Herkku-puhelin
Kostea juhannus
jep

Juhannuslauantai läheni loppuaan Himoksella. Tänä vuonna oltiin Katin kanssa kaksin liikkeellä, eli meno oli vähän erilaista kuin normaali juhannusörvellyksessä. Toki koko päivä oltiin tissuteltu olutta ja siideriä, mukava pikkuhiprakka päällä jatkuvasti. Kaksin kun oltiin liikkeellä, bändien katselun lomassa pidettiin vähän syrjemmällä aina välillä taukoja: istuttiin sylikkäin, suudeltiin, vähän hyvältiin. Itseasiassa tuntu, että koko päivän oli ollu jonkinasteinen puoliseisokki päällä.

Kello oli siinä vartin yli yksi, kun päätettiin ottaa viimiset juomat ennen pois lähtöä. Poets of the Fall soitti kakkoslavalla ja me otettiin paikat nurmialueella rinteestä. Kati istu mun jalkojen väliin ja nojas muhun. Kolautettiin laseja yhteen ja hörpättiin juomia. Kati käänsi päätä ja suuteli kiihkeästi mua, ihana kieli liikku mun suussa. Tunsin kuinka farkut alko käydä ahtaaksi ties kuinka monennen kerran tänään. Mä laitoin juomani maahan ja kiedoin käteni Katin ympärille. Katilla oli tänään musta minihame ja tiukka hihaton punanen toppi, joissa treenattu vartalo pääsi todella oikeuksiinsa. Illan viiletessä Kati oli vetänyt päälleen farkkutakin.

Pujotin sormeni topin alle paljaalle vatsalle, hyväilin vatsaa, kylkiä, kuljetin käsiä kylkiä pitkin ylöspäin. Huomaisin nopeasti, että Kati oli näköjään heittänyt rintsikat reppuun viime vessakäynnillä. Otin kiinteä b-kupin rinnan käteeni ja puristin hellästi, Kati hymyili. Pyörittelin kovaa nänniä sormenpäillä. Kuiskasin Katille:

- Mun täytyy saada sut, mennänkö tuohon lähimetsään naimaan vai lähdetäänkö hotellille. Kati naurahti:

- Mä oon ihan valmis vaikka heti ja tässä mutta lähetään kuitenkin sinne hotelliin.

Alettiin tehdä lähtöä, juotiin loput juomat pois, mä koitin samalla rauhoittua sen verran, että kehtasin nousta seisomaan. Kati katseli bajamajoille päin ja sano:

- Mun pitää kyllä käydä vielä bajassa ennen lähtöä, tullu taas tuota siideriä lipitettyä niin paljon että tulee kohta otsasta.

- Joo ok mä voisin käydä kanssa.

Keikka oli samoihin aikoihin loppumassa ja osoittautu, että aika moni muukin oli saanut saman idean, jonoa kerty nopeasti pitkälle baja-alueen ulkopuolellekin.

Kati huomas tämän:

- Hitto tässä menee kauan, koska niitä busseja lähtikään. Mä kaivoin aikataulun:

- Itseasiassa vartin päästä lähtis seuraava, sitten kahdelta sen jälkeen.

- Mun on kyllä pakko käydä ennen lähtöä, Kati sano.

- No ei siinä mitään mennään tuolla myöhemmällä.

- Tää jono kyllä liikkuu tosi hitaasti, mitä jos vaan lähetään siihen ensimmäiseen, kai mä nyt sen verran kestän.

- Ihan susta kiinni, mä pärjään kyllä, mä sanoin.

Kati punnitsi vaihtoehtoja hetken:

- Lähetään.

Käveltiin alueen läpi ripeällä askeleella, tultiin portista ulos, ja siellä Jämsään menevä bussi jo olikin pysäkillä. Käveltiin bussille, mulla käsi Katin lanteilla. Hyväilin tiukkaa peppua ja puristin varovasti.

Mä maksoin matkat kuskille ja otettiin paikat bussin takaa, Kati ikkunan vierestä. Näytti että bussi tuli suurin piirtein puolilleen. Kati katseli ikkunasta ulos. M istuin vähän lähemmäks Katia ja kysyin onks kaikki ok? Kati vastas:

- Mä en tiedä oliks tää kuinkaan hyvä idea, mulla alkaa olla tosi kova hätä.

- Koita kestää, eihän tästä kuitenkaan kovin kauaa mene.

- Kauanko?

- Jaa-a varmaan joku puoltuntia, ei tuntia ainakaan.

Kati hymyili:

- No tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, kirjaimellisesti.

Kumarruin Katin penkille suutelin Katia hellästi. Jatkoin suudelmaa pitkään ja samalla siirsin kättäni paljaalta vatsalta ylöspäin ja sain taas tuon ihanan rinnan käteeni. Me oltiin taaimmaiset ihmiset bussissa ja voitiin leikkiä aika rauhassa. Nostin toppia sen verran, että pääsin antamaan nopean kiusoitteleman suudelman nännille.

- Aattelin vaan siirtää sun ajatuksia vähän muualle, sanoin.

- Joo nyt ei tiedä kusettaako vai panettaako enemmän, Kati vastas.

Bussi lähti viimein liikkeelle kohti Jämsää. Kati tuli ihan mun viereen ja suuteli mun kaulaa. Kati liikutteli kättä mun reidellä, aina kun sormet kävi sisäreidellä, mä tunsin pienen värähdyksen jalkovälissä.

Mulla seiso ihan kovana, että pitikin olla farkut jalassa. Kati puristi mun kullia ja kuiskas:

- Mitä jos mä avaisin nää napit ja ottaisin sulta suihin.

Ihan siihen ei kuintenkaan bussissa ruvettu. Matka taittu eteenpäin, Kati alko taas näyttää vaikealta, näytti että puree huultansa. Kati sano:

- Mä en oikeesti kohta pysty enää pidättelemään, kauanko tää vielä kestää.

- Ollaan me jo yli puolenvälin, pitäskö mun pyytää tota kuskia pysäyttämään.

- Älä, emmä ala tohon bussin viereen lorottamaan.

Kati puristi reisiä yhteen ja liikutteli polvia edestakasin, jotenkin todella kiihottavan näköstä.

Bussi pysähtyi patalahden essolle jättämään ihmisiä mökeille. Kati havahtui:

- Kerkeisköhän tässä käydä pikasesti....


Ovet sulkeutu saman tien ja bussi nytkähti liikkeelle.

- Musta tuntuu että mä halkean, sattuu koko alavatsaan. Jos tulee joku äkkipysäys multa tulee housuihin.

- Koita kestää, tästä ei oo enää pitkä matka mä lohduttelin ja hyväilin samalla katin kylkiä. Pudotin toisen käden Katin reidelle ja liikuttelin ylös alas. Kosketin sisäreittä minihameen alla. Katui puristi taas tiukasti reidet yhteen, mun käsi jäi väliin. Kati alko vaikuttaa jo vähän epätoivoselta:

- Mä en oikeesti kestä, kokeile puristaa mun pillua.

Kati avas jalkoja sen veraan että sain siirrettyä käteni ylöspäin suoraan pikkuhousujen peittämälle pillulle. Laitoin toisen käteni Katin ympärille ja puristin tytön tiukasti itseäni vasten. Toinen käsi peitti pillun koko kämmenellä, keskisormi puristi pissareiän kohdalta. Kati puristi reisiä yhteen todella kovaa.

Mä liikuttelin sormea varovasti, Kati oli selvästi kiihottunut tukalasta olotilastaan huolimatta ja sano:

- Älä liikuta pidä vaan paikallaan. Jos mä laukeen mitään ei ole enää tehtävissä.

Bussi pysähty lopulta Jämsä hotellin pihaan. Kati nousi varovasti:

- Huh vihdoin täällä, pystynköhän mä kävelemään. Mennään aika hiljaa.

Mä kävin hakemassa avaimen, Kati ootteli hisseillä. Hississä mä puristin Kati itseäni vasten ja hyväilin pientä peppua: hyvin kestetty.

- Joo mä taisin selvitä sittenkin, Kati sanoi ja suuteli mua.

Sen verran tais Kati jo rentoutua, että kontrolli meinas pettää loppumetreillä. Kun oli ovea avaamassa, Kati yhtäkkiä koukistu eteenpäin käsi alavatsalla, ja siitä vajos alas kyykkyyn. Kati naurahti:

- Se oli lähellä, ois se nyt ollu nolo tässä luovuttaa. Mutta nyt vessaan ja sitten saat panna mua koko yön.

Kati heitti takin takin sängylle ja suuntas vessaan. Mä otin Katista kiinni ja suutelin.

- Hei oikeesti nyt on pakko päästä.

Jatkoin suudelmaa ja avasin Katin mini-hameen. Tiputin myös omat farkkuni. Työnsin Katin vessanovesta sisään.

- Ai sä tuut mukaan, no ihan sama tässä vaiheessa.

Suljin pöntön ja istuin sen päälle, vedin Katin syliini istumaan hajareisin. Suutelin kiihkeästi, riisuin topin pois ja puristelin rintoja. Kati varmasti tunsi kuinka kova mun kulli oli boksereitten sisällä.

- Oikeesti oota ihan hetki niin mä käyn ensin...

Naurahdin: sori ei pysty odottelemaan, anna tulla jos tulee...

Kumarruin suutelemaan rintoja ja hyväilin samalla Katin pillua, pyörittelin kosteutta klitalle.

- Ihanaa mutta mä räjähdän kohta eli kannattas ehkä väistää, Kati nauro. Kati avas mun bokserien napit ja kulli ponnahti täyteen mittaan.

Kati nauro:

- Jos sä et väistä mä oikeesti kusen sun päälle.

Samalla Kati runkkas mun kullia ylös alas ja toisella kädellä puristi kiveksiä. Mä sanoin:

- Ihan sama kunhan et lopeta.

Mä puristin katin tiukkaa takapuolta ja vedin sitä vieläkin lähemmäs. Kati hiero mun kullilla pilluaan pikkuhousujen läpi. Kati sano:

- Mä en kestä enää, kuse sä ensin.

Mulla seiso niin kovana että oli vaikea saada tulemaan. Lopulta sain kusen liikkeelle. Lämmin kusi virtas Katin vatsalle ja aina rinnoille asti. Kati ohjas virran suoraan pillulleen. Me suudeltiin ja mä hyväilin Katin kosteita rintoja. Kati rentoutui ja kusi alkoi virrata Katin jo valmiiksi märkiin pikkuhousuihin. Mä laitoin käden Katin housuin ja hieroin samalla kun Kati kusi. Kati hiero mun kovaa kullia jalkojensa välissä, virta tuntu hyvältä kullissa. Kati huokaili helpotuksesta ja kiimasta. Virta jatku pitkään, Kati hymyili ja suuteli mua.

Kati nousi ja riisu märät housut pois, mäkin tiputin bokserit kokonan pois. Kati tarttu mun kulliin, istu mun päälle ja ohjas suoraan sisäänsä, kulli liuku helposti syvälle ihanan tiukkaan märkään pilluun. Mä tartuin Katin peppuun ja aloin nostella Katia ylös alas. Kati puristi mua kovaa ja alko liikkua nopeammin. Mun kulli oli räjähdyspisteessä. Kati pienensi liikettä, jätti kullin syvälle, ja pienellä liikkeellä hiero itseänsä mua vasten. Kati värähteli, pysähty ihan kokonaan ja puristi kovaa. Kati voihkas syvään ja laukes, pillu supistu tiukasti mun kullin ympärille. Mä nostin Katia muutaman kerran ylösalas ja laukesin syvälle Katin sisään. Me istuttiin pitkään sisäkkäin ja hyväiltiin toisiamme. Me käytiin yhdesä lämpimässä suihkussa ja kuivattiin toisemme.

Mä avasin sängyn ja pujahdin puhtaana alastomana lakanoitten väliin. Kati tuli perässä mun viereeni. Kati suuteli mua syvään ja nosti toisen jalkansa mun päälle. Kun mä tunsin Katin pillun mun reittäni vasten, mun kulli koveni saman tien...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute