Herkku-puhelin
Aamupuuro
Anne95Dee

Viime viikonloppuna tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta iloinen yllätys: Entinen on-off-suhteeni, Jaska, soitti yllättäen ja kyseli menemisiäni. Hän oli työnsä perässä Turussa päin liikenteessä, ja kyseli ehtisinkö näkemään menneitten muistoksi jossain kohtaa viikonloppua. Sen parempia suunnitelmia omaamatta myönnyin, ja sovittiinkin Lauantai-illaksi treffejä luokseni.

Lauantai sujui mukavasti niitä näitä jutellessa, sekä vanhoja muistellessa. Jaskakaan ei ollut vielä vakiintunut, ja vaikutti edelleen samalta vanhalta itseltään, mitä nyt oli parran kasvattanut ollakseen mukamas tyylikkäämpi. Ilta eteni vauhdikkaasti, ja jossain kohtaa päätettiin lähteä katsastamaan Turun yöelämää. Siinä nyt ei juuri mitään tavallisuudesta poikkeavaa ollut, ja illan muuttuessa yöksi nauha katkesi jossain kohtaa. En muista lähteneeni yökerhosta, saati tulleeni kotiin, mutta aamun etäisesti sarastaessa heräsin alasti omassa sängyssäni, vieressäni samoin alaston, onnellista krapulaisen sikiunta nukkuva Jaska.

Kokosin itseäni hyvän tovin. Krapula oli, mutta ei paha. Liiallisuuksiin asti ei siis oltu menty. Molemmat olivat alasti – oliko jotain tapahtunut? Jalkovälissä tuntui tahmealta, joten oletin humalaisen yhdynnän tapahtuneen jossain aamuyön hämärässä. Kaivoin tupakkaa yöpöydältä ja sitä poltellessa yritin pinnistää muistiani. Ei onnistunut. Könysin ylös ja hoipuin kylppäriin pesemään hampaita ja yrittämään virkistäytymistä. Pikasuihku ja hammaspesu tosiaan auttoi, ja hiukan eloisampana siirryin keittiökomeroon kahvinrakennuspuuhiin. Kahvinkeittimen koristessa kuin viimeisiään vetelevä virtahepo retkahdin takaisin sänkyyn. Silmäni kiinnittyi kuin varkain Jaskan peitteessä kohoavaan telttaan.

Aamutoimieni aikana oli urokseni kääntynyt selälleen, ja ohutta pussilakanaa kohotti mitä melkoisin juhannussalko. hetken tuota miehisyyden salkoa ihmeteltyäni alkoi panettaa niin että pahaa teki. En kuitenkaan tohtinut herättää Jaskaa joka edelleen veteli hirsiä mairea hymy naamallaan. Mistä lie näki unta ...

Sitten alkukantaiset vietit veivät voiton, ja päätin, ettei krapulaista tarvinnut turhan tähden herätellä (vaikka tuskin hänellä mitään sitä vastaan olisi ollut). Hivutin peitteen pois Jaskan päältä, ja lepuutin silmiäni miesvartalossa. Ihanan karvainen rinta, ei nyt mikään täysin salilla treenattu kroppa, mutta kiinteä ja jäntevä kuitenkin. Ja haaroissa sojottamassa ihana, paksu ja suonikas lemmenkanuuna. Turpea penis lepäsi reittä vasten, ja voi olla että silmäni teki temput, mutta olen varma että se nytkähteli hiljaa itsekseen. Peniksellähän tunnetusti on oma tahto näissä asioissa.

Kosketin varovasti sen alapintaa sormella, ja hivelin sitä juuresta terskaan asti. Hitaasti se osoitti olevansa hereillä vaikkei tuo yleensä ajatteleva pää ollutkaan. Ryhdyin tuumasta toimeen hiukan rohkaistuneena, ja pian edessäni sojottikin oikea halko. Suuret kivekset tuntuivat raskailta ja ihanan täysiltä kädessäni, ja edessäni sykkivä kyrpä paisui täyteen mittaansa. Suuri kulli nytkähti pystyyn, ja puhalsin varovasti kuumaa ilmaa sen vartta pitkin. Sinertävät suonet pullistelivat paksun mulkun pinnalla, ja turpea terska työntyi esinahan alta houkuttelevana ja suurena. Koko komeus oli varmasti ainakin 20-senttinen, todennäköisesti hiukan ylikin, ja paksu kuin mikä... sormet riittivät sen ympäri juuri ja juuri. Varoen herättämästä miestä asetuin parempaan asentoon, ja varovasti runkaten aloin kiusata tuota ihanaa elintä. Se oli ihanan kuuma ja kova, ja tunsin kostuvani jo ajatuksesta että saisin tuota paksua paalua vielä tänään. Halusin kuitenkin esimakua, ja vedin hitaasti esinahan aivan alas asti. Kyrpä värisi kädessäni suonet sykkien, ja hitaasti kosketin terskaa ensin huulillani, sitten pyörittäen kieltä hitaasti sen ympäri. Jaska äänähti muttei kuitenkaan herännyt. Hymyilin, ja nuoleskelin terskaa voimakkaammin. Runkkasin samalla hitaasti edestakaisin, ja viimein armahdin tuota aisaa jonka päässä kiilteli jo isohko tippa nestettä. Upotin koko komeuden suuhuni, ja hellästi imien otin sen syvemmälle suuhuni. Kalu maistui ihanan suolaiselle hielle, ja kauaa en malttanut imeä kunnes upotin sen juurta myöten kurkkuuni.

Imin suurta tattia antaumuksella, välillä kiusaten kielellä herkkää terskaa, joka alkoi jo helottaa tumman punaisena ja kiilteli syljestä. Välillä imin nuo raskaat kassit vuoron perään suuhuni ja leikin kielelläni niiden pinnalla. kerta kerran jälkeen upotin suuren ja paksun kyrvän kurkkuuni, kunnes sain suljettua huuleni tiukasti sen juureen. Suljin silmät ja voimistin imua. Pilluni tuntui kuumalta ja olin tuntevinani miten noro liemiäni valui reittäni pitkin kohti lakanaa. Himo runkata itseäni samalla oli suuri, mutta yritin odottaa myöhempään, jos vaikka saisin tuon sykkivän, paksun kullin sisääni kunnolla.

Kiihdytin hiljalleen tahtia, ja Jaskan ääntely alkoi olla kovempaa. Pelkäsin että hän heräisi kesken kaiken, vaikkei se toki mitään haittaisi, mutta oli jotenkin kiihottavampaa imeä häntä ja saada tuo sykkivä kyrpä roiskimaan lastinsa niin että mies olisi autuaan tietämätön koko tapauksesta. Vähän kuin minä aiemmin aamulla – kunto on ollut mitä melkoisin jos minua tosiaan on nussittu yön aikana enkä edes muista sitä.

Jaskan lanteet alkoivat nykiä allani, ja aavistin loppuhuipennuksen olevan tulossa. Runkkasin koko varren mitalta tuota suonikasta herkkutattia, ja imin huuleni kiinni terskaan. Kieli lipoi sen herkkää alapuolta, ja toisessa kädessäni tunsin miten nuo raskaat, ajellut pussit alkoivat kiivetä ylemmäs kohti kyrväntyveä. Kohta lentäisi. Lopetin runkkaamisen, ja asetuin kontilleni Jaskan jalkojen väliin. Otin terskan suuhuni, ja upotin koko kalun hitaasti kurkkuun asti. ja taas ulos, ihan huulille asti, kielen samalla lipoessa terskaa. Ja taas sisään, ja kieli leveänä koko komeuden alle. Kuola valui leukaani alas, mutta kauaa ei tarvinnut tuota sotkuista ja äänekästä imutusta jatkaa, kun tunsin Jaskan jännittyvän, kivesten kohoavan vielä aavistuksen, ja paksun kullin nytkähtävän kouristuksenomaisesti suussani. Tartuin hellästi kalun juureen ja vedin esinahan niin tiukasti taakse kuin vain uskalsin, ja painoin terskan huulilleni, juuri ja juuri sisään suuhuni. Kulli nytkähti toistamiseen, ja vaikka pidin siitä kiinni se oli lipsahtaa ulos suustani. Sitten minut palkittiin, ja paksu, kuuma sperma ryöppysi suihkuna odottavaan suuhuni.

Ilmeisesti Jaska oli ollut jo jonkin aikaa ilman, tai turhan kiireinen runkatakseen liiemmat pois. Yön aikana siis ei ollut nussittu, tai ainakaan Jaskalta ei ollut tullut jos olikin. Lientä riitti ja riitti, ja paineella tuo kuuma sperma syöksyi kurkkuuni. Nieleskelin minkä ehdin, mutta kaikkea en saanut talteen. Kulli sykki ja sykki otteessani, tyhjentäen noiden raskaiden pussien koko sisällön. Suolainen sperma täytti suuni, ja vaikka kuinka nielin, osa valui suupielestä leualle, ja siitä tisseille, ja mälliä purskahti nenästäkin vetäessäni henkeä väärään aikaan. Yskin ja koetin tasaannuttaa hengitystäni. Huohotin tissit kohoillen ja runkkasin vielä hetken hellästi veltostuvaa kalua. Nuolin sen vielä puhtaaksi, ja annettuani sille suukon terskan kärkeen jätin sen lepäämään. Jaska maiskutti hiljaa unissaan ja käänsi kylkeä mumisten jotain epäselvää. Hymyilin. Nuolaisin omat huuleni puhtaaksi, ja istahdin alas. Nyt sitä kahvia. Mutta krapulaisen maha teki temput, ja yhtäkkiä suussa maistuva sperma ei ollutkaan enää niin hyvää. Kurkussa kouristi ja vatsassa väänsi.

Kompuroin pystyyn ja syöksyin tissit hytkyen kylppäriin, liukastellen posliinijumalan eteen palvonta-asentoon. Takaani kuulin epämääräistä ääntelyä Jaskan suunnasta, jonka alaston ryntäykseni oli töninyt hereille. Oksensin kuuluvasti edellisen yön viinat ja aamuiset spermat samaan kasaan. Tuntui kuin kaikki sisuskalut olisivat tulleet mukana. Hetkisen huilattuani ja pestyäni uudemman kerran hampaat (tiedän, ei saisi) sekä upotettuani pääni altaalliseen kylmää vettä tunsin oloni riittävän tukevaksi palatakseni sänkyyn. Kahvi sai jäädä.

- Kumpi tuli? Jaska virnuili kun horjuin tutisevin jaloin makkariin ja rojahdin selälleni.

- Onneksi olkoon, se on poika. vastasin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute