarasti huohottaen.

Suutelemme hetken, käymme pesulla ja palaamme sänkyyn. Juttelemme ja kun kerron ikäni naurahdat. Ikäeromme on viisitoista vuotta. Kysyt haittaako asia ja sanon että ei se tänä yönä haittaa, olet ihana.

Käännyn kupeelleni viereesi ja katselen sinua. Olet kuin taideteos. Vartalosi on niin kaunis. Kalusi makaa tajuttomana nurinniskoin vatsasi päällä. Silitän vartaloasi hellästi. Kumarrun suutelemaan nännejäsi. Annan hiusteni kutittaa ihoasi, suutelen rintaasi, vatsaasi. Nuolen hetken napaasi ja edetessä alaspäin saan vastaani terskasi. Nuolen sitä kielelläni lipoen sen herkkää alaosaa. Annan kieleni liukua pitkin sen vartta alaspäin. Olet ajanut karvoituksen pois varreltasi ja kiveksiltäsi. Ne ovat ihanan pehmeät ja otan ne hellästi suuhuni vuorotellen. Tartun samalla kiinni kaluusi ja hyväilen sitä. Olen oikealla tiellä ja vastaukseksi se alkaa paisumaan vasten kämmentäni. Hyväilen sitä hellästi ja annan sen kasvaa. Ihanan suloisesti se paisuu, nostaa päätään ja hetken kuluttua sen isäntä huokaa ylpeänä kovuudestaan, huokaa myös nautinnosta. Vedän esinahan taakse. Katson kun terska paisuu ja sun päässä oleva aukko kasvaa. Annan kieleni kiertää sitä ympäri nuollen jokaisen yksityiskohdan. Tutkin sitä suullani ottaen sen välillä syvälle puristaen huuleni tiukoiksi sen varrelle. Yritän kielelläni pitää sen hyväntuulisena ja autan hyvää oloa hyväilemällä kädelläni kiveksiä. Jollain ihmeen kaupalla isäntä saa sen kasvamaan edelleen ja pitäen suutani ammollaan imen sitä. Vedän nyt rytmikkäästi sitä kädelläni suudellen terskaa samalla. Jostain hyvin kaukaa kuulen isännän voihkinnan ja äänen joka käskee minua jatkamaan. Puristan huulet terskan ympärille antaen kieleni kieppua ympäriinsä. Hyväilen kalun paksua, sykkivää vartta ja ehdin sekunnin ajatella nousevani ratsastamaan kun mies jäykistyy hetkeksi, sitten suuhuni ryöpsähtää lämmintä spermaa. Vapautan kalun suustani ja spermaa syöksyy kaulalleni valuen siitä pitkin rintojani.

Otan sinua kädestä kiinni ja vien kylpyhuoneeseen ja avaan suihkun.

----------------------------------------------------------

Haluatko jatkoa?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute