Herkku-puhelin
Pakotus
Seksipommi

"Maahan, huora! Haluan että otat minulta suihin, ime pallejani ja penistäni niin kovaa kun sun pikku suusta ikinä lähtee!" Huusit. Olit minua reilusti vanhempi ja suurempi. Olit siinä 50 paikkeilla ja minä vasta kahdeksantoista. Menin kontalleni ja ennen kuin ehdin edes asettautua olit jo tunkenut paksun suonikkaan kyrpäsi suuhuni. Tungit sen niin syvälle kurkkuuni että melkein oksensin. Lopulta vedit sen pois ja laukesit silmilleni ja osaksi suuhuni. "Seuraavaksi haluan että imet perseenreikääni ja kovaa." Melkein huusit.

Menit vuorostasi kontallesi ja levitit persettäsi. "Tunge kielesi syvälle, ahah niin syvälle että voit maistaa paskan maun suussasi!" Tein taas työtä käskettyä ja kun olin tehnyt työni ja vedin kieleni pois se oli aivan ruskea. Minua oksetti ajatus että suussani olisi sinun paskaasi. Näit inhon ilmeestäni koska sanoit: "Mitä se pikkuhuora siinä nenäänsä nyrpistelee, eikö ollut hyvän makuista??!! häh?? Sulla ei kuule ole oikeutta valita mitä haluut ja mitä et! Nyt tulee sitten vähän enemmän paskaa kun niin siitä tykkäät, ja pitäähän sun oppia siihen! Maahan selällesi heti paikalla."

Tein taas mitä käskettiin, ja kun en tehnyt sitä tarpeeksi nopeasti mielestäsi niin työnsit minut alas. Sitten istuit naamani päälle niin että perseenreikäsi oli suuni kohdalla ja aloit runkkaamaan. Tunsin miten ryppyinen reikäsi meni kasaan ja aukeni taas, olit selvästi paskantamassa suuhuni. Silmäni laajentuivat kauhusta ja yritin päästä pois mutta olit kuitenkin sen verran lihava että en päässyt.

Ensin tuli pieru, se maistui ja haisi aivan sanoinkuvaamattoman pahalta. Ja lisää oli selvästikin tulossa. Suuri paskaköntti tuli reiästäsi ja käskit minun pitää sitä hampaitteni välissä. Pidin vastahakoisesti ja sitten käskit minua ottamaan sen käteen ja hivelemään vartalosi sillä, kasvoja myöten.

Lopulta olin ihan paskasi peitossa, ja sitten vielä runkkasit naamalleni ja lähdit.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute