Herkku-puhelin
Vaimon 40v
päivät

Vaimoni 40-vuotispäivät lähestyivät ja mietin sopivaa lahjaa. Varsinaiset juhlat tapahtuisivat varaamassamme kartano-tiloissa, mutta itse ajattelin antaa lahjan ennen tätä tilaisuutta.

Laitoimme lapset hoitoon ja lähdimme varaamaani hotellisviittiin, Turkuun.

Olimme hotellin baarissa ja juttelimme mukavia ja nautimme hieman alkoholia, itse join vähemmän kuin vaimoni, sillä ilta oli jo suunniteltu. Muutaman mukavan siiderin jälkeen lähentelin vaimoani kiusoitellen ja ehdottelin huoneeseen menemistä... Samalla puhuin siitä lahjasta hieman, mutta tarkoituksella johdattelin häntä hieman harhaan, sillä muutenhan se ei olisi yllätys.

Huoneeseen päästyämme, riisuin häneltä paidan ja rintaliivit eroottisesti sekä myös tiukan hameen, jonka alta löytyi ainoastaan sukkanauhat, mustat. Menin polvilleni hänen eteensä ja nuolin hieman jalkojen välistä, kosteaa pillua, kunnes vaimoni huohotti riittävästi.

Laitoin hänet sängylle istumaan ja pyysin sulkeman silmänsä, jonka jälkeen laitoin liinan hänen päänsä ympärille peittäen näin hänen silmänsä. Tällöin minua alkoi jännittämään... miten sen sanoisin....

”Rakas... se minun yllätykseni... hmmm... odota hetki...” ja kävin avaamassa huoneen oven.

Sieltä tuli toinen mies, mutta sovitusti ei puhunut mitään, riisuuntui ja jäi seisoman sängyn viereen.

”Ei ole pakko jos et halua...mutta nyt sinulla olisi mahdollisuus maistaa toista munaa..”

”Mitä... oletko...” - vaimoni kakerteli ja samalla laitoin vieraan miehen hänen suunsa eteen seisomaan, joka asetteli siitintään vaimoni suuhun. Vaimoni avasi suutaan kun tunsi terskan huulillaan ja siitin oli vaimoni imettävänä. Posket painuivat sisään päin ja siitin liikehti sisään ja ulos kevyesti. Katselin vierestä hetken kuinka vaimoni nautti tuosta vieraasta kalusta, sen näki siitä miten hän kielellään nuoli tuota vartta, lipaisten toisinaan miehen pusseja, ahnaasti vetäisten kalun suuhunsa ikään kuin se muutoin karkaisi...

Mies kaatoi vaimoni selälleen sängylle ja levitti tämän haarat levälleen. Vaimoni haki käsilleen paikkaa ja löysikin sen vieraan miehen korvista, kun tämä alkoi nuolla vaimoani. Tällöin tulin sängyn päätyyn ja asettelin omaa kaluani vaimoni suuhun, joka sanoi ennen kuin ahnaasti alkoi imemään kaluani, että ihana lahja!

Annoin vaimoni imeä kalua ja katsoin kuinka hän nautti kaikesta... Mies nuoli koko jalkovälin ja vaimoni lutkutti munaa suussaan kuin tikkaria. Vaimoni levitti jalkojaan niin paljon kuin pystyi jotta miehellä olisi koko kauneus käytettävissään.

Vieras mies lopetti nuolemisen aikanaan ja nousi vaimoni jalkojen väliin, pikkuhiljaa työntyen vaimoni sisälle joka alkoi uikuttamaan, otin kalun pois hänen suustaan ja annoin vaimoni nauttia vieraan miehen tunkeutumisesta sisäänsä. Vaimoni piti jalkojaan niin leveällä kuin voi ja mies työnteli rauhallisesti siitintään pilluun. Vaimoni voihke kävi niin kiihkeäksi, että laitoin toisen liinan hänen suuhunsa ja voihke hieman hiljeni... Vaimoni makasi sängyllä nyt liina silmien edessä ja suussa mytty. Katselin kuinka rinnat heiluivat miehen työntöjen voimasta ja vaimoni kädet hervottomina roikkuivat sängyn laidalta... jalatkaan eivät enää olleet määrätietoisesti levällään, ne vain olivat.

Mies nosti vaimoni takamusta ja laitoin tämän pepun alle tyynyn... Mies asettui uudestaan vaimoni jalkojen väliin ja itse otin vaimoni käsistä kiinni, pitäen niitä tiukasti otteessani.

Mies asetteli kaluaan... tiedän kyllä minne... ja vaimoni hieman rimpuili tuntiessaan pepunreijän venyvän... mies työnsi ja työnsi... kunnes kalun terska ilmeisesti pääsi sisälle. Vaimoni yritti sanoa jotakin, mutta mytty suussa ja mies jalkojen välissä sekä kädet pidettyinä kiinni, sillä ei ollut paljoakaan merkitystä.

Mies työnteli kaikessa rauhassa vaimoni perseeseen ja vaimokin alkoi jo hieman rauhoittua... hetken päästä päästin jo käsistä irti ja nämä hakeutuivatkin heti vieraan miehen selkään kiinni kynsillä. Mies älähti ja painoi kaluaan tiuhempaan tahtiin vaimoni perseeseen ja vaimon jalat olivat taas levällään.

Tätä oli jatkunut jo pitkään ja oli aika tehdä jotain muuta...

Vaimoni oli polvillaan sängyssä ja minä panin vaimoani perseeseen takaapäin kun tämä otti vieraalta kullia suuhunsa. Vaimoni perse oli hieman väljähtynyt kaikesta käytöstä, mutta naimme vaimoani pitkään vaihdellen paikkaa ja asentoja.

Lopulta vaimoni oli saanut spermaa suuhunsa, pilluun ja perseeseen kummaltakin mieheltä ja retkotti sängyssä, minun muna vielä suussa... vieras oli jo lähtenyt...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute