Herkku-puhelin
Runkkukopissa
Amppa

Olemme viisikymppinen pariskunta ja eräänä viikonloppuna päätimme lähteä kaupungille rilluttelemaan. Vaimoni pukeutui seksikkäästi, mutta jätti pikkupöksynsä pois tumman hameensa alta.

Jo bussissa sormeilin hänen pimppiään, joka sykki lupaavasti pyöreiden reisien välissä.

Tulimme keskustaan, jossa otimme parit siiderit ja jatkoimme kohti paikallista erotiikkaliikettä.

Filmien katseluosasto sijaitsi hämyisessä alakerrassa. jossa hiippailikin jo runsaasti monenlaisia tyyppejä.

Erään katselukopin ovi olikin tahallisesti raollaan - pyysin vaimoani kulkemaan varovasti ohi ja kurkkaamaan sisään. Kun mies huomasi vaimoni kiinnostuksen hän levitti reisiään ja runkkasi limaista kaluaan yhä kiihkeämmin. Päätimme heti valita myös oman koppimme, joka sijaitsikin eräässä kulmauksessa, siis mainio paikka vastaavaan tirkistelytoimintaan!

Jätimme oven raolleen ja vaimoni kävi istumaan taemmalle tuolille levittäen pulleat reitensä tuolin käsinojille. Valitsin filmin jossa aikuinen tamma imeskeli koulupoikia ja kaivoin pikku-kaluni esiin.

Vaimoni hyväili pimpsaansa tarjoten oivallisen näkymän minulle ja raollaan olevalle ovelle jota hän silmäili raukeasti. Runkkailin myös kovaa kaluani ja molemmat nautimme ovella hiipivistä kiimaisten miesten varjoista. Tiesimme, että ennen pitkää joku rohkea tekisi ehdotuksen. Roteva nahkatakkinen mies ilmestyi ovenrakoon, katsoi runkkaavaa vaimoani palavin silmin ja sitten minua. Kuittasin silmilläni ja hän astui sisään ja lukitsi oven. Kohoama hänen housuissaan kasvoi vangiten runkkaavan vaimoni katseen. Mies ei ollut mikään komistus, hänen parransänkensä ja karheat kädet kertoivat kenties keikkaduunarista joka haki pientä kevennystä pakottavaan tarpeeseen.

Mies pudotti farkut ja pitkät kalsarinsa nilkkoihin, kaapaisi betoniset paidanhelmansa ylös paljastaen ruman kellertävän karvapensaan jonka keskellä törrötti pitkä sinipunainen, ympärileikkaamaton työmiehen mulkku! Vaimoni tarrasi kuin unessa kiinni tähän vieraaseen sukuelimeen vetämällä kellertävän-ruskeasta esinahkasta myskintuoksusta miestä lähemmäksi. Hänen silmänsä ummistuivat; vasen käsi vatkasi litisevää vittua ja oikea käsi kuori pitkän ja tiukan esinahkan taakse. Pieni esinahan kiristämä terska oli limainen ja sen alapintaa kuorrutti keltainen juusto. Tilanne oli häijy mutta kiihottava kun vaimoni nuolaisi tipan sini-punaisen makumutterin päästä ja muitta mutkitta hotkaisi terskan taitavalle kielelleen. Tuon kyllä täytyy jo maistua!

Kiihotuin vaimoni pienestä kakomisyrityksestä, mutta sitten kiima otti vallan! Vaimoni vaihtoikin miehen kanssa paikkaa ja nyt ymmärsin mitä hän aikoi! Mies istui nyt jalat tuolin käsinojilla runkaten muikeaa kyrpäänsä vaimoni leikitellessä hänen kiveksillään tottuneeseen tyyliinsä. Kieli hyväili kalun vartta ja suu massautteli hienkeltaisen karvan peittämiä kiveksiä. Mies urahteli nautinnosta ja näin miten vaimoni siirsi vikkelän kielensä kohti sottaisia peräpukamia. Kieli kutitti aluksi aukkoa kunnes alkoi nussia rytmikkäästi lentojätkän supistelevaa myskireikää. Käsi vatkasi pillua ja runkkasin laukeamassa olevaa kaluani kunnes jätkä ulvahti ja häneen suolensa pamahti samalla kun jänteikäs mulkku ampui siemenet vaimoni niskalle. Tämä oli se signaali: vaimoni urvoi orkuissaan kun työnsin pienen pippelini hänen kitapurjeisiinsa ja annoin palaa!! Siemenveden juoksu täytti hien ja paskantuoksun vieraamme nostellessa housujaan. Ennen kuin ovi kolahti olin kuulevinani vaimean: "spaziba"!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute