Herkku-puhelin
Vaimosta ylpeä
ylpeä

Päätimme vaimoni kanssa illan keskustelun jälkeen toteuttaa yhden kiihottavimmista fantasioista. Olimme usein leikkineet leikkiä, että vien vaimoni hotelliin vieraalle miehelle. Tapasimme eri paikkakunnalla netti-ilmoituksen perusteella viisikymppisen siistin miehen. Hotellin iltapalalla kerroimme fantasian, jossa vieras mies rakastelee vaimoani niin, että itse voin katsella hotellihuoneessa vuoteen viereisessä nojatuolissa. Ajatus sopi hyvin meille kaikille ja kiihotti valtavasti. Vaalean vaimoni posket ja kaula-aukko punoittivat valtavasti kun siirryimme hissiin. Tumma herrasmies yritti vapauttaa tunnelmaa huumorilla, mutta oli itsekin äärimmäisen kiihottunut. Ennen hissistä poistumistamme hän silitti vaimoni punastunutta poskea. Huoneessa istun heti nojatuolille ja katsoin, kun vaimoni riisui aluksi mustan sukkamekon ja sitten heti valkoiset rintaliivit ja pikkuhousut. Siinä hän oli nyt miehen ja minun edessäni täysin alastomana vaalea iho hehkuvana.

Samalla kun mies otti vaatteensa, vaimoni asettui hitaasti vuoteelle pantavaksi. Miehen suonikas kalu sykki sydämen tahdissa, kun hän laskeutui käsiensä varassa vaimoni päälle. Täysin vastaanottavana vaimoni suuteli miestä huulille kun mies työntyi rakkaaseeni. He rakastelivat aluksi hitaasti ja katsoivat koko ajan toisiaan. Ei mennyt kauaakaan, kun mies alkoi kouristella ja näin kun hänen pussinsa sykkivät laukeamisen tahdissa. Vaimoltani pääsi valtava huuto. Silloin ymmärsin heti, että hän oli saanut elämänsä orgasmi. Hän alkoi kutsua minua sisäänsä. Otin kaluni housuista ja työnsin miehen sivuun.

Kun työnsin kalun vaimoni vittuun, se sykki rajusti sylkien samalla miehen spermoja. Laukesin heti muutaman työnnön jälkeen niin, että minultakin pääsi hirveä karjaisu. Näin, että mies puki päällensä ja oli lähdössä, kun käännyin vaimoni päältä. Lähtiessään hän ilmoitti jättävänsä respaan numeronsa, jos meillä olisi vielä asiaa. Jäimme makaamaan huoneeseen ja kohta nukahdimmekin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute