Herkku-puhelin
Vaimoni vieraissa - ja itse pahimmassa mahdollis
tiina

Olen 22-vuotias ja vaimoni 21-vuotias. Eräänä iltana, kun vaimoni meni työkavereidensa kanssa juhlimaan, minä päätin tehdä hänelle "yllätyksen" ja mennä vähän kuokkimaan. Illalla menin siis sitten hotelliin jossa juhlat järjestettiin, ja varasin huoneen.

Pari tuntia myöhemmin olin ujuttautunut erään puskan taakse ja katselin toistaiseksi sieltä vaimoni touhuja. Aluksi hän jutteli vain kavereidensa kanssa, mutta sitten hänen viereensä tuli vaalea, iso mies joka alkoi flirttailla vaimoni kanssa. Vaimoni meni (humalan ansiosta) täysillä mukaan ja flirtti eteni hiplailuun saakka kunnes miehen piti mennä vessaan. Matkalla vedin hänet sivuun ja yritin uhkailla häntä luopumaan vaimoni flirttailusta, koska hän on naimisissa. Asian laidan selvilleen saatuaan mies hymyili, ja kysyi onko minulla huone. Siihen sanoin tietysti että on ja kohteliaana lupasin tarjota kaljat huoneellani.

Kaljat juotuamme aivan yhtäkkiä mies hyökkäsi kimppuuni ja sai sidotuksi käteni ja jalkani, sekä tukkimaan suuni, yritin estellä mutta hän pääsi yllättämään. Seuraavaksi hän työnsi minut kaappiin, laittoi kaappia auki niin että näin ja jätti minut sinne.

Hetkeä myöhemmin, minun selvittyä ensijärkytyksestäni ja hämmennyksestäni, mies tuli vaimoni kanssa sisälle. Vaimoni hihitti ja alkoi samalla riisua itseään ja vierasta miestä. Katselin kauhuissani tätä tapahtumaa, ja pian tajusin että miehen suuri, sykkivä kulli oli vaimoni nenän edessä, ja vaimoni oli aivan valmis panemaan vaikka aamunkoittoon saakka. Ikinä en ollut nähnyt vaimoni silmissä tuollaista loistoa. Ennen kuin minä sain vaimoni sänkyyn, minun piti aina houkutella, ja aina sain vain jotenkin kuitenkin, pienellä kyrvälläni tökittyäni, itselleni organismin.

Nyt katsoin raivoissani miestä ja vaimoani. Miten tämä voi olla mahdollista? Pikkuhiljaa mies alkoi työntää suurta elintään vaimoni intiimeille alueille. Äkisti, ilman kondomia. Yritin huutaa ja raivota, mutta siteiden takia en voinut liikkua. Mies työntyi sisälle. Tuntui kuin olisin voinut räjähtää minä hetkenä tahansa. Vieras mies pani rakasta vaimoani.

Miehen edes-takais liike alkoi kiihtyä kiihtymistään, kauhukseni huomasin pahimman, mitä olla voi. Mies aikoi nenäni edessä alkaa astua vaimoani. Edes kondomi, mutta ei, ottakaa se pois sisältä, ei. Hoin mielessäni, ei tätä, eieiei, ei sisälle, älä siitä. Mutta rukouksistani huolimatta mies vain kiihdytti tahtia, ja tuntui kuin kaikki olisi pysähtynyt miehen huutoon ja siihen kun hänen valtavasta kullistaan alkoi purkautua nestettä, ja se kaikki valui vaimoni pilluun, EEEI, teki mieleni huutaa, muttei se onnistunut, miksi näin kävi?

Luulin jo pahimman olevan ohi, mutta kauhukseni huomasin miehen - hetken levättyään - suuntaavan vaimoni takapuoleen. Ei, ei sitäkin. Se oli reikä johon minä en ollut saanut koskea, joka oli kuulemma "pyhä". Vaimoni oli sanonut "kukaan ei koskaan saa minulta tuota reikää, ei ikinä, et edes sinä...". Mustasukkaisuuden aalto pyyhkäisi ylitseni, miten vaimoni saattaa tehdä tämän minulle... Hitaasti mutta varmasti mies työntyi sisälle vaimoni arkaan paikkaan. Varmasti hän tekee edestakaisin liikettä ja vaimoni hihkuu onnesta.

Pari tuntia, kahden tuskaisen tunnin päästä he viimein lopettavat. Vaimoni on aivan puhki, mutta onnellinen, ja saanut, toisin kuin koskaan minun panemisieni jälkeen. Hitaasti he pukeutuvat ja vaimoni lähtee. Mies kääntyy kaappini puoleen, ja avaa oven. Hymyillen ja kulliaan taputtaen hän sanoo "olipas hyvät panot", ja päästää minut kaatumaan maahan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute