Herkku-puhelin
Paljastus
Naapurisi

Kuuma kesä sai minut kuten monet muutkin pukeutumaan varsin kevyesti ja kotioloissa olin usein alasti tai alkkareissa. Asun kerrostalossa, jonka vieressä on talo täynnä toimistoja. Ihmisiä toimistossa töissä. Ihmisiä ikkunoiden takana. Katseeni pysähtyy usein sinuun. Olet minua vanhempi nainen. Veikkaisin että olet yli viisikymppinen. Olen huomannut että myös sinä noteeraat katseeni. Joskus tapaamme ulkona kun lähdet töistä ja katsot tuntien.

Tiedän että olet nähnyt minut täällä vähissä pukeissa tai jopa alastomana. En ole paljastelija kuten lukijani voisi päätellä, mutta sinä saat minut pistäytymään ikkunan edessä. Katsellen mukamas muualle. Olen sen aikaa että ehdit havaita minut ja näet vartaloni.

Tämä päivä poikkesi edellisistä. Jo herätessä erektioni sai minut hetkeksi hyväilemään itseäni. Puin alkkarit ja tulin ikkunaan vetäen verhot edestä. Siellä sinä jo istuit toimistossasi. Jälleen katseesi löysi minut. Söin aamupalaa kalun seistessä edelleen. Piipahdin ikkunan edessä, tein aamutoimet ja palasin siihen jälleen. Katsot minua nyt koko ajan. Vastaan katseeseesi ja riisun alkkarini. Päästän seisovan kaluni ponnahtamaan vapauteen ja en välitä enää mistään. Vastaten kuin uhmakkaana katseeseesi annan käteni hyväillä kyrpääni. Hyväilen sitä läheltä terskaa. Käännyn välillä siten että näet minut edestä, välillä siten että näet minut sivusta. En yhtään tiedä, oletko kauhistunut vai ihastunut näkemästäsi mutta en voi enää itselleni mitään vaan runkkaan itseäni sinusta kiimaisena. Toivon ajatuksissani että pidät näkemästäsi ja kastut märäksi. Ehkä kätesi hyväilee itseäsi samaan aikaan. Katselen isoja rintojasi. Haluaisin niin kovasti avata toimistosi ovi. Tulla sinuun kiinni, riisua sinut ja naida takaapäin. Antaa sinulle kovaa kyrpääni. Laueta sisääsi ja poistua sitten. Jättää sinut jatkamaan töitäsi. En kuitenkaan voi näin tehdä. Hyväilen itseäni kiihtyvällä vauhdilla. Polte kiveksissäni lisääntyy, sitten paluuta ei enää ole. Näytän sinulle kuinka orgasmi ravistaa vartaloani ja näet kuinka sperma iskujen tahdissa suihkuaa kalustani. Huh, mikä orgasmi. Säikähdän tekoani ja pakenen vessaan siistiytymään. Mitähän ajattelit? Mitä tapahtuu kun seuraavan kerran kohtaamme kadulla? Joka tapauksessa hyvää työpäivän jatkoa Sinulle!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute