Herkku-puhelin
Uusi kokemus
Hottie

Minä ja Terhi olimme molemmat 18-vuotiaita lukiolaistyttöjä, luokkakavereita ja ystäviä. Viime aikoina minulle oli tullut erikoinen pakkomielle Terhistä, sillä hän oli ottanut kielilävistyksen. Olin nimittäin lukenut jostain naistenlehdestä, että kielilävistys antaa erityisen säväyksen pillunnuolennassa. Poikakaverillani ei lävistyksiä ollut ja nyt mielessäni pyöri koko ajan, että haluaisin Terhin nuolevan nuorta, usein kovin kiimaista pimpsaani. En vain tiennyt miten uskaltaisin kysyä.

Lopulta kun olimme eräällä välitunnilla tyttöjen vessassa meikkaamassa keräsin rohkeuteni ja kysyin. Terhin mascaratikku pysähtyi ja hän katsoi minua peilin kautta. "Ai oletsä nykyään lesbo vai?" "En", punastuin, "mä vain haluan kokeilla miltä se tuntuu. Se näyttääkin niin sexyltä." Terhi työnsi kielensä ulos ja heilutteli metallista nuppiaan. Hän nuolaisi huuliaan ja katsoi minua juonikkasti. "Mitäs mä siitä sitten kostun?" "Ihan mitä vaan haluat", sanoin, "mut mä olen jo kostee!" Sanojeni vakuudeksi nostin lyhyttä hamettani ja paljastin Terhille valkoiset pikkuhousuni, joiden alla vittuni pullotti. Pöksyjen etumus oli märkä ja häpyhuulet saattoi erottaa kostuneen kankaan läpi. Terhi virnisti. "Mitäpä sitä ei frendin takia tekis!"

Menimme yhteen wc-kopeista ja lukitsimme oven. Laskin pöntön kannen alas ja menin sen päälle istumaan. Vedin hameen ylös ja aloin ujuttaa pikkuhousuja alas. Terhi kyykki lattialla jalkojeni välissä. Tilanne oli jännittynyt mutta ihanan rivo. Kun vaalean karvan peittämä tussuni paljastui, Terhi kumartui lähemmäs kiinnostuneena. "Sehän näyttää oikeestaan aika söpöltä näin läheltä katsottuna", hän sanoi. Pillunhuuleni olivat turvonneet ja paljastunut sisäliha kiilteli märkänä, kuten Terhi informoi. "Ihan millon vaan haluut aloittaa", sanoin jo vähän tuskastuneena jalkovälini kihinään.

Terhi työnsi päätään eteenpäin ja värähdin kun elämäni ensimmäinen tytönkieli painui vasten häpyhuuliani. Kieli oli lämmin ja märkä. Terhi nuolaisi pitkin neidonvakoni lihaisia portteja ja nyt tunsin lävistyksen viileän metallisen kosketuksen. Se teki tosiaan ihanan kontrastin vitun ja kielen lämmölle. Terhi alkoi vedellä kielellään pitkin pillunhuuliani ja minä nautin menosta. Välillä tytön täytyi pysäyttää ja nyppiä vitunkarvoja kieleltään, mikä sai hänet hihittelemään irstaasti. Sitten Terhi jäykisti kielensä ja upotti sen häpyhuulien ohi sisään. Huokaisin tyttömäisesti kun kieli ja metallinen nuppi painuivat nuoren pilluni kuumiin poimuihin. Pitäen kieltään edelleen jäykkänä Terhi alkoi nussia minua sillä, ja se teki nannaa. En saattanut uskoa, että tämä olisi Terhin ensimmäinen pimppi.

Olin alkanut voihkia ja huohottaa, vaikka yritin pitää desibelit suht' alhaisina. Terhi kaiveli tytönreikääni kielellään ja lävistys tuntui omana pyöreänä ja kovana elementtinä yhä märemmässä rasiassani. Nyt kieli nousi ylöspäin ja löysi... klitoriksen! Kun viileä nuppi osui suoraan paisuneeseen klittaani tärähdin kuin olisin saanut sähköiskun. "Oooohhh!" henkäisin. Vihjeestä innostuneena Terhi alkoi kiusata klittaa nopealla kielityöskentelyllä. Sävärit kulkivat läpi hoikan ruumiini vitusta päähän ja varpaisiin ja lämmin, tulvehtiva tunne alkoi kasvaa pimpissä. Katsoin alas ja näin parhaan kaverini kauniit kasvot haarovälini kimpussa, suuret ruskeat silmät katsoen ylös minuun rivosti. Tuo ihana näky sai minut villiksi, levitin jalkani niin että tossut jysähtivät vasten kopin seiniä ja annoin orkun tulla. "Aah-aah-aaah nuole mun pimppiä Terhi" ähisin ja pilluni tulvehti täyteen tyttönautintoa nytkähdellen frendini suuta vasten. Kun orgasmi oli laantunut Terhi veti virnistäen naamansa jalkovälistäni. Koko hänen leukansa kiilteli neidonmehuistani. Hän nousi pystyyn ja antoi minulle pitkän kielarin, jolloin sain ensimmäistä kertaa maistaa oman vittuni naisellisen maun. "Pakko lähtee tunnille", Terhi tuumasi, "mut sä saat vielä maksaa ton palveluksen takaisin..." Hän vinkkasi minulle silmää. En malttanut odottaa sitä hetkeä!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute