Herkku-puhelin
Postimies
Jogini

Olin ystävättäreni kanssa kahvilla baarissa, vaihdoimme kuulumisia. Seuraamme liittyi rastapäinen ystäväni, hänenkin kanssaan olin pannut pari kertaa - ihana mies, muta nyt varattu.

Hän kertoi, että pian baariin tulee hänen ystävänsä. Ystävä Tero oli tarinan mukaan kuin viikinki: pitkät hiukset, parta, harteikas. Harrastaa extreme-lajeja, villi kuin mikä. Ja kuulemma rastamiehen ranteen paksuinen muna. Minähän kiinnostuin.

Ystäväni lähti ja liityin rastamiehen seurueeseen. Hetken kuluttua viikinki tuli paikalle, ja mikä näky!

Hetken kuluttua kuiskasin rastamiehelle: tuon minä haluan, mihin hän totesi, että sen kun otat!

Ilta jatkui toiseen baariin. Päätin olla vähän vaikeasti tavoiteltava ja strategia toimikin. Kävelimme luokseni. Matkalla päätimme olla harrastamatta seksiä.

Kävimme nukkumaan. Keskellä yötä herään siihen, kun mies veti minut toisella kädellä päällensä ja katsoi minua himokkaasti. Hänen housuissaan tunsin ison, paksun munan, joka oli aivan valmis toimintaan. Riisuin itseni ja hänet ja sen kummempia miettimättä survaisin hänet sisääni, yhdellä kertaa. Syvälle ja kunnolla. En ollut pitkään aikaan saanut näin isoa munaa. Välillä kiusoittelin häntä ja pidin kullinpäätä kuuman, liukkaan pilluni suulla ja sitten vähitellen laskeuduin alas asti. Välillä ratsastin kunnolla!

Hän tuli päälleni ja tunsin taas hänen miehuutensa venyttävän pientä pilluani äärimmilleen. Hän sanoi, että aamulla jatketaan.

Ja niin jatkoimmekin, yhteensä neljä kertaa.

Ihanaa, hänen munansa paisui kerta kerralta suuremmaksi, ja menetin välillä todellisuudentajuni, kun laukesin kerta toisensa jälkeen rajummin. Hän sanoi, että tuntee, kun tulen.

Takaapäin, sivulta, edestä, ihan miten päin vain. Välillä hän nuoli rujosti pilluani, ja jatkoi sitten. Minä nautin hänen suuren kalunsa nuolemisesta ja imemisestä.

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute