Herkku-puhelin
Vuokraisäntä
onnellinen

Siinä hän seisoi oveni ulkopuolella. Hän oli opiskelunsa aloittava ujon tuntuinen hyväryhtinen tyttönen. Pusero-hameyhdistelmässäkin voin aavistaa kauniin vartalon, kapea vyötärö, kauniit rinnat, sirot sääret. Hän oli valmis ryhtymään vuokralaisekseni, kun tarjolla oli rivitalon erillinen yksiö kohtuullista vuokraa vastaan. Vielä livautin pienen valheen olemattomasta vaimosta, joka oli matkoilla sukulaisissaan.

Viikot kuluivat, eikä Peppiä tuntunut haittaavan vaimoni poissaolo. Tyttö tuntui keskittyvän opintoihinsa ja minä eläkeläisen tasaiseen elämään, jossa piristeenä olivat silloin tällöin yhteiset televisioiltamme.

Näin taas keväisenä iltana sohvalla istuskellessamme viiniä nauttien panin hetken mielijohteesta videon pyörimään. Isolle seinänäytölle ilmestyi sohvalla nukkuva nuori vaalea nainen päällään punainen jumpperi, polviin yltävä musta hame. Ovesta hiipi vanhempi mies, joka jäi katsomaan nukkuvaa kaunotarta. Hän lähestyi, kosketti olkaa, käsi siirtyi rinnalle, ei reagointia. Varovasti miehen kädet hyväilivät rintoja, riisuivat jumpperin. Kauniit pitsikoristeiset rinsikat peittivät pienehköjä rintoja. Miehen kädet siirtyivät tytön reisille ja nostivat hameen lantioille.

Katsoin Peppiä. Poskille oli noussut punaa ja kiihtynyt hengitys nosti puseron peittämiä rintoja. Laitoin käteni hänen niskalleen ja toisen reidelle. "Luuletko, että mies aikoo risua tuon tytön, haluatko jatkaa?" Vastausta en saanut ja käynnistin videon. Taitavasti mies riisuu tytön hameen, alusasuinen tyttö on sikeässä unessa. Tyttö käännetään vatsalleen ja rinsikoiden hakaset avataan.

Hivutin käteni Pepin puseron napeille ja avaan ne yksitellen ja koska estelyitä esiintynyt vedän puseron helmat farkuista ja riisun puseron. Hyväilen molemmin käsin rintikoiden peittämiä rintoja. Kun olen avaamassa selkäpuolelta hakasia alkaa pieni estely, josta huolimatta saan käsiini Pepin kauniit pyöreä rinnat. Tyttö yritti häpeissään peittää niitä käsillään, mutta pientä väkivalta käyttäen siirsin kädet pois ja ahmin kovettuvia nännejä huulillani.

Videon tytöllä on kaunis lantio, mies riisuu pikkupökät ja kääntää tytön selälleen. Edessämme on kaunis alaston nainen häpykumpu kiihottavasti koholla. Mies riisuutuu, housuista tulee esille mahtavassa erektiossa seisova kyrpä. Hän hyväilee tytön reisiä, levittää ne, avaa sormillaan häpyhuulia ja painaa terskan niitä vasten. Pysäytän videon. Kuvaruudulle jää kuva tytön levitetyistä reisistä, joiden välissä miehen mahtava kyrpä on puoliksi sisällä tytön vitussa.

Kallistin Pepin mukavampaan asentoon. Hyväilin ja imin tytön kauniita rintoja ja siirryin alemmas, avasin farkkujen vetskarin ja hyväilin housujen sisäpuolelta lantiota ja vedin farkut pois. Riisuuduin, jätin vain bokserit. Laitoin Pepin käden housujeni vyötärölle ja ohjasin sen vatsaani pitkin alas. Pieni lämmin käsi kosketti seisova kyrpääni, vedin housuni alas ja siinä oli Peppi rinnat paljaana kyrpäni kädessään. Liikutin kiihottuneesti hengittävän ja punastuvan tytön kättä pitkin kyrpäni vartta. Kuljetin terskaani tytön nänneille ja alas vatsalle. Liu'utin tytön housujen vyötäröä hitaasti alaspäin, sain käteni pakaroiden alitse ja housujen alta paljastui pehmeän vaalean karvoituksen peittämä häpykumu ja hyvin sille työntyvät häpyhuulet. Vedin nopeasti housut kokonaan pois ja pidin lievästi vastaanhangoittelevan tytön selällään. Miten kaunis hän oli, nännit koholla, kiihottavan pyörä lantio jatkui kauniina reisinä, jotka levitin ja kieleni tavoitti avoimien häpyhuulien välistä klitoriksen.

Vetäydyin kauemmaksi ja ihailin kaunista saalistani. Nostin tytön kädet ylös ja liikuin huulillani pitkin vatsaa rintoja. Kyrpäni tavoitti vitun huulet ja samalla kun tunkeutui lämpimään, mutta ahtaaseen nuoren tytön vittuun, suutelin ensimmäistä kertaa Pepin huulia. Oliko tämä nautinnon huippu? Olin saanut riisua nuoren ja raikkaan tytön alastomaksi ja kyrpäni oli hänen vitussaan. Tytön ensimmäiset orkut olivat tulossa, kun nostin jalat ylös päästäkseni syvemmälle hänen ihanaan pilluunsa. Sulavasti käänsin Pepin polvilleen ja himoiten katselin hänen pyöreitä pakaroitaan, joiden välissä kostea vittu odotti kyrpääni. Toiset orkut tulivat voimalla Pepin nautinnollisten huutojen saattelemana. Se laukaisi oman panokseni.

Mitä seuraavat päivät ja kuukaudet toivat tullessaan. Himoitsin Peppiä joka hetki ja hän toteutti toivomukseni silloin tällöin nukahtamalla sohvalleni ja heräämällä unestaan vasta kun sai ensimmäiset senkertaiset orkkunsa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute