Herkku-puhelin
Vaimoni salaisuus
Peku

Keväällä näin unen vaimostani Kristiinasta vieraan miehen kanssa, joka alkoi toistua todentuntuisena useita kertoja. Heräsin useimmiten keskellä yötä täysin kiihottuneena kullini ojossa aviovuoteessani hämilläni. Aluksi tilanne nolostutti, mutta lopulta tunnustin itselleni kiihottuvani ajatuksesta ja aloin miettiä miten voisin kertoa Kristiinalle asiasta. Olemmehan kumpikin 41-vuotiaita, ja 15 vuoden avioliitto kuljettuna kyllä antaisi pohjaa keskustella tästäkin.

Aavistin Kristiinan suhtautuvan aiheeseen varautuneesti, olihan suhteemme ollut hyvin perinteinen ja tasainen - tavallinen avioliitto. Eräänä iltana aihe oli kuitenkin pakko ottaa esille, vaimoni kysyessä miksi heräilen yöllä silloin tällöin raskaasti hengittäen. Sopersin hämmentyneenä, mutta päättäväisenä kiihotuksen aiheeni Kristiinalle, joka kuunteli sängyn hämärässä vierelläni tilitystäni hiljaisesti. - Ja niin kävikin, että keskustelumme jäi Kristiinan toteamukseen siitä, että olen ainut, jonka kanssa hän haluaa seksinsä jakaa.

Eräänä iltana Kristiina otti aiheen kuitenkin uudelleen esille kysyen:" Vieläkö olet nähnyt unta siitä vieraasta miehestä minua panemassa?" - "Kyllä", vastasin hiljaa ja odotin seuraavaa lausetta jännittyneenä sekä kiihottuneena vaimoltani. Keskustelu kuitenkin loppui ja hetkien hiljaisuuden päästä Kristiina tarttui kovettuneeseen penikseeni, joka taisi hieman törröttää peiton alta alkaen hyväillä sitä hitain liikkein.

Hyväily vaihtui suudelmiin terskani pullottavaan kärkeen ja hitaasti kiihkeäksi imuksi Kristiinan hengityksen tiivistyessä huulien lipoessa koko komeutta. Rakastelumme oli äärimmäisen kiihkeä, kiimaisin pitkään aikaan. Kristiina kääntyi hajareisin kontilleen minusta poispäin maatessani sängyllä ja asetteli oman "kaksikymppiseni" tottuneesti märkään turpeaan pikkupilluunsa alkaen tehdä kiimaisia ylös alas työntöjä hiljaa voihkien ja ulisten. Työnsin kostuttamani peukalon kiiman yltyessä Kristiinan anukseen aloin hiljaa työnnellä kättäni "b-rapussa". Vaimoni ääni vaihtui ulinasta kiimaiseksi kiljahteluksi. Nousin polvilleni ja työnsin äärimmilleen jäykistyneen mutterini nyt vaimon anukseen äänten vaihtuessa matalaksi mielihyvältä huokuvaksi ääntelyksi. Työntelin kulliani liukastuneessa reiässä pitkin mutta päättäväisin vedoin molempien tavatessa orgasmin ja lysähtäessä sängylle. Katselin Kristiinan anuksesta valuvaa spermaa ja mietin: " Mistähän nyt oikeastaan olikaan kysymys? - Mistä tämä yllättävä kiima oikein tuli?"

Kevään vaihtuessa lämpimäksi kesäksi seksielämä tasaantui muutamasta yltiö-kiimaisesta illasta kumpienkin talloessa työkiireitä. - Eräs asia kuitenkin oli uutta: Kristiinan alusasuvalikoima ja iltamekot olivat uudistuneet nopeasti. Alushousut olivat muuttuneet pitsistringeisi, rintaliivit läpinäkyviin nostaviin pitseihin ja sukkahousut eksoottisiin nauha- tai stay up -viritelmiin.

Kiihotuin ajatuksesta: "Olisiko hän ehkä valmis ajattelemaan kolmatta pyörää sänkyymme?". Tosin en itsekään ollut varma mitä halusin ja miksi... Toukokuun loppu meni kuitenkin niin, että erään viikon ohjelma Kristiinalla oli peräti 4 iltaa asiakastapaamisissa ja juhlissa työn perässä. Tunsin kiihottuvani jokaisena yönä vaimoni avatessa varovasti oven 3-4 aikaan aamuyöstä hiipien hiljaa pesulle. Mietin siinä sängyllä yksin: "Mitähän siellä pestään", kullini jäykistyessä jokaisella kerralla kun näin kävi. Emme puhuneet aiheesta mitään, mutta omat vaistoni olivat heränneet...

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla kerroin olevani työmatkalla 3 päivää - niin kuin olinkin; lähes 2 päivää. Tapahtui nimittäin niin, että Kristiina kertoi minulle lähtöaamuna saaneensa kutsun vanhojen koulukavereittensa tapaamiseen poissa ollessani ja pyysi minua viemään nuorimman lapsemme anopille. "Sopiihan se, olisit tietysti voinut hieman aikaisemmin sanoa...". - Siis otin pojan matkaani ja vein matkan varrella nuorimmaisen anoppilaan, jossa oltiinkin iloisia molemmin puolin.

Tuli se keskiviikko jolloin itse olin Keski-Suomessa, ja vaimollani oli bileet Vantaalla. Yrittäjänä tiesin asiakasneuvottelujen olevan jo ohi - kaupat tuli, joten päätin vaistojeni varassa siirtyä Vantaalle diskreetisti katsomaan, mitä oikein tapahtuisi. -Tulin kotiimme siten, että autoni jäi syrjäiselle parkkipaikalle alkuillasta ja näin vaimoni olohuoneen sivuikkunasta valmistelevan itseään kiihkeästi iltaan.

Nyt tajusin, että Kristiina voi todellakin olla kiimaisen seksikäs pukeutuessaan vaatteisiin, joista en edes tiennyt... Vaimoni nimittäin meikkasi olohuoneen peilin ääressä pitsikkäissä vaalean heleissä sukkanauhasukissa ja kaiken paljastavissa pitsistringeissä. Lisäksi hänen terhakkaat rintansa oli "pystytetty" ennen näkemättömiin seksiliiveihin, jotka jättivät ikään kuin nännit paljaiksi valmiusasentoon. - "Huh huh!", minä puhisin nyt jo hieman huolissani. Meikattuaan varsinaisen sotamaalauksen selkeästi rajatuin kiiltohuulin hän painui vähitellen kiiruhtaen makuuhuoneeseen ja pujotti päälleen ohuenohuen luonnonvaalean harsomaisen hieman puolireiden alle ulottuvan avonaisen kesämekon, joka niin ikään oli uusi ja suorastaan huusi minulle varoituksia. En enää tiennyt mitä näkemäni uni sittenkään oli, ja olisiko koko aiheesta pitänyt kertoa. Olin hyvää vauhtia kannattelemassa aisaa toisen lykkiessä vaimoni lämmintä pimppiä korahdellen!

Tilanne alkoi valjeta koko merkityksessään minulle seuraavassa hetkessä. - Luulin jo Kristiinan soittelevan taksia kun huomasin hänen kattaneen ruokasalin pöytään neljälle astiat, kristallilasein ja kynttilöin. "Siis ne tulee tänne!?" Niinpä niin, tulivathan he: siis Maiju Espoosta, jonka pyöreisiin rintoihin ja mehukkaaseen peppuun silmäni olivat jääneet useasti vaimoni katsellessa muualle, vieläpä Maijun hymyillessä riettaan viekkaasti perään. Samassa pihalle käveli kaksi n. kolmekymppistä miestä joiden näkeminen oli minulle todellinen järkytys. Juoksin nopeasti nurkalta läheiseen metsään hengittämään ja miettimään, miten tässä pitäisi toimia. Otin tupakan ja pyrin ympyrää, paitsi metsässä, myös päässäni meni ympyrää. "Siis aviovaimoni on kohta tykitettävänä kuin tulpaton mopo kahden miehen käsittelyssä vieläpä toisen kiimaisen nartun kanssa!" - Olin pakahtua! Asettelin tärisevin käsin toisen tupakan ja kiemurtelin metsäpolkua välillä varoen, että minua ei sitten nähtäisi kodistamme olihan kello vasta 9 illalla ja valoa kesäkuussa jo oli.

Rohkaisin mieleni ja painuin takaisin kotiimme, jonka tummanpuhuvat seinät alkoivat näyttää ilotalolta silmissäni. Tulin olohuoneemme yläkulmassa portaiden varjossa olevalle ikkunalle ja työnsi pääni lasiin varovasti. Mitä näkyikään: paha uneni oli tulossa kiimaiseen ja irstaaseen loppuun. Sekä Kristiina, että Maiju olivat jo puolialastomina suurella vaalealla kulmasohvallamme noiden kahden miehen työskennellessä naisten kimpussa. Kristiina ja Maiju imivät molemmat huolella noiden kavereiden suurehkoja meloja - ja millä tyylillä! Tuntuu kuin he olisivat vieretysten vertailleet ja naureskelleet omia "herkkutikkareitaan" irstaasti kikattaen, mikä kuului ulos asti pienenä piipityksenä.

Sitten miehet siirtyivät tositoimiin ja runnoivat kullinsa kummankin nartun, siis OMAN VAIMOKULTANI ja MAIJUN, pimppeihin takaa päin menon muuttuessa entistä rytmikkäämmäksi nyt vuorostaan miesten hymyillessä ja keskustellessa ikään kuin ajankuluksi. (Olin vihasta ja shokista lamaantunut.) Näin vaimoni laukeavan muutamassa minuutissa ja lysähtävän sohvan reunalle irstaasti. Nyt tuntui kuin Maiju ja toinenkin mies olisivat lähestyneet Kristiinaa hänen toipuessaan ilmiselvästi kovasta rutistuksesta. Nyt tajusin syynkin tuohon retkahtamiseen ja irstauteen pöydällä oli siidereitä, oluita ja punaviiniä tyhjennettynä vähintäänkin riittävästi ja tietäen vaimoni viinapään tulos oli näkyvissä. Hän ei enää tiennyt missä menee rajat...

Samassa Maiju oli siirtynyt nuolemaan Kristiinan rintoja, jotka töröttivät pystyssä liivien vaikutuksesta. Toinen miehistä otti vuorostaan otteen Kristiinan reisistä ja alkoi tempoa, ja mikäli paha aavistukseni piti paikkansa, hänen kulli oli ikään kuin rasvan peitossa ja työntyi vaimoni persreikään nopeasti. Samalla toinen miehistä otti vaimoani tukasta napakasti ja sijoitti töröttävän kullinsa Kristiinan suuhun alkaen samalla vedellä sitä edestakaisin liikkein - syy-yvväällllee!" En tajua miten kestin tuon pakahtuneen, lamaantuneen tilanteen nähdessäni Kristiinan virkoavan hieman alkaen ottaa tasaisella rytmillä vastaan edellään olevaa suurta kullia kitalakeen ja toista samanlaista anukseen tärähdelleen edestakaisin. Samalla Maiju suuteli välillä Kristiinan rintoja ja välillä häpuhuulia ja klitorista, sekä miehen kivespusseja. Miehet laukesivat vuorotellen Kristiinan sisään ja osin naisten päälle. Sohvamme näytti irstaalta sotatantereelta...

Vähitellen taloon tuli hiljaista ja kaksi miestä Maiju mukanaan lähti kodistamme. He ilakoivat vielä keskenään kuiskutellen hiljaa: "Nyt saatiin sitten Kristiinallekin ensikaste meidän kerhoon". En pystynyt enää ajattelemaan - olin täysin lamaannuksissa polvet koukussa taloon nojaten maassa ja vetelin tupakkaa. En muista kuinka kauan siinä istuin, mutta havahduin pimeään yöhön ja katson kelloa kännykästäni. Se oli puoli yksi yöllä. Puhelimessani oli viesti Kristiinalta: "Hyvää Yötä Rakas, tulin aiemmin. Oli aika tylsää... T. Krisse

---

Nyt ollaan syksyssä enkä tiedä mitä tehdä! Vaimoni on ollut hyvin hiljaa aiheesta ja itse en tiedä miten purkaisin tilannetta. Sen tiedän, että jossakin ne menot jatkuvat edelleen vaimoni tullessa välillä melkoisin aromein kotimme; vieläpä haluten rakastella kanssani tultuaan sänkyyn. - Mitä mieltä olette mitä voin tehdä?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute