Herkku-puhelin
3 miestä + 1akka
panoukko

Olen 30-vuotias mies. Harrastan paljon seksiä naisten ja miesten kanssa. Tapasin pari mukavan kuuloista miestä chatissä. Päätimme tavata minun luona.

He tulivat sinä päivänä, jolloin me sovimme. Toisella oli mukanaan nainen. Varsin seksikäs. Ensin me vain juttelimme ja joimme olutta. Päätimme siirtyä sänkyyn.

Aloimme riisuutua. Kaluni pomppasi housujeni sisästä. Sitten rupesin runkkaamaan Sakun kalua. Se oli pitkä ja ohut. Toisen miehen kalu taas oli paksu.

Nainen(nimeltään Maiju)ei vielä halunnut tulla mukaan, vaan seurasi, kun me suutelimme ja runkkasimme kalujamme. Tuntui tosi hyvältä kun Mauri runkkasi minun kaluani. 'Minulla on kokemusta tältä alalta´ Mauri sanoi.

Vihdoin Maijukin tuli mukaan. Avasin hänen häpyhuulensa samalla, kun Mauri työnsi kalunsa hänen suuhun. Maijun pillu oli ihan märkä kiihotuksesta. Nuolin sen ihan puhtaaksi.

Sitten työnsin kaluni Maurin sisään. Hän uhki ja voihki, koska kaluni oli niin paksu. Se mahtui juuri ja juuri hänen reikäänsä.

Kaluni oli ihan kova Saku rupesi runkkaamaan sitä, samalla kun Mauri työnsi kalunsa minun sisääni. Auts! Se oli niin paksu! Venytin aukkoani ja lopulta se meni sisään. Reiän ympärystä särki kauheasti.

Sitten siirryimme Maijuun. Minä ja Mauri työnsimme kalumme hänen reikiinsä ja Saku työnsi sen hänen suuhunsa. Maiju uhki ja potki hirveästi. Hän pyysi meitä lopettamaan.

Lopulta lopetimme, kun aloimme väsyä. Ruiskutimme spermat Maijun päälle. Sitten he lähtivät iloisina kotiin.

Päätimme tavata uudestaan parin viikon päästä.

LOPPU:)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute