Herkku-puhelin
Rohkeninpas
jasu

Kesä. Mahtavaa aikaa kun ei ole kiire ja kadulla tulee jatkuvasti vastaan hyvännäköisiä naisia kesäisesti pukeutuneena. Kesäaikana miesfantasiatkin pyörivät enemmän mielessä, vaikka katse kiinnittyykin kadulla vain tyttöihin. Siitä asti, kun toteutin pitkään muhineen ajatuksen kokeilla seksiä sedän kanssa on mieli tehnyt lisää, tällä kertaa vain rajummin ja niin, että minua alistetaan, käytetään jopa... Niinpä rohkenin laittaa ilmoituksen, jossa haen yhtä tai useampaa fiksua setää salaiseen seksiin. Ilmoitukseni oli aika seikkaperäinen mutta pelkäsin silti saavani vastauksia vain pikaseksiä etsiviltä, jotka eivät malta, halua tai edes osaa kirjoitella ainakin muutamaa kertaa ennen tapaamista.

Mutta ilmoitus olikin paljon parempi vaihtoehto kuin chatti, joka niin monesti oli osoittautunut aikamoiseksi vonkulaksi. Monia onnettomiakin vastauksia tuli, mutta muutama mielenkiintoinen ja yksi todella kiinnostava ja kiihottava. Siinä fiksunoloinen ja taitava kirjoittaja nimeltään Jussi kertoi, että minulla olisi mahdollisuus saada kahta nuoremmista miehistä pitävää yli viisikymppistä bi-miestä, jos ajatukset osuu yksiin. He tykkäisivät löytää lutkan kaltaisestani nuoresta miehestä. Ei suudelmia ja hellimistä, vaan seksiä ja perusteellisesti oli heidänkin toiveensa. Anonyymiyskään ei ollut mikään ongelma. Kirjoitin kiinnostuneena takaisin ja useamman mailin jälkeen hän halusi tavata ja kokea, mitä kaksikko olisi saamassa.

Teki hyvää lomailla kesällä poissa omista tutuista ympyröistä ja tapasimme lähellä hänen kämppäänsä. Jännitti tosi paljon, kävely sinne sujui niitä näitä jutellen ja Jussi vaikutti ihan rennolta ja mukavalta. Ovi kolahti kiinni. Jussi tuli viereeni ja puristeli pientä persettäni toisella ja pullottavaa etumustani toisella kädellä. "Pieni ja vähän pyöreä olet kuten sanoit, mutta katsotaas, miten on sen lutkan laita. Ota vaatteet pois!" Viimeiset sanat tulivat terävästi ja riisuin jännittyneenä, mutta kiihottuneena t-paitani ja päällyshousuni hitaasti ja jännitin, pitäisikö Jussi näkemästään. Kiihotuin lisää, kun Jussi riisui samalla housunsa ja alushousujen etumus paljasti, ettei ollut epäselvää tekikö sen minua mieli. Jussi söi minua silmillään ja otin alushousut pois, pieni kaluni törrötti kohti kattoa. Olin vain sukat jalassa ja Jussi komensi minut makuuhuoneeseen kontilleni sängylle. Sinne mennessä tunsin Jussin katseen pakaroillani. Pyllistin ja tunsin, kun hän kouri persettäni ja muniani. En vastustellut, voi että miten teki mieli... samassa Jussin käsi läpsähti pepulleni. Värähdin ja inahdin, käteni hakeutui seisovalle kalulleni, kun teki mieli vaan enemmän. "Ehei!" ja kaksi läpsäystä lisää, yksi molemmille pakaroille. "Runkkaat kun käsketään, et muulloin". Jussi asettui eteeni, paljasti lähes kovan kalunsa ja painoi pallejaan naamaani vasten. "Kylvetä ne! Ei käsiä, katotaan millainen suu sulla on!"

Kostutin ja avasin suuni himokkaana ja aloin tekemään suullani ja kielelläni sedän palleille hyvää. Jussi piti siitä, mitä tunsi, kuuli ja näki. Kyrpä kovettui, maiskuttelin ja mumisin palleja nuollen ja imien. Kontillani katsoin polvillaan seisovaa Jussia lutkamaisesti kyrvänvartta pitkin suoraan silmiin. Jussin katse oli alistava ja himokas. "Älä lopeta", Jussi sanoi ja veti esinahan taakse ja rullasi kortsun paikalleen. Kun se oli paikallaan, Jussi hieroi kyrvällään hetken naamani märkiä kohtia ja työnsi sen sitten suuhuni, jota pidin odottavasti auki. "Ime, lutka!"

Imin sitä hetken pitkillä ja nopeilla, vaativilla pään liikkeillä ja puristelin toisella kädellä kyrvän vartta ja toisella nyt tosi märkiä palleja. Sitten päästin sen ulos, täytin suuni ja kuorrutin kyrvän nupin. Märät norot valuivat sen vartta pitkin kastellen sormeni kun runkkasin lyhyillä liikkeellä suullani Jussin terskaa ja kutitin sitä kielelläni joka puolelta. Jussi mumisi tyytyväisenä, sopersi välillä nautintonsa seasta rivouksia ja kumartui muutaman kerran eteenpäin läpsimään peppuani. "Lutkuta kyrpää, lutka" ja läps, joka läpsäys oli entistä kovempi. Annoin mennä ja kiimaisena lutkutin käskystä sedän kyrpää, kunnes en voinut olla äännähtämättä kun kämmen läpsähti taas, nyt tosi kovasti niin, että vedet tuli silmiin. Jussi hymyili vienosti. "Setä tykkää kun pidät ääntä kyrpä suussa."

Jussi veti kyrpänsä pois suustani, läpsäisi vielä kerran ja asettui makaamaan jalat levälleen. "Syvälle", sanoi Jussi ja aloin hivuttaa kyrpää suuhuni hieroen huulillani sen vartta sentti sentiltä. Nautinnolla painoin päätäni niin alas kun saan ja tunsin kuinka kyrvän pää hieroi nieluani. Kakominen oli lähellä ja vedin pääni pois. Ähkäisin tyytyväisenä ja ilman käskyä rupesin tekemään uutta syvyysennätystä. Nyt minun oli pakko yökätä ja kyrpä kastui entisestään. Hymyilin katsoessani sedän kovaa märkää kyrpää kuola suupielistä valuen. "Hyvä, tosta sun täytyykin pitää. "Jatka vaan", Jussi sanoi ja painoi tällä kertaa päätäni alas loppuun asti ja piti sitä siellä. "Pidä siinä, pidä siinä...", Jussi hoki pidellen päätäni tiukasti eikä antanut muuta mahdollisuutta. Mumisin ja kakeltelin suu täynnä kyrpää ja kunnon yökkäysäänestä vasta Jussi päästi irti. Tämä toistui pari kertaa ja viimeisellä kerralla Jussi nussi suutani hetken mielihyvästä mumisten, ennen kuin painoi sen taas syvälle. Lopulta Jussi haki pöydältä jotain ja sain haukkoa hetken henkeä. Tein sen vedet silmissä ja nöyrästi kävin kontilleni ja pyllistin, kun Jussi käski.

Jussi käski levittämään pakaroitani. Paljastin karvaisen vakoni ja tunsin, kuinka se kastui perusteellisesti. Jussi vei minut kylppäriin ja asetti pienen imukupillisen tekokyrvän tiukasti jakkaralle. Tajusin, että tulen saamaan molempiin aukkoihin. "Istu siihen", Jussi sanoi määrätietoisesti. Hän oli rasvannut senkin ja pienen sovittelun jälkeen inahdin ja se upposi sisääni. Olin aiemmin ennen tapaamista suolihuuhdellessa venytellyt reikääni sen verran hyvin, ettei pieni tekokyrpä sattunut, tuntui vaan hyvälle. "Ratsasta sillä!" Tartuin Jussin kasvojeni korkeudella olevasta kyrvästä kiinni kaksin käsin ja aloin ratsastamaan, liu'uin ylösalas pitkin tekokyrpää ja nautin tunteesta, minkä se aiheutti pepussani. "Istu pohjaan asti!"

Se oli kokonaan sisälläni ja katsoin ylöspäin mitä nyt seuraa. Jussi siirsi toisella kädellä käteni kyrvältään pois ja ohjasi sen toisella kädellään suuhuni ja alkoi naida. Ensin hitaasti ja pieniä työntöjä, sitten nopeammin ja suuremmin. Pidin huuleni tiukasti kyrvän ympärillä. Suuni oli märkä ja liukkaus hyvä, touhun äänet olivat tosi rivoja. Selkä seinää vasten tekokyrpä pepussa tunsin kun terska vähän väliä kävi nielussani. "Kato tänne!" Jussi sanoi ja kiihdytti tahtia heilutellen päätäni toinen käsi takaraivollani ja toinen leukani alla Jussi näki ihanan näyn, suuhunnaitavan lutkan alistuneesti ja kiltisti katsomassa suuhunnussijaansa suoraan silmiin. Litinän lisäksi kuului välillä pientä muminaa, mutta Jussi komensi: "Ääntä!, ja sitten pitämämme äänet vasta rivoja olivatkin, kun mumisin ja ääntelin lujempaa kyrvän nussiessa suutani. Jussille oli tullut tosi kuuma ja hän otti paidan pois. "Avaa suus", se sanoi ja nussi nyt auki ammottavaan suuhun.

Jussi piti pienen tauon ja käski kastelemaan suuni kunnolla. Sitten se jatkoi ja sitä kesti kauan... pieniä taukoja, Jussin tyytyväisiä ähkäisyjä välillä ja taas, suuni oli todella kovilla. Jussi käski nytkyttelemään persettäni ja tottelin nöyrästi. "Anele nussimaan", Jussi käski lopettamatta panemistaan. Sopersin jotain epäselvää kyrvän tehdessä töitä suussani ja tekokyrvän pepussani kun nytkyttelin sitä. "Vielä", sanoi Jussi ja annoin lantioni käydä ja hoin "nussi mua, nussi mua, nussi nussi nussi", vaikkei siitä mitään selvää saanut... lopulta en voinut mitään, kun yökkäsin ja oksensin, ja välipalani kuorrutti Jussin kyrpää, valui omaa rintaani pitkin ja tarttui rintakarvoihini.

Jussi kiskaisi kyrpänsä pois suustani, suihkutteli minut ja kalunsa puhtaaksi minun haukkoessa henkeäni ja pyyhkiessä suupieliäni. "Mee sänkyyn ja peppu niin pystyyn kuin saat!" Menin sängylle ja otin tuon asennon, jossa näytin tosi rivolta ja pantavalta. Jussi asettui taakseni lihaansa rasvaten ja upotti sen minuun hellästi, mutta määrätietoisesti. Inisin nautinnosta ja kiimasta Jussin sovitellessa sitä peppuuni varovasti sentti sentiltä. "Aah", tunsin kun Jussi työnsi viimeisenkin sentin, juurta myöten sisään. "Sua nussitaankin koko kyrvällä", Jussi sanoi tyytyväisenä ääni kiimasta väristen.

"Nussi mua", sopersin haluten tuon suutani käyttäneen ihanan patukan jyystävän peppuani. "Mitä?", kysyi Jussi ja läpsäisi peppuani. "Mitä?" Nussi mua, nussi mua, nussimuanussimua, nussi mun pikkupersettä" sopersin eikä Jussille jäänyt todellakaan epäselväksi mitä lutkan teki mieli. Jussin lantio alkoi käydä ja välillä kämmen läiskähti paljaalle pepulle. Olin yhtä vikinää Jussin naidessa kauan ja pikkuhiljaa tahtiaan kiihdyttäen. "Runkkaa, huora", Jussi käski huohottaen nautintonsa seasta, jotta saisi mahdollisimman mahtavan orkun. Käteni alkoi vatkaamaan kaluani, joka oli tosi herkkänä ja räjähtämispisteessä. Samoin kuin suuseksin ja varsinkin rajun suuseksin äänistä nautin kun Jussin lantio läpsähteli yhä kiihtyvään tahtiin peppuani vasten. Vikinäni oli taatusti aitoa ja se voimistui, kun Jussi äänteli siihen malliin, että kohta räjähtää... "Kyrpääkyrpääkyrpää..." sopersin ja käteni ei tarvinnut kauaa käydä, kun laukesin äänekkäästi ja peppuni supisteli kaluni nytkähtelyn tahtiin ja samalla tunsin, kuinka se teki hyvää sedän kyrvälle sisälläni, se sykki rajusti ja Jussi mylvi saadessaan orkun, jota ei ihan heti unohda...

Oli tosi väsynyt, käytetty ja tyytyväinen olo, kun tunsin kuinka Jussi huolellisesti veti velton kalunsa ulos, otti kortsun pois ja rojahti sängylle hengästyneenä ja hikisenä. Jussi sanoi "koeajon" olleen onnistunut ja hymyili tarkkaillen samalla minua ja tunnelmiani. Jussi oli kuten sovittu ja pitääkin taas se fiksu setä, johon sähköpostissa tutustuin. Näin sen silmistä, että se ei halunnut tämän olevan viimeinen kerta. Jussi sanoi, että voisin hakea itselleni oluen ja peseytyä.

Peseydyttyäni ja pukeuduttuani Jussi oli vielä lepäilemässä. "Se on ansainnut sen", se sanoi naurahtaen kun nostin olutpulloa kohti suutani. Hymyilin ja katselin tyytyväisenä ja vähän hämilläni tyydyttämääni sedän kalua. Join oluen ja sanoin, että pitää lähteä. Jussi sujautti jonkun lapun taskuuni ja sanoi moi. Lappu alkoi polttamaan taskussa, mutta päätin, että nyt vaan nautin olostani yhtä kokemusta rikkaampana ja avaan sen vasta parin päivän päästä. Siitä ehkä joskus lisää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute