Herkku-puhelin
Kiihkeä hyppytunti
maikantytöt

Tylsä keskiviikkoiltapäivä, psykologian tunti, kuuma ja erittäin levoton olo. Päälläni tiukka farkkuminari ja muotoni paljastava tuubitoppi. Lämmin elokuun aurinko paistaa kuumasti säärilleni. Nostan hamettani hieman ylemmäs, jotta tuntisin auringon lämmittävät säteet reisilläni.. Yhtäkkiä tunnen kuinka puhelin vibraa taskussani viestin merkiksi, lähettäjänä Jonna. Hmm, se ihanainen vaalea tyttönen sieltä toiselta luokalta. Mietin Jonnan muotoja, hänen pitkiä vaaleita hiuksiaan ja ihanan punaisia ja kosteita huuliaan.. Tunnen hieman kostuvani ja kostun entistä enemmän kun luen viestin: "Heih. Tänään voitaisiin tavata siellä yläkerran vessassa, minulla olisi sinulle yllätys.." Jonnan kanssa on tullut pariin kertaan leikittyä hyvin lopputuloksin, hän tyydyttää minut paremmin kuin kukaan mies ikinä on tehnyt! Tekstaan hänelle takaisin kertomalla että seuraava tunti kävisi minulle hyvin koska se on minulla vapaana..

Lähden kävelemään kohti yläkertaan vieviä portaita, samalla tuntiessani kosteuteni valuvan pitkin reisiäni. Nolostun hieman kun kuulen erään opettajan nousevan portaita takanani, mikään ei varmasti nimittäin jää salaisuudeksi; olen niin märkä että tämä kyseinen matikan opekin näkee kaiken.. Itse asiassa tämä kiihottaa minua saaden nännini jäykistymään pieniksi koviksi nappuloiksi.

Huomaan minun ja Jonnan vessan olevan varattu, jolloin koputan siihen pari kertaa. Hitaasti huomaan kuinka lukon väriosa vaihtuu punaisesta valkoiselle.. Kahva painautuu alas ja ovi aukeaa hitaasti.. Näen Jonnan seisovan edessäni pelkät alusvaatteet päällään. Hän riuhtaisee minut vessaan asettaen minut istumaan altaalle. Allasta vastapäätä on suuri, koko seinän kokoinen peili, josta voin hyvin katsella Jonnan kiinteää ja pientä pyöreää persettä.

Tunnen Jonnan huulet ja kielen liikkuvan jossakin kaulani ja rintojeni välimaastossa.. Alan hyväillä Jonnaa, hänen rintojaan ja hänen persettään.. Hän alkaa riisua minua, ensin riisuu toppini ja sitten hameeni. Hän huokaa nähdessään kiinteät tissini, jotka hän ottaa käsiinsä ja alkaa kiusata sormillaan nännejäni. Hän ottaa toisen suuhunsa ja näykkii sitä hampaillaan.. Se tuntuu niin hyvältä. Samalla riisun myös hänet alastomaksi, nousen seisomaan ja laitan Jonnan istumaan altaalle. Levitän hänen jalat oikein levälleen niin että hänkin näkee peilistä itsensä.. Alan nuolla hänen sisäreisiään, välillä sormilla "muka vahingossa" kosketan hänen kostunutta posliinipilluaan.. Hän on niin tiukka ja halukas. Pian kuitenkin annan Jonnalle armoa ja alan nuolla häntä.. Kielelläni kiihotan hänet taas siihen pisteeseen että hän alkaa päästellä vaimeita voihkaisuja, ja samalla hän alkaa levottomasti liikutella käsiään minun hiuksissani.. Yhtäkkiä kuulen kuinka vessan oveen koputetaan vaativasti. Katson Jonnaan ja huomaan kuinka hän virnistää minulle maireasti, ja käskee minun avaamaan sen..

Oven takana seisoo juuri minun takanani portaita noussut matikan opettaja!! Järkytykseni on varmaan erittäin läpinäkyvä, koska opettaja luo Jonnaan hätäilevän katseen kuin kysyen, onko tämä oikea paikka? Jonna nyökkää, tulee taakseni ja alkaa riisua minua. Opettaja, jonka nimi on Jari, katselee kuinka Jonnan sormet pyörittelevät nännejäni ja kuinka itse alan hyväilemään haaroväliäni.. Huomaan Jarin housuissa melkoisen kohouman, ja kuin huomaamatta alan hyväillä sitä. Jari katselee minua kiimaisesti ja luo katseitaan myös kiinteään rintavarustukseeni.. Hänen katseensa liukuu alas jossa häntä odottaa kiimainen poslaripillu.

Jonna tulee takaani, tulee viereeni ja alkaa yhtäkkiä suudella Jaria ja riisua tätä. Itse menen kauemmas, istumaan altaalle ja katselemaan tätä kiihottavaa näytöstä. Minä ja Jonna, vaaleat 18-vuotiaat kiimaiset neidit, ja irstas 50-vuotias mies.. Voiko kiihottavampaa ollakkaan?

Riisuttuaan Jarin, käy Jari istumaan viereeni altaan reunalle. Jonna pyytää minut hänen luokseen.. Suudeltuamme hetkisen ja kiusattuamme Jarin sopivaan kuntoon, käymme polvilleen hänen eteensä ja alamme ottaa häneltä suihin. Minä suutelen hänen kiveksiään ja Jonna imee Jarin kovaa terskaa.. Hyväilen käsin Jarin välilihaa, ja kuulen kuinka miehen hengitys alkaa kiihtyä ja hän alkaa myös voihkia.. siitähän me tytöt vaan innostumme, ja alamme vain entistä tomerammin imemään miehen kovaa kyrpää.. Samalla Jonna alkaa puhua tälle rivouksia: "Onpas sedällä kova ja suuri kalu, miltäköhän se tuntuisi tällaisten nuorten tyttöjen kiimaisissa pilluissa?". Jari tästä kiihottuneena laukeaa naamalleni urahdellen.. Valtava spermalasti valuu naamaltani rinnoilleni. Jonna asettuu minua vasten ja alkaa nuolla kaikkea mälliä pois..

Alamme taas leikkiä tyttöjen leikkejä ja toteuttelemme kaikkea mitä Jari haluaa, mm. sen että nuolemme toistemme pyllyreikiä, olemme kuusysissä, sormetamme toisiamme pyllyyn yms. mukavaa.

Pian huomaamme Jarin olevan taas kovana, ja alamme tarjota itseämme hänelle. Hän valitsee meistä Jonnan, ja seivästää tämän suurella kalullaan. Jonna ulisee hänen allaan kun Jari nussii häntä takaapäin. Minä asetun Jonnan alapuolelle yrittäen nuolla häntä samalla.. Jari panee tyttöä kuin viimeistä päivää, ja Jonna alkaa hytkyä orkun partaalla. Otan Jarin kassit käteeni ja alan hyväillä ja puristella niitä.. Se on miehelle jo liian kova paikka, ja niinpä hän laukeaa taas, tullen Jonnan tiukkaan pilluun joka myöskin sykkii kovan orkun jäljiltä.

Jari nojailee voimakkaasti huohottaen altaaseen ja alkaa pestä kaluaan.. Menen hänen luokseen kysyen, meinasiko hän jättää homman tähän? Hän puistaa päätään, ja sanoo tauon tekevän hyvää vanhalle miehelle.

Hieman pettyneenä astelen Jonnan luokse, joka kuitenkin väsymättömänä innostuu nuolemaan rintojani ja hyväilemään märkää pilluani. Hän imee, nuolee ja kutittelee kielellään klittaani, joka on jo aivan turvoksissa kaikesta tästä kiihottavasta leikistä jota olemme leikkineet. Leivon rintojani, ja huokailen hiljaa tuntiessani Jonnan pienet ja vikkelät sormet sisälläni. Hän runkkaa sormin mua, ja tämä yhdessä klitan nuolemisen kanssa alkaa tehdä tehtävänsä minulle.. Alan lähes huutaa lähestyessäni orkkua, mutta en kerkeä tulemaan, kun Jonna jo lopettaa ja nostaa minua jo seisomaan. Näen Jarin (taas) aivan kovana, ja hän tulee luokseni ja alkaa suudella minua. Röyhkeästi hän alkaa sormettaa minua kiduttavan hitaasti, kuin kiusaten. Pian hän asettuu makaamaan lattialle ja pyytää mua nousemaan hänen päälleen. Siinä hetken häntä runkatessani nousen hänen kalulleen ja kuin sujauksessa kalu on sisälläni. Jari huohottaa jo tässä vaiheessa niin kovasti että hänellä ei mahda kovin kauaa mennä.. Alan ratsastaa hänellä niin että tissini pomppivat ja heiluvat, ja Jari ottaa ne käsiinsä ja leipoo niitä. Peilin kautta näen kuinka Jonna hyväilee turvonnutta ja jo saanutta pilluaan, ja alkaa taas huokailla estottomasti.. Ratsastan entistä kiihkeämmin Jarilla, ja tunnen kuinka vatsanpohjassani lihakset lyövät loukkua ja alan tulla..

Laukean kovaäänisesti voihkien ja huohottaen, ja huomaan Jarinkin olevan lähellä tulemista. Hän kuitenkin nostaa minut pois päältään, nousee ylös ja käskee Jonnan tulla luokseni. Pian käsitämme mitä irstas maikkamme ajaa takaa, ja niinpä alamme Jonnan kanssa suutelemaan kiihkeästi toisiamme samalla hieroen.. Olemme kaikki hikisiä mutta silti niin onnellisia, ja kaiken kruunaa se kun Jari voimakkaasti huutaen laukaisee vielä kuuman lastinsa meidän kasvoillemme ja suuhumme..

Ai että hyppytunnit osaavat olla mukavia..

- Kommenttia saa laittaa! ;) -

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute