Herkku-puhelin
Rakkaani orjatar
Kaisa

Odotan rakkaintani jännityksellä – kaipuulla ja hiukan pelolla. Olen luvannut olla hänen kuuliainen orjansa koko illan. Täytän hänen kaikki toiveensa ja tarpeensa. Hänen sanansa on lakini. Olen olemassa vain tyydyttääkseni hänen tarpeensa.

Pelottaa hiukan!

Pian ovelleni koputetaan ja pääsen aukaisemaan oven. Rakkaani on luvannut juoda paljon vettä, jotta minulle riittäisi paljon häntä juotavaksi. Orjan tulee osoittaa alamaisuutensa ja rakkautensa rakkaalleen juomalla hänen pissaansa. Jos orjalla on hyvä onni, hän voi syödä myös rakkaansa kuukautisverensä.

Ovelleni koputetaan vihdoinkin ja pääsen näkemään rakastani. Ihanaa – voiko olla kauniimpaa näkyä? Rakastamani Nainen!

Halaamme ja suutelemme, sekä toivotan rakkaani tervetulleeksi. Autan takin hänen yltään.

Rakkaani kaivaa esille kaulapannan, asettaa sen kaulaani ja käskee ”Riisu orjani”! Tottelen kuuliaisesti – enää en voi sanoa muuta kuin ”kyllä rakas”.

Saan ylleni kauniita naisten vaatteita, pikkupöksyt, sukkahousut, alushameen ehkä leninginkin. Minua hävettää kun rakkaani nauraa minulle. Olen kiihottunut.

Hyväile jalkojani, orja! Kyllä rakas! Ja menen lattialle rakkani juureen hieromaan, suutelemaan ja hyväilemään hänen kenkiään, varpaitaan, nilkkojaan, sääriään, reisiään. Ihana tuoksu ja maku työpäivän päälle.

”Hae lasi vettä ja tuo tuliaisesi” rakkaani komentaa. Kyllä rakas!

Haen rakkaalleni lasin kylmää vettä, sekä kassin rakkaani pyytämiä tavaroita: kynsilakkaa, samppanjaa, nahkahanskat, herkkuja…

Aukaise samppanja!

Kyllä rakas! Poksautan rakkaalleni samppanjaa ja tarjoilen hänelle syötävää. Menen takaisin hänen jalkojen juureen ja suutelen hänen varpaitaan.

Lakkaa kyntesi, senkin transsu-orja! Pelottaa – missä kynsilakan poistoaine! Kyllä rakas.

Rakkaani syö ja juo samppanjaa, ja minä kuuliaisena lakkaan kynteni hänen jalkojen juuressa. Rakkaani nauraa…

Riisu housuni! Kyllä rakas!

Paljastan rakkaani hävyn ja hyväilen sitä hellästi kielelläni, suukottelen sitä… Kunnolla! Kyllä rakas! Ihana, naisellinen, rakkaani maku!

… ilta jatkuu, saan tyydyttää rakkaani suullani, saan juoda hänen pissaansa, saan levittää kielelläni rasvaa hänen anukseensa, saan hyväillä hänen täyteläisiä rintojaan ja saan jopa välillä rakastella häntä. Mutta orgasmia en saa vielä saada! Olenhan olemassa vain hänen tyydytystä varten.

Ja jos kaikki ei mene, niin kuin rakkaani haluaa, saan rangaistuksen: joudun nurkkaan seisomaan, tai saan piiskaa, tai joudun pissaamaan housuuni pimeässä vessassa (tai rakkaani edessä)… teen kaikkeni, jotta rakkaani olisi tyytyväinen.

… Rakastelemme ja lopulta saan luvan tulla rakkaani sisään. Saan luvan luovuttaa spermani rakkaani häpyyn.

Tunnen allani ihanan, rakkaan naisen. Katson häntä ja rakastan häntä. Kaunis, rakas nainen! Tunnen haluavani tulla sisääsi. Siittimeni on paisunut äärimmilleen, sydämeni lyö kiivaasti, hengitän kiihkeästi, tunnen pian purkautuvani – haluaisin vielä pitkittää, mutta halu tulla sisääsi voittaa. Haluan antaa spermani sisällesi. Tunnen kiveksieni lähettävän nesteeni jo liikkeelle, yritän estää tai oikeammin pitkittää ensimmäistä pisaraa. Jännitän vartaloani, vielä voin ehkä yhden sekunnin estää, sitten…

Väristys käy läpi koko kehoni, niska, selkä, jalat, kädet,… siittimeni pumppaa spermaa rakkaani sisään ja tärisen… en osaa lopettaa… jatkan ja tärisen… ja tunnen voipumani rakkaani syliin…

Näen allani rakkaani kauniit kasvot ja silmät, suutelen häntä, hengitän vielä kiihkeästi, tunnen rakkaani hävyn penikseni ympärillä ja vaivun hänen syliin rakkaudesta onnellisena…

Jään makaamaan rakkaani päälle ja haluan olla vielä hänen sisällään… olla vielä hetki yhtä rakkaani kanssa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute