Herkku-puhelin
Rangaistus
Pekka

Sä olet ollut tuhma tyttö, ja ansaitset rangaistuksen. Istahdan tuolille ja kiskaisen sinut syliini mahallesi, nostan hameesi helman ylös ja repäisen sun pikkarit pois. Pyllysi on paljaana, läpsäisen sitä. Tuhma tyttö! Läpsäisen molempia pakaroita vuorotellen lempeästi, sinä valitat, ettei sua saa näin rankaista. Läpsin pyllyäsi vähän kovempaa, posket alkavat punottaa. Otan käteeni notkean piiskan, sivelen sillä takapuoltasi, paljaita reisiäsi. Sun hengitys kiihtyy, mulla muna kovenee allasi, tunnet sen. Sivelen vielä vähän pyllyäsi piiskalla, sitten läpsäisen sillä todella kevyesti. Inahdat. Sivelen taas piiskalla pyllyä, sitten nostan sen irti sinusta. Hengityksesi pysähtyy, odotat, mitä tapahtuu. Annan sun odottaa hetken, ja kun alat taas hengittää, läpsäisen sua vähän kovemmin. Suustasi pääsee pieni vaikerrus, mutta et itsekään tiedä, onko se kipua vai nautintoa. Vai molempia.

Piiskan lyönnistä jäi pieni punainen jälki pakaraasi. Tätä toistuu muutaman kerran, joka kerralla lyön aina vähän kovemmin kuin edellisellä kerralla. Viimein päätän armahtaa sinut ja lopetan piiskaamisen. Seuraava rangaistuksen vaihe: nostan sinut seisomaan ja nousen itsekin. Asettelen sut seisomaan keittiön pöydän ääreen, levitän haarasi. Sivelen vielä vähän piiskalla häpyhuuliasi, vaikeroit ja nesteet valuvat reittäsi pitkin, olet jo ihan märkä. Tiputan housuni lattialle, kullini nousee 45:n asteen kulmaan ja terskassa kiiltelee touhutippa. Ylävartalosi on pöydällä, jalat lattialla, pyllysi pystyssä kutsuvasti ja posliininen pilluvako kiiltelee houkuttelevasti. Otan pehmustetut käsiraudat esille, laitan kätesi selkäsi taakse ja napsautan käsiraudat paikoilleen. Sinä sanot, ettet ole NIIN tuhma ollut, mutta en ole kuulevanikaan. Tuhma tyttö mikä tuhma.

Astun sinua niin lähelle, että kivikovana pystyssä sojottava kullini hipaisee vakoasi, sinä värähdät ja inahdat. Piiska on taas kädessäni. Yrität hivuttautua lähemmäs, jotta kullini uppoaisi kiimapilluun, mutta se on kiellettyä. Läpsäytän sinua piiskalla pakaralle aina, kun yrität liikahtaa. Otan kädellä kiinni kullistani ja hivelen sillä sun häpyhuulia, mutta en tule sisään. Yrität taas hivuttautua lähemmäs ja se johtaa taas piiskan iskuun. Sä taidat pitää siitä... :)

Yrität kasilläsi haroa jotain, mutta et pysty tekemään mitään. Minä määrään, mitä tehdään, miten ja koska. Minä vien, sinä vikiset. Kirjaimellisesti.

Monen piinallisen pitkän minuutin jälkeen työnnyn sisääsi, astun sinut. Välillä painan käsiraudoin sidottuja käsiäsi, välillä vedän hiuksistasi päätäsi taakse, ettet unohtaisi, että tämä on rangaistus. Sinä et saa nauttia tästä... :)

Pidän kaksin käsin kiinni lantiostasi, vedän takapuoltasi minua kohti aina jokaisella työnnölläni. Tulen niin syvälle kuin pystyn, panen sua hulluna. Sinä iniset, ja kun asetan sormeni pyllyreiällesi, ininäsi kovenee voivotukseksi, ulinaksi. Hieron etusormellani pyllyreikääsi samalla, kun jatkan sinun nussimistasi. Huoneen täyttää sun kiiman haju, sun reisiäsi pitkin koko ajan valuvien nesteiden haju.

Olen laukeamisen partaalla, vetäydyn kokonaan sinusta, riuhtaisen sut pois pöydältä ja polvillesi eteeni. Työnnän kivikovan mulkkuni suuhusi, saat hoitaa homman loppuun. Taivaallinen tunne lähtee taas liikkeelle kiveksistä, etenee joka puolille vartaloa. Polvet meinaavat pettää ja sinä imet ja nuolet, niellen kaiken tuotokseni. Ja vielä nuolet kullini puhtaaksi. Rangaistus on kärsitty.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute