Herkku-puhelin
Anopin pikkuhousut
Tuhma vävy

Olen 27v miehenalku ja tunnen uskomatonta intohimoa omaa anoppiani kohtaan. Anoppi on ihan tavallinen viisikymppinen suomalainen nainen. Ei lihava eikä laiha vaan ihan normaalivartaloinen b-kupin rintoineen. Ei anopin kanssa koskaan mitään sen kummempaa ole tapahtunut, enkä välttämättä haluaisi tapahtuvankaan mutta on se vaan niin kiihottavaa kuvitella kaikenlaista. Joskus on kännipäissä halailtu ja tullut siinä halaillessa puristeltua pepustakin. Ollaan oltu vaimon kanssa yhdessä jo 10 vuotta ja välit appivanhempiin on tosi hyvät. Tässä vuosien saatossa sitten kiimoissani on kerran jos toisenkin sattunut seuraavanalaisesti...

Heräilin aamulla unisena sängystä anoppilassa ja vaimo oli jo noussut aamupalalle. Huomasin kauhean aamuseisokin ja panetti niin pirusti! Päässä painoi pieni krapula ja krapulassa panettaa aina älyttömästi. Hieroin kivikovaa kaluani peiton alla ja kuvittelin anopin kiihottavat pakarat ja rinnat.. ai että kun niitä joskus pääsisi puristelemaan.. ja kunpa pääsisi suukottelemaan niitä ihania pakaroita.. Huomasin kiihottuvani ja oli pakko lopettaa kullin hyväily boxereiden läpi ettei lasti lentäisi pulttuun peiton alla.

- "Huoh, ei kai se auta kuin nousta ja painua suihkuun että hieman piristyisi", mutisen itsekseni ja kaivan kaapista pyyhkeen. Heitän boxerit pois ja tungen seisovan mulkun pyyhkeen alle ja lähden kävelemään pyyhe päällä alakertaan ja kylppäriin.

Kävelen kylpyhuoneeseen ja heitän pyyhkeen koukkuun seinälle ja väännän suihkun auki. "Vitsi kun panettaa ja kovaa", mietin itsekseni hieroen samalla hitaasti suihkun alla seisovaa kovaa mulkkua. Alan vedellä esinahkaa rytmikkäästi pitkin vedoin ja kuvittelen miten anopin käsi lypsää kulliani. Huokailen ja runkkaan hitaasti kunnes huomaan pyykkikasan lattialla nurkassa.

Siirryn pois suihkun alta jättäen veden valumaan ettei kukaan kuulisi puuhiani. Alan tonkia pyykkikasaa.. hmm.. sukkia, paitoja ja.. oh.. valkoiset pikkuhousut. Ne ei voi olla kenenkään muun kuin anopin. Tunnen miten kulli nytkähtää samantien kiihottuneena tajutessaan kiihottavan löydön! Otan pöksyt käteeni.. pyörittelen niitä kiihottuneena kädessäni ja huomaan haaraosasta niiden olleen luultavasti hyvinkin kosteat.

- "Voi luojah", tunnen miten hengitykseni kiihtyy ja en voi välttää kiusausta vaan painan anopin valkoiset pikkarit kasvoilleni ja tunnen anopin kiiman tuoksun nenässäni.

- "Mhh.. ihana tuoksu", nuuhkin pöksyjen kiimalta tuoksuvaa haaraosaa kiihottuneena ja tunnen miten meinaan laueta jo pelkästä tuoksusta ja kiihottavasta tilanteesta.

Asetun kylpyhuoneen lattialle istumaan seinään nojaten, kalu seisoo kivikovana kohti kattoa. Tuijotan käytettyjä valkoisia pikkuhousuja, niiden haaraosaa joka on hieronut vasten anopin kosteaa pillua. Painan pöksyt kasvoilleni ja tunnen miten anopin pillun tuoksu tulvahtaa nenääni. Tartun samalla kaluuni ja alan vedellä esinahkaa pitkin vedoin. Pillun tuoksu saa oloni ihan kiimaiseksi ja yllättäen tunnen muutaman vedon jälkeen miten sperma suihkuaa vauhdilla ylöspäin ja valuu pitkin vatsaa ja reisiäni. saan todella rajun orgasmin ja spermaa tuntuu riittävän. Lypsän viimeisetkin spermatipat kalustani nytkähdellen ja nuuhkin edelleen anopin kiihottavaa tuoksua käytetyistä pöksyistä

- "uh, voi luojah", huohotan kiimaisena lattialla ja katson kiihottuneena kädessä olevia pikkuhousuja....

Pistäkäähän naiset palautetta.. ootteko koskaan huomanneet että teidän pyykkejä ois tongittu?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute