Herkku-puhelin
Muusalleni
Pekka

Makaat sängyllä alasti kylkiasennossa. Tulen taaksesi kyljelleni makaamaan, kullini on puolijähmeä ja se asettautuu pyllyvakosi kohdalle. Sivelen sinua kädelläni lanteilta, reidestä, vatsasta, pyörittelen sormea navassasi. Siirrän hiuksesi syrjään niskastasi, haistelen parfyymiäsi niskastasi ja puhaltelen kevyesti niskaasi, korvaasi. Haistelen sua lisää, suutelen niskaasi, kovenen, kulli vaatii huomiota. Otat sen käteesi ja alat pikkuhiljaa ja hellästi runkata sitä.

Hyväilen rintojasi, käännän sut selällesi ja suutelen rintojasi, nuolen niitä, ahmin sinua, imen nännejä. Nännit ovat pystyssä ja kovat, nekin vaativat huomiota. Pyörittelen kieltä nännin ympäri, sinä iniset nautinnosta. Käteni hakeutuu jalkoväliisi, siellä on lämmintä ja kosteaa. Hyväilen häpykumpuasi, reisien sisäpintoja, häpyhuulia, mutta en vielä koske klitorista. Nousen kontalleni ja siirryn sun jalkoväliin, haistelen naiseuttasi. Sinä tuoksut kiimalle. Levitän jalkasi, laitan ne koukkuun. Haistelen sinua ja hieraisen nenälläni klitoristasi, sävähdät. Nuolaisen häpyhuulia kevyesti ja hitaasti, vetelen pitkiä nuolaisuja posliinivakosi alhaalta ylös. Hipaisen kielelläni klittaasi, sinä ynähdät ja puret huultasi. Otan dildosi käteeni ja laitan sen surisemaan, työnnän sen pään pilluusi, ihan vaan muutaman millin verran. Alan pyörittää kieltäni klittasi ympärillä, työnnän dildon hitaasti sisääsi. Dildo ulos, se kiiltelee nesteistäsi ja on märkä. Nuolen dildon puhtaaksi ja työnnän sen taas sisääsi.

Nuolen klittaasi ja runkkaan sua dildolla. Kieli pyörii klitoriksen ympäri, nyt käytän vähän enemmän voimaa. Sinä iniset ja uikutat ja sanot: "anna mulle munaa". Minä kieltäydyn ja sanon: "mikä sä oot? Ootko mun narttu?" Sä vastaat: "oon sun narttu! Anna mulle munaa!!" Saat ensin suorittaa siivouksen: otan dildon ulos pillustasi ja pysäytän sen. Saat nuolla sen puhtaaksi ja teet sen innolla. Kiimasi kasvaa, kun maistat oman nesteesi. Nousen päällesi, taitan sut melkein kaksinkerroin ja asettelen nilkkasi mun olkapäille. Kysyn, haluaako narttu kyrpää ja sinä vaadit sitä jo kovaan ääneen... asettelen kivikovan kyrpäni pillun huulille ja härnään vielä hetken hieromalla terskalla häpyhuuliasi ja klitorista.

Moona, olen sun, tuun sun sisään, sä oot mun narttu. Painan pohjaan asti, kulli menee helposti vittusi perukoille, sillä olet täysin valmis, märkä, lämmin ja dildo on avannut sinut. Pysähdy hetkeksi ihan pohjaan ja suutelen sinua. Aloitan hitaan nussimisen, sinä kohotat rintojasi ylemmäs niin että yletyn samalla aina välillä imemään nännejäsi. Sä uikutat ja vaikeroit, minä painan pohjaan asti. Kasseissa tuntuu jo, lasti lähtee ihan kohta. Nussin sua, sä oot mun narttu. Kysyn sulta: "ootko mun narttu?" ja nipistän samalla sua nännistä. Nussin sen minkä jaksan ja kykenen, hiki virtaa meistä molemmista, vauhti on hirveä. Vielä muutama työntö ja laukaisen rakkauden nesteet pillusi perukoille, karjaisen nautinnosta ja sinä laukeat samalla: uikutat ja vaikeroit, huudat olevasi mun narttu. Äänesi on niin kova, että naapureille ei jäänyt asia epäselväksi: sä olet mun narttu ja mä olen sun karju...Palaute on tervetullutta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute