Herkku-puhelin
Herra tulee kotiin
OrjaAkka

Mies riuhtaisi peiton päältäni ja veti hiuksista ylös huutaen "Paskat akka, miten et oo alasti!! Tiedät hyvin että kun tulen kotiin, tahdon panna sua saman tien!!"

Sattui päähän, tukka irtoo, kun kompuroin miehen otteessa ylös. Mistä minä olisin osannut arvata, että Herrani tulee tänään takaisin. Eikä minulla ollut kuin ohut, pieni yöpuku, lähinnä toppi vaan. Kello oli jo yli kolmen ja kaik unessa parhaimmillaan.

Herrani repi rievun päältäni ja tyrkki tukasta riuhtoen vessaan. "Kontallesi siitä. Pää lattiaan, peppu ylös. Heti!!" Läpsäisy pepulle vahvisti käskyä ja sai minut paremmin hereille. Herrani tunki sormeaan peppureikääni ja mumisi jotain josta en saanut selvää. Tunsin pian kylmän rasvan leviävän nyppyni ympärille ja vähän sisäänkin, sitten vesihana meni päälle ja pian tunsin kuinka suihkuletkun pää työnnettiin sisääni. Valitin hiljaa. Tiesin jo kokemuksesta, mitä oli tulossa.

Hana suljettiin ja sain muutaman lisäläpsäisyn pepulleni. "Pirun akka, ei ole valmiina! Saatanan, saatana! Nyt ylös ja pöntölle siitä!"

Istuin ja tunsin kuinka paska valui vauhdilla pönttöön. Häpesin ääniä. Herrani kouri taas tukkaani ja tunki ensin sormensa suuhuni ja sitten kyrpänsä. Iso kalu sai minut yökkäämään ja se taas lisäsi Herrani kiukkua. "Vai jo muutamassa päivässä akka unohtaa käytöstavat kokonaan! Otat halulla suihin! Paskat, mikä lutka! Ime! Kunnolla!" ja minä tottelin. Vieläkin alapäästä purskahteli löysää ja inho ja häpeä puoliunessa ei oikein innostanut.

Äkkiä Herrani lopetti kesken ja työnsi suihkuletkun alapuolelleni pönttöön, suihkutti puhtaaksi pepun ensin ja sitten pimpankin. "Saa riittää. Ylös siitä"

Nousin ja jäin odottamaan lisäohjeita. "Mars makkariin, vauhtia akka!" Tottelin ja jäin taas makkarin ovelle odottamaan seuraavaa määräystä. Tiesin että jos menisin vaan suoraan sänkyyn, se aiheuttaisi äskeisin uusinnan. Enkä todellakaan tykännyt peppuhuuhteluista.

Herrani kiinnitti ranteisiin ja nilkkoihin kiinnityslevyt, jotka sai napsastua kaikkialta löytyviin köysiin. "Käy vatsallesi ja tyynyt pimpun alle. Tahdon pepun kunnolla tarjolle!" Keräsin neljä isoa tyynyä kasaksi ja kävin päälle makaamaan. Peppuni jäi korkealle ja Herrani hipaisi sormellaan ryppyreikääni ja jatkoi kiinnittämistäni. Ensin hän veti narun sängyn ja patjan välistä yläpäästä ja kiinnitti ranteeni ylös viistoon. Sitten toinen käsi kiinni. Jalkani olivat jo vähän koukussa, mutta nyt köydet sängyn keskeltä sivuista tulivat ja pakottivat ne vielä enemmän auki ja paikoilleen. Molemmin puolin. Tiesin näyttäväni täysin orjuutetulta. Herrani oli usein näyttänyt ottamiaan kuvia minulle jälkikäteen. Pimppuni näkyi myös hyvin koska peppuni oli niin ylhäällä ja korkealla. Olen Herrani orja.

Herrani ihaili aikaansaamaansa sidosta ja hieroi isoa kaluaan. Sitten hän otti esiin nahkaisen raipan - läiskis. Läiskis, wihh! "Akka saa nyt piiskaa tottelemattomuudesta. Mikä on sääntö? Miten nukutaan? Vastaa!" "Aina alasti, Herrani" sanoin hiljaa.

"Mitäh? En kuule! Sano uudestaan!"

"Aina alasti nukun, Herrani" huusin ja silti sain lisäiskun raipasta. Se osui jo osittain pimpan puolelle ja en pystynyt olemaan voihkaisematta.

"Miksi nukut aina alasti? Kerro!"

"Olen aina valmis Herrani käytettäväksi. Ei yöasua, ei housuja koskaan."

"Ja nyt rikoit sääntöä! Lutka, huora! Vaikka olen poissa päivän pari, niin sinä tottelet aina! Muista se!" ja taas raippa viuhkoi ilmaa ja lätsähti peppuuni.

Herrani kalu oli jo täydessä seisonnassa ja hän ryntäsi päälleni. Hän survaisi melansa peppuuni eikä edes lisännyt rasvaa. Sattui, sattui… sattui, yritin olla vaikeroimatta ja purin huultani. Nyt Herrani oli niin panon lumoissa ettei onneksi kuullut ääntelyäni. Hän ei tippaakaan ajatellut minua, vaan keskittyi täysillä vaan omaan nautintoonsa. Herrani tiesi hyvin että kivun tuoma nautinto oli parasta mitä minä tiesin. Tunsin eläväni.

Murahtaen Herrani laukesi ja rotkahti päälleni. "Hyvä perse akalla"

Odotin että kalu kutistuisi ja luiskahtaisi pois reiästäni. Mutta ei, niin vaan ei käynyt. Herrani oli edelleen puolikovana. Nyt tiesin tämän yön kestävän pitkään.


Jatkoa?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute