Herkku-puhelin
Karjakko
yksi muistelija

Muistan vielä, miten menetin neitsyyteni 50-luvulla.

Olin silloin parikymppinen tyttö ja toimin kotikylässä karjakkona. Totta kai kylän pojat olivat vilkuilleet perääni, mutta minä olin iskenyt silmäni yhteen tiettyyn poikaan, Ala-Mäyrylän Einoon. Eino oli roteva ja harteikas siloposkinen poika, joka asui kahdestaan isänsä kanssa suurta maataloa. Aina kun kävin karjakkohommissa Ala-Mäyrylässä, kiusoitteli leski-isäntä Paavo, että minusta tulisi taloon oivallinen nuoriemäntä. Punastelin Paavon puheita ja kirnusin maitoa entistä lujemmin. Eino oli hieman hitaasti syttyvä, jäyhä. Ei lämmennyt, vaikka kerran painoin sen kouran kupeelleni ja käskin kokeilla. Eino sanoi vain, että olisi mentävä heinän ajoon, ja lähti.

Uskoin vain, että Eino oli ujo. Pidin ainakin itseäni sen verran nättinä, että kyllä minulla olisi huolijoita. Olihan minulla pikimusta pitkä tukka, pari söpöä pisamia poskilla, pikiset silmät ja kurvikas vartalo. Olin aina ollut ylpeä kookkaista rinnoistani, jotka kulkivat meidän suvun naisilla geeneissä. Siksi olinkin varma, että minun täytyisi lämmittää Einoa hieman enemmän. Yhtenä iltana lähdinkin Einon perään heinäladolle. Ulkona sataa ripotteli vettä ja kesämekkoni liimautui kiinni ihooni. Aluksi Eino säikähti, kun astuin ladon ovelle. Hän oli pudottaa silmänsä nähtyään, miten mustat nännini kuulsivat mekon läpi kuin kaksi pistävää silmää. Kysyin, että mitäpä Eino. Poika nieleskeli ja hapuili heinähankoa käsiinsä. Astuin lähemmäksi ja räpsyttelin silmiä. Haluaako Eino koittaa tissiä, kysäisin ja silitin Einon rintamusta.

Eino oli kasvoiltaan kirkkaanpunainen ja kakisteli jotain, kun aloin ohjata Einon kättä karvaiseen haarukseeni. Juuri kun roheva koura oli täristen tulossa sankkaan mustaan pöheikkööni, paukahti vanhaisäntä sisälle. Paavo naurahti nähtyään meidät, että mitä se nuoriväki peuhaa ja että onko Eino ottamassa minusta emäntää. Paavo ymmärsi itse näistä hommista aika paljon, mikäli oli uskomista kylän akkojen puheisiin. Kylällä liikkui tarina, että Paavo oli rasittanut heikkosydämisen Einon äidin sänkykamaripuuhilla niin, että naisparka oli kuollut kesken peuhauksen. Nythän Paavo oli jo lähes kuudenkymmenen, vanha ukko kohta.

Eino hämmentyi tilanteesta niin paljon, että lähti luikkimaan paikalta. Paavo katsoi poikansa perään ja tyytyi vain sanomaan, ettei poikaraasu ymmärrä hyvän perään. En kuitenkaan heittänyt toivoa Einon suhteen, vaan päätin vielä yrittää. Kirjoitin lyhyen kirjeen, jossa kerroin odottavani häntä illalla aitassani. Pudotin paperin huoneeseen, jossa tiesin Paavon nukkuvan ja lähdin valmistautumaan iltaan.

Päätin yllättää Einon täysin ja riisuin itseni ilkosilleen. Kääriydyin ohueen peittoon ja sammutin lyhdyn aitasta. Minuutit kuluivat hitaasti, eikä prinssiäni tullut. Tunnit tuntuivat ikuisuudelta. Viimein, kun olin jo uneen rajamailla, avattiin nariseva aitan ovi. Lopultakin, huokasin mielessäni. Siirsin peittoa syrjään ja kuiskuttelin hunajaisella äänellä, että tulehan tänne mamman viereen. Einon roteva hahmo siirsi pilkkopimeässä peittoa syrjään ja kävi viereeni. Hänen ruumis oli lämmin ja tuoksui maatöille. Hengityksessä oli piipputupakin aromit. Silitin Einon karvaista rintaa ja upotin käteni alaspäin. En ollut ensin uskoa, millainen hevosmuna siellä oli. Kikkeli oli ainakin parikymmentä senttiä pitkä, paksu kuin lekan varsi ja suonikkaan kuhmurainen. Kyllä tätä oli kannattanut odottaa. Punnitsin kourassani hieman velttoja kivespusseja, kun samalla Einon suuri koura silitteli karvapeitettäni. Käsi alkoi tehdä hyvää reisieni välissä. Iso peukalo pyörähti sisälle valmiiksi märkään mättääseen ja alkoi saman tien kutkutella klitoristani. Tarrasin kiinni Einon käsivarresta ja uikutin hiljaa lemmentunnustuksia hänen korvaansa.

Puhumattoman ujo Eino jatkoi hyväilyä ja leipoi suuria hinkkejäni, jonka nännit olivat kivikovat. Hänen käsi etsi arkoja paikkoja ja helli kevyesti. Tunkeutui kainaloihini ja nipisti hellästi karvatupsua – silloin aikanahan ei karvoja paljoa ajeltu. Runkkasin Einon suurta penistä ja tunsin miten sen tuhannet verisuonet sykkivät kädessäni. Painoin päätäni hieman alemmaksi, että saatoin antaa kevyen suukon kullille. Elin maistui jotenkin tunkkaiselle ja oudolle, mutta muutaman kuuman suukon jälkeen se alkoi tuntua kotoiselta. Liikuttelin kieltäni terskan pinnalla ja sain Einon voihkaisemaan. Koura tarttui kupeisiini ja kellisti minut selälleen. Samat kädet avasivat jalkani kuin portit. Eino tuli haaruksiini ja painoi pehmeän terskansa avonaiselle vitulle. Yhdellä survaisulla mies oli sisälläni koko suuren vehkeensä voimasta. Aluksi suuri siitin sattui kovasti. Tunsin miten pimpastani irtosi pari tippaa verta, kun immenkalvo puhkesi. Pian kulli alkoi kuitenkin jo tuntua hyvältä, sillä Eino ohjasi parruansa kokeneesti ja itsevarman oloisesti. Hän hautoi kasvonsa suuriin tisseihini ja alkoi suudellen ja nännejä näykkien leipoa varustustani. Välillä kirpeälle tupakalle maistuva suu kävi haistelemassa hiuksiani ja puraisemassa ruskettunutta kaulaani. Kiemurtelin miehen kullin alla tyytyväisenä ja pitelin häntä kiinni pakaroista. Käteni tekivät polkuja miehen karvaiselle selälle ja ristiretket ulottuivat painaviin palleihin saakka. Eino nussi nopeammin ja pilluni alkoi kurnahdella. Sen tiukka ote piti paksua kyrpää sisällään ja märäksi kostuneet lihakset puristivat syvemmälle.

Eino makasi koko painollaan päälläni ja hässi lantiotani tunnottomaksi. Hän tarrasi minua kiinni molemmilla käsillään kasvoistani ja veti lähemmäksi itseään. Uikutin kuin kiimainen koira. Elämäni ensimmäinen orgasmi tuli hieman yllättäen, nopeasti räjähtäen. Tussuani kuumotti, impulssit siirtyivät koko lantioon ja siitä verenkiertooni. Läähätin antautuneena miehen alla, kroppa vapisten. Eino ähelsi päälläni ja alkoi murista yhtäkkiä pelottavasti. Hän hautasi minut alleen ja painoi päänsä hikisten tissieni väliin. Lantio hytkyi hermostuneesti ja sieltä sojottava tappi painui tuppea myöten vaginaani. Siittimestä alkoi pursuta lämmintä siemennestettä neitsytpilluuni. Mies oli jähmettyneenä paikallaan niin kauan, kuin tavaraa pusseissa riitti, sen jälkeen hän jäi makaamaan löystynyt kalu vitussani päälleni.

Voih Eino, et olisi saanut laskea sisään, toruin poikaa ja silittelin niskatukkaa. Eino nosti kasvonsa tisseistäni, veti kullin pois ja sieltä tippui muutama pisara nestettä kiinteälle vatsalleni. Ajattelin sytyttää lampun, jotta voin siistiä itseni. Kun sain lankaan tulen ja käänsin kasvoni, pääsi kurkustani säikähtänyt kiljaisu. Paavo makasi löysä, pitkä mulkku haarojen välissä sängyssä ja katseli minua ovelasti.

- Mutta vanha isäntä, tekö, mutta eihän…vaikeroin.

- Minä, tyttökulta. En voinut vastustaa karjakon herkkuvittua.

Menin aivan paniikkiin, enkä tiennyt minne pakenisin. Silloin Paavo nousi sängystä, kietoi

kätensä ympärilleni ja sanoi:

- Kun siitä pojan hommasta ei tullut mitään, pitihän jonkun korjata tuollainen namu talteen. Ja jos alat olla oikein kiltti ja kuuliainen minulle, ei sinulta tule mitään puuttumaan.

Katselin vanha isäntää pelokkaasti, mutta hänen rauhallinen ääni tyynnytteli minut.

- Käys tyttö polvillesi tuohon maahan ja nuolet mulkkuni puhtaaksi, sitten jatketaan taas harjoituksia.

Pian olinkin maassa kontillani ja suuri löysä mulkku lepäsi suussani. Isännän koura piteli

tukastani kiinni ja valvoi, että tötteröhuuleni tekivät työtä käskettyä. Vartissa koko elämäni oli muuttunut, kohtalo oli antanut sille uuden, lopullisen suunnan. Otin suihin Paavon mulkkua tietäen, että kohta se tunkeutuisi taas pilluuni ja toteuttaisi miehen tehtävän.

Niin minä menetin neitsyyden. Yhdessä yössä kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Minusta tuli emäntä Ala-Mäyrylään, aivan niin kuin Paavo oli joskus kiusoitellut. Ei Einolle, vaan Paavolle. Meidät vihittiin seuraavana keväänä. Neitsytyönä sisääni lasketut siemenet olivat otolliset ja alkoivat heti itää. Näin ollen pelini oli pelattu. Iästään huolimatta Paavo oli viriili mies, uuvutti minut sängyssä joka yö. Pyöräytin Paavolle kahdeksan lasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute