Herkku-puhelin
"Kalassa"
Janica tv

Olin hakenut seuraa sitä oikeata miestä antamaan minulle ihanan kokemuksen. Monien kanssa olin jutellut ja muutamia tavannutkin mutta ei vaan kukaan tuntunut oikealta. Sitten eräänä iltana pienessä kiimassa taas chatissa istuessani eräs mies esitteli itsensä ja kysyi pidänkö kalastuksesta? Kummastelin aluksi että mikähän mies tuollasia kysyy seksichatissa. Vastasin kuitenkin pitäväni. Siirryimme messengeriin vaihtamaan ajatuksia. Siellä selvisi että mies eli tylsässä avioliitossa ja seksiä oli viimeksi ollut ehkä puolivuotta sitten. Kerroin itsestäni ja haluistani olla miehen "tyttönä".

Mies kysyi kuvaa jota minulla ei ollut antaa. No se ei näyttänyt miestä haittaavan vaan jatkoimme juttua. Vaihdettiin numerot ja luvattiin pitää yhteyksiä. Kävi vielä ilmi että asuimme suht samalla alueella. Mikä tuuri huokasin vihdoin onnellisena ja kävin nukkumaan ...

Aamulla heräsin ja nousin ylös. Puhelimessani oli viesti eiliseltä kaverilta joka toivotti hyvät huomenet ja kiitti eilisestä keskustelusta. Tallensin miehen numeron nimellä Martti ja lähin töihin. Työpäivän lähetessä loppua puhelimeni piippasi viestin merkiksi ja kaveriltani oli tullut viesti: "Nyt olisi hyvä ilma. Lähdetäänkö kaloja narraamaan? Nähdään Turun satamassa 19.00." Näpyttelin viestin takaisin että asia selvä, nähdään vaan.

Lähdin kotio ja ilma alkoi muuttua sateiseksi. Otin sadeasun mukaan keräsin tavarat ja kalavehkeet kassin ja suunnistin bussiasemalle. Nousin bussiin ja suunnistin kohti Turkua. Bussiasemalle saavuttuani lähdin rantaan. Jonkin matkaa käveltyäni saavuin venesatamaan ja alkoi satamaan. Menin puun alle ja näppäilin kaverin numeron: "moi ootko sä jo täällä tääl o aika ikävä ilma". "Mitä ihmettä sä höpiset, mä olen Helsingissä", kaverini sanoi kummeksuen. Mä sanoin et voi olla kun juuri iltapäivällä sovittiin et mennään kalaan. Piip kuului ja kaverilta ilmeisesti loppui akku. Sytytin tupakan ja jäin mietteliäänä tutkimaan puhelinta kunnes huomasin että olin kaverini Matin sijasta sopinut kalareissusta uuden tuttavuuteni Martin kanssa.

Samassa huomasin laituriin saapuvan veneen ja sieltä astui ulos reilu neljäkymppinen ihan mukavan näköinen mies joka soitti jonnekkin. Pian puhelimeni alkoi soida. Vastasin. Soittaja sanoi: "Martti tässä moi, kai sä oot tulos kuten sovittiin." "Juu", sain vaivoin sanottua. Lopetin puhelun ja kävelin Martti kohti. Tervehdimme ja siirryimme veneeseen.

Martti ohjasi minut keulaan jossa oli jos jonkin näköistä toinen toistaan sexympiä naistenasuja, peruukki ja meikkiä yms tarviketta. Martti jätti minut yksin ja alkoi ajaa venettä eteenpäin. Minä aloin sovitella peruukkia ja meikata sekä valita sopivaa asua. Vielä hetken ajettuamme vene pysähtyi. Ilta alkoi jo hämärtää. Keräsin rohkeuteni ja astelin keulasta ohjaamoon ja sanoin Martille: Herra Kapteeni ensimmäinen "perämies" valmiina palvelukseen Martti kääntyi minua kohti ja hymyili...

Tämähän nyt on lähinnä fantasiaa mutta jos jotakin veneilevään miestä kiinnostaisi jatkaa tarinaa ihan oikeasti sitäkin voi toki ehdottaa. Ikää 23v tällä "perämiehellä".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute