Herkku-puhelin
Klassinen pesukonejuttu
Pekka

Päivän viimeinen asiakas, kerrostalo ja hissi rikki. Ja tietysti se asuu ylimmässä kerroksessa, kiroan itsekseni. Ei mene hyvin tämäkään päivä... on kesän viimeisiä hellepäiviä ja pienestäkin ponnistuksesta tulee hiki. Saati sitten, kun joutuu kävelemään monta kerrosta raskas työkalupakki kädessä.

Soitan ovikelloa, ei kuulu mitään. Odotan 15 sekuntia, ei vieläkään mitään. Soitan uudestaan ja jään kuuntelemaan oven taakse. Askelia ei kuulu, mutta suihkun kohinan olen erottavinani oven läpi. Viereisestä asunnosta tulee mummo käytävään kurkkimaan, että mikä hampuusi siellä oikein hengailee. Juuri silloin kohina loppuu ja soitan ovikelloa, jotta tiiraileva mummo rauhoittuisi. Oven tulee avaamaan suihkumärkä tumma, nelikymppinen nainen kylpytakki päällään. Esittäydyn: "Pesukonehollosta Pekka Aa..." enkä ehdi sen pidemmälle, kun oven avannut nainen sanoo: "Ai sä tulit jo! Mä oon Tiina, tuu sisälle!" Mummo näyttää helpottuneelta kun olenkin ilmeisesti ihan laillisilla asioilla; kerään tavarani, astun sisään asiakkaan huoneistoon ja suljen oven perässäni.

Tiina sanoo, että haluaisi kuivata itsensä loppuun ennen kuin päästää minut pesukoneen kimppuun. Joudun siis odottamaan hetken. Mietin hiljaa itsekseni, että kyllä mäkin voisin sinut kuivata... Tiina sulkeutuu pesuhuoneeseen, minä taas maleksin huoneistossa odotellen töihin pääsyä. Katse kiertää ympäri huoneiston. Ihan kivasti sisustettu... makuuhuoneen ovi on raollaan ja sängyn päällä on vaatteita, jotka on ilmeisesti heitetty siihen ennen suihkuun menoa. Päällimmäisinä mustat pitsiset rintaliivit ja samaa sarjaa olevat pitsipöksyt. Hyvä maku näyttäisi muijalla olevan alusvaatteiden suhteen...

Pesuhuoneen oven lukkoa avataan ja mulle tulee kiire pois makkarin ovelta, etten jää kiinni. Posket varmaan punottavat, mutta ehkä se menee helteen ja rappusten piikkiin...

Tiina tulee pesuhuoneesta kylpytakki edelleen päällään, kosteat hiukset vapaana ja en voi olla ajattelematta, että hänellä ei ole alusvaatteita kylpytakin alla ja jos hiusten tummasta väristä voi päätellä jotain, niin siellä kylpytakin alla on tummaa karvoitusta...

Tiina ohjaa minut kylpyhuoneeseen pesukoneen luo ja selittää, että se oli kesken pesuohjelman ruvennut yhtä äkkiä pitämään hirvittävän kovaa ääntä, jolloin Tiina oli juossut pysäyttämään koneen. Sanon ihan spontaanisti, että "Hyvä tyttö!" ja huomaan pientä punastumista Tiinan poskilla. Sanon ryhtyväni hommiin ja Tiina taas sanoo menevänsä laittamaan vaatetta päälle. Avaan pesukoneen sivuseinän ja tutkin tilannetta. Tutkailu ei kestäkään kauan: vetohihna on katkennut ja se pitää vaihtaa. Onneksi malli on aika yleinen ja mulla on varahihnoja mukana. Paikka vaan on aika ahdas, pitää maata lattialla selällään ja työntää kädet koneen sisälle aika syvälle, ahtaisiin tiloihin. Mutisen itsekseni, että "gynekologin kädet tässä olla pitäis" ja kuulen pesuhuoneen ovelta vastauksen "Mitä?". "Ei ku sitä vaan, että aika tiukat paikat on täällä", vastaan ja kurkkaan ovelle. Leukani meinaa tipahtaa lattiaan, sillä Tiinalla on vartalonmyötäinen, melko lyhyt kesämekko päällä. Puolipitkät hiukset ovat edelleen vapaina, rinnat näyttävät täyteläisiltä C-kuppisilta ja muotojakin näyttää olevan juuri sopivasti, ei mikään langanlaiha tikku... mulla alkaa oma "tikku" osoittaa heräämisen merkkejä.

Tiina kysyy, haluaisinko jotain juotavaa ja toivorikkaasti vastaan, että "päiväkahvit on vielä juomatta...". Tiina sanoo keittävänsä kahvit ja minä toivon ihan toisenlaisia päiväkahveja... mutta työhommat täytyy tehdä loppuun. Vielä viimeiset pinnistykset ja hihna on paikoillaan. Testaan vielä moottoria käsin pyörittämällä, että rumpu pyörii samassa tahdissa ja homma on siinä. Hihnan kiristimen ruuvit vielä tiukalle ja siinä samassa Tiina ilmestyy viereen seisomaan, minä edelleen lattialla selälläni. Lähelle viereen. Lähemmäs kuin olisi tarpeen. Nostan katsettani ylös Tiinan sääriin, reisiin, mekon helma tulee vastaan. Tiina on jalat vähän haarallaan, minulla on suora näkymä mekon sisään ja erotan selvästi ne juuri samat pitsipöksyt, jotka olin jo aiemmin nähnyt. Vaistomaisesti sanon hiljaa: "voi vittu..." ja Tiina vastaa: "miltäs siellä näyttää?"

En vieläkään ole varma, tarkoittaako hän pesukonetta vai muita näkymiä, mutta vastaan joka tapauksessa, että hyvältä näyttää. Ja se pitää paikkansa... Tiina kysyy: "Nii ootko valmis?", ja minä vastaan, että "ihan mihin vaan!". Siinä vaiheessa ei enää ole kysymystäkään siitä, etteikö molemmat oltais samalla aaltopituudella. Mulla on väljähköt housut jalassa ja niiden sisällä alkava seisokki, jota ei Tiina voi olla huomaamatta. Tiinan suusta pääsee huokaus, kun hän vilkaisee jalkoväliäni. Nousen seisomaan ja sanon, että taitaa jäädä ne kahveet juomatta... Katson kiinteästi Tiinaa silmiin ja hän vastaa katseeseeni yhtä intensiivisesti. Vatsanpohjassa tuntuu sellainen tietty tunne, joka tulee vain silloin, kun tietää kohta saavansa naista... ja millaista naista!

Lähestyn Tiinan kauniita kasvoja, edelleen silmiin tuijottaen. Nostan toisen käden hänen poskelleen ja sipaisen sitä, Tiina värähtää. Lähestyn edelleen hänen kasvojaan ja joudun vähän kyyristymään, sillä Tiina on parikymmentä senttiä minua lyhyempi. Sivelen poskea, lähestyn huulillani Tiinan huulia... suutelen kevyesti. Ehdin juuri rekisteröidä hyvän parfyymin tuoksun, kun yllätyn: Tiina työntää kielensä suuhuni. Taitaa olla kiihkeä tyttö... no se kyllä mulle sopii. Kun on tullut pari viikkoa oltua ilman naista, nyrkkihommia kyllä on tullut harrastettua, mutta ei se ole sama asia. Suutelemme kiihkeästi, hyväilen Tiinan vartaloa ja rintoja. Tyytyväiset ynähdykset ja huokailut säestävät touhuani.

Avaan Tiinan mekon vetoketjun ja pudotan mekon lattialle. Pudotan rintaliivien olkaimet olkapäiltä alas, jolloin liivit valuvat alemmas ja pääsen paremmin käsittelemään kiinteitä rintoja. Nännit ovat tumman väriset, suuret ja vaativannäköiset. Ne tuntuvat vaativan imemistä. Minun lempihommaani... pudottaudun polvilleni, jolloin suuni on juuri sopivasti nännien korkeudella. Tiina avaa sillä aikaa rintaliivien hakaset ja heittää liivit kokonaan pois. Kourin ja hypistelen rintoja, nuolen niitä, imen nännejä, Tiina huokailee ja inisee ja minä kovenen. Siirrän katseeni alemmas ja huomaan pitsipöksyjen läpi, että Tiina on posliini. Jackpot!

Suorastaan repäisen Tiinan pöksyt alas, levitän hänen haarojaan ja painan kasvoni lähelle pillua. Nuuhkin aikuisen naisen kiimaa, parasta tuoksua maailmassa! Koskettelen sormilla häpyhuulia, levitän niitä hieman ja työnnän sormea ihan vähäsen pilluun. Sormi kostuu ihan likomäräksi ja vien sen suuhuni, maistelen Tiinaa. Kosketan sormella klitorista ja Tiina kiljaisee ja värisee, ihan kuin saisi pienen orgasmin...

Työnnän sormeani syvemmälle pilluun ja Tiina sanoo: "anna mäkin maistan sitä". Nousen seisomaan ja työnnän äsken Tiinan pillussa olleen sormeni Tiinan suuhun. Tiina nuolee ja imee sen täysin puhtaaksi. Mä olen täysin kivikova jo ja kiimassa, joten esileikit eivät enää jaksa kiinnostaa. Sanon vaan, että "mä aion nyt nussia sua", käännän Tiinan selin itseeni, pudotan housut jaloistani ja lähestyn Tiinaa takaapäin. Tiina asettautuu pesukoneen eteen seisomaan, jalat haaralleen ja nojaa pesukoneeseen. Pylly houkuttelevasti pystyssä, pillun kiimanesteet reisiä valuen.

Menen häneen kiinni ja ohjaan kivikovan kullini märkään, tiukkaan, pehmeään vittuun. Aaahhh, tuntuu hyvältä... Otan käsilläni kiinni Tiinan lantioista ja alan hitaasti naida. Välillä irrotan kädet lanteilta ja hyväilen kiinteitä rintoja, nipistelen nännejä. Otan kiinni puolipitkistä hiuksista ja vedän niistä, Tiinan pää taittuu taaemmas ja selkä on notkolla. "Tuntuuko hyvältä?", kysyn ja vastaus on tyytyväisen kuuloista yninää, joten jatkan naimista. "Sä oot nyt mun narttu ja mä nussin sua koko yön", sanon ja Tiina vastaa, että "lupaat vaan...". Naurahdan pikaisesti, mutta kauan en tuota ajatusta ehdi miettiä, sillä Tiina uikuttaa siihen tyyliin, että pitää kiihdyttää vauhtia. Nussin vauhtia kiihdyttäen, kohta olen kuin singer.

Yhtä äkkiä lopetan ja Tiina tärisee ja uikuttaa orgasmin kourissa. Vittu supistelee ja tekee tosi hyvää, mutta minä en vielä lauennut. Odotan hetken, sitten alan taas naida hitaasti, välillä vedän kullin melkein kokonaan ulos, sitten taas sisään hiiitaaaasti ja taas ulos. Tiina vikisee, että "anna mulle se, anna mulle se!!". Alan taas nussia vähän nopeammin ja kiihdytän vauhtia samalla tavalla kuin äsken, mutta tällä kertaa on tarkoitus mennä perille asti. Nussin narttuani, seivästän sen minkä osaan ja jaksan ja pystyn, hiki valuu minusta ja läähätän. Nussin kuin viimeistä päivää, kunnes orgasmi lähtee palleistani liikkeelle, leviää siitä pikku hiljaa koko vartaloon, näen tähtiä. Kullini roiskaisee spermat Tiinan vittuun, Tiina vikisee "anna mulle, anna mulle" ja mun polvet pettävät, sen verran gutaa se tekee...

Aamulla pois lähtiessäni havahdun, että "perhana, lasku jäi kirjoittamatta. No, onpahan hyvä syy mennä huomenna uudestaan. Ja ne kahveetkin on vielä juomatta..." :-)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute