Herkku-puhelin
Kaverin vaimoa
Playground

Tästä tapahtumasta on aikaa noin seitsemän vuotta ja asuin silloin vielä kotona, pienessä pohjoissuomalaisessa kylässä. Eräs hyvä kaverini Mika, jonka kanssa olimme samassa työpaikassa, joutui lähtemään englantiin muutamaksi päiväksi kursseille. Perjantai-iltana Mikan vaimo Paula soitti ja kyseli mitä teen illalla. Sanoin etten oo suunnitellu mitään ku olin iltavuorossa. Paula kysy et mitä jos tulisin illalla käymään niin oltais katottu joku leffa ja et olis voinu lämmittää saunan et voisin käydä saunassa ku oon ollu illan töissä. Sanoin et mikäs siinä. Kello oli vähä jälkeen kymmenen ku pääsin töistä ja ajelin siitä suorilta hemman kautta saunaan! Istuskelin yksin saunassa jonku aikaa ja minun jälkeen Paula kävi pikaseen yksin saunassa.

Paula oli tehny jotain pikku purtavaa jota sit syötiin leffan aikana. Joskus puolen yön jälkeen heräsin ja huomasin et oltiin molemmat nukahdettu sohvalle. Istuin siinä jonkin aikaa ja kattelin ku Paula nukku. Paulalla oli päällä pelkkä toppi joka oli kaiken lisäks aika löysä. Me oltiin jo muutaman vuoden ajan heitetty sellasta tuhmaa läppää ja oli sitä tullu yhdellä mökillä vähä puristeltua Paulan rintojaki, jotka hipoo täydellisyyttä niin ku Paulan kroppa muutenki.

En saanut silmiä irti Paulan rinnoista ja tunsin miten housuissa alko tuntumaan sellasta pientä jäykistymistä.

Sitte rohkaisin mieleni ja siirryin Paulan lähelle ja laitoin käden hitaasti rinnan päälle ja siirsin toppia alas niin et näin toisen rinnan paljaana edessä. Se oli jotain niin kaunista! Paulan nänni oli jo valmiiks aika kovana ja se houkutteli nuolemaan sitä! Halusin nähdä molemmat rinnat paljaan joten yritin siirtää koko topin alas mut siihen Paula heräs. Olo oli aika nolo! Paula nosti topin ylös ja sano et: "Mites se toppi noin oli pudonnu"... Paula käveli keittiöön ja minä seurasin perässä. Pyysin anteeks mut kuulemma suotta! Ilmeisesti se oli tuntunu aika hyvältä. Sitte Paula huomas miten meitsin muna sojotti housujen läpi ja kysäs et: "Oliko ne tosiaan noin hyvät?" Minä nolona myöntämään että: "Kyllä oli"...

Paula tuli lähemmäks ja laitto käden mun kyrvän päälle ja puristeli sitä kovaa. Se tuntu ihan taivaalliselta.

Yhtäkkiä Paula meni polvilleen ja aukas housut ja veti ne alas... Näytti siltä että se fantasia siitä et Paulan ihanat huulet olis mun kyrvän ympärillä näytti toteutuvan... Erona oli et tämä tuntu NIIN paljo paremmalta!! Jonku aikaa imettyään Paula nousi ylös ja istu keittiön pöydälle ja pyysi et riisuisin siltä vaatteet ja sehän sopi mulle! Otin ensiks housut pois ja alta paljastu punaiset stringit...näky oli uskomaton! Sen jälkeen otin topin pois ja lopuks riisuin hitaasti stringit. Paula oli ajanu ittensä posliiniks ja se kiihotti vaan lisää. Levitin jalkoja ja huomasin et Paulalla oli pillu ihan märkänä. Aloin nuolemaan ja totesin et näin ihanaa pillua en oo saanu ennen nuolla! Paula huokaili kiimassa ja muutaman minuutin jälkeen tunsin miten Paula alkoi täristä ja samassa saiki orkun. Paula työnsi mun pään kiinni omaan märkään vittuun ja pyysi nuolemaan vielä vähä lisää!

Sit Paula sano et: "Nyt nussit mua ja kunnolla!" Työnsin kullin ihanan kosteaan pilluun ja aloin naimaan samantien kunnolla! Sain naida naista josta olin uneksi niin miljoonasti! Paulan ihanat ja suuret rinnat heilu panon tahdissa. Yhtäkkiä Paula pyysi lopettamaan ja nousi istumaan ja sano et haluaa et nussin perseeseen! Paula haki liukastetta ja hiero sitä mun munan varteen ja vähä persereikään ja pyysi työntän muna sisään. Työnsin hitaasti sen Paulan tiukkaan perseeseen! Aluksi työnsin hitaasti ettei vaan satu mut Paula halus kovempaa. Aloin nussiin Paulan herkku persettä ja tunsin miten alan laukeemaan just koska se tuntu ihan liian hyvältä! Pidätin vielä hetken ja kysyin et saanko laueta Paulan kasvoille ja rinnoille! Paula oli ajatellu ehdottaa samaa! Niinpä runkkasin kyrpääni ja laukesin Paulan rinnoille ja kasvoille niin ku oltiin sovittu!! Se oli huippu ilta ja onneks ei jääny ainoaksi kerraks!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute