Herkku-puhelin
Sisäoppilaitoksen tarinoita 2
Fioná

Dolly huokailee, ulvahtelee. Kaiken keskeyttää kumminkin..

"Lehtori" kuiskaa Tina Neiti Dolarélle. Neiti Dolaré yrittää vetää stringejä jalkaansa, mutta lehtori on nopeampi.

"Neiti Dolare, Neiti Wilza, te tulette minun mukaani", sanoo lehtori erittäin pahaenteisesti.

"Housut nilkoissa, että koko koulu näkee mitä tuhmuuksia olette tehneet", lehtori käskee, kun Tina on vetämässä mustia, kiihottavia housuja jalkaansa.

He astuvat ulos asuntolasta. Neiti Dolaré ja Tina häpeävät. He saavat vaivoin seurattua lehtoria kansliaan.

"Teillä ei ole selitystä, minä tiedän. Teidän täytyy hyvittää kumminkin tuo paha, erittäin paha rikkeenne. Ajattelin ensin kunnon raipparangaistusta, mutta muistin jotain paljon kiduttavampaakin, kuin kunnon raipat. Vaikka kyllä te raippaa ihan liikaakin tulette tuntemaan pakaroillanne liikaakin tämän illan aikana." Lehtori vaikenee. Tina on peloissaan. Mikä voi olla kamalampaa kuin raipat?

"Asettukaa selällenne maahan, ja levittäkää häpyhuulianne" Lehtori komentaa. Neiti Dolaré tottelee oitis levittäen suloisen pikkupillunsa lehtorin näkyville. Täysin kosteana. Tina epäröi, ja saa palkaksi muutaman terävän iskun pakaroille. Tinakin tottelee.

"Menihän se siitä, neiti Wilza. Karvaista on, täytyy myöntää. Liian karvaista. Teidät täytyy ajella, ja sen suoritatte te itse. Yksi kerrallaan, ettei tule samanlaista seksireaktiota kuin äsken. Neiti Dolaré, te menette ensin. Minä rankaisen täällä sillä aikaa raipoilla pikku ystävääsi, joten pidä kiirettä."

Neiti Dolaré nousee seisomaan, ottaa partakoneen ja lähtee pesuhuoneeseen. Hän kuulee itkevät kiljahdukset, ja kuvittelee Tinan raippoja saamassa.

Neiti Dolaré ajelee kaikki alapään karvansa muutamassa minuutissa, ja juokse pois huoneesta nähden itkevän Tinan punaisen pyllyn. Neiti Dolaré sävähtää kun tuntee lehtorin sormet pillussa.

"Täällä ollaan kosteina, neiti Dolaré", lehtori sanoo maireasti.

"Lumppu, sun vuoro", hän sähähtää Tinalle, joka menee vauhdikkaasti ajelemaan.

Lehtori ottaa sormillensa rasvaa jostain purkista. hän levittää sitä Neiti Dolarén anukselle, ja alkaa hitaasti tunkemaan sitä syväle neitsyeen pikkupillu Dolaré-neitiin.

"Ei sinne" neiti sähähtää töykeästi. Lehtorin silmät kapenevat viiruiksi. Hän ottaa Dolarén polvilleen poikittain, ja antaa raipan viuhua pakaroilla.

"Tuntuuko hyvältä lutka hä?" Hän ivailee neiti Dolarén käsissä.

"Te annatte minulle sen minkä minä haluan"

_________

Näin tytöistä tuli Lehtorin orjattaria, mutta mitä sitten tapahtui ystävyk.. orjille?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute