Herkku-puhelin
Vaimoni narttuni huorani
Gianni

”Mitä helvettiä tämä merkitsee! jylisin vaimolleni kun sain tietää että tämä oli mennyt ylittämään kuukausittaisen määräsumman jonka tämä sai joka kuukausi.

”Tiedätkö sinä narttu mitä tämä merkitsee meidän taloudessamme!

Narttuni ei uskaltanut katsoa minua silmiin ”Minä korvaan kulta kaiken keinolla millä hyvänsä sanoi hän hiljaa nyyhkyttäen kyyneleet silmistä valuen.

”Vai korvaat sinä, sähähdin hampaitteni välistä katsomatta kunnolla häntä

”Sehän nähdään jatkoin hänelle. Samalla hetkellä minun likainen mielikuvitus pääsi valloilleen ja tässä tarjoutui se tilaisuus jota hän oli odottanut kärsivällisesti.

”Rangaistuksetta et kuitenkaan jää sähähdin tiukasti.

”Riisuudu narttu!

Naiseni kohotti kasvonsa ja katsoi minuun. Näin kuinka kyyneleet valuivat pitkin hänen kasvojaan.

”Riisuudu narttu tai minä teen sen! Astuin hänen eteensä ja tartuin hänen jakkupuvun yläosaan ja repäisin sen yhdellä voimakkaalla riuhtaisulla rikki.

Naiseni vartalo värähti riuhtaisuni voimasta, alta paljastui kookkaat rinnat pystypäisine nänneineen jotka törröttivät uhmakkaasti.

”Riisuudu narttu sanoin tuimasti samalla kohottaen käteni ylös.

Narttuni aloitti samalla riisuuntumisensa, hameen alta paljastui mustien sukkaliivien verhoilema tuuheakarvainen vittu kypsän aistikkaan naisen vittu.

Katselin hetken aikaa narttuni muodokasta vartaloa tämän tuuhea karvaista himokasta vittua ja tunsin kuinka kyrpäni alkoi jäykistymään.

Naiseni katseli kyyneleisin silmin kohti lattiaa.

Tartuin naistani rinnoista puristaen niitä voimakkaasti vetäen tätä samalla kohti itseäni tiesin sen sattuvan. Naiseni äännähti kivusta.

”Levitä jalkojasi sihahdin nartulleni

Narttuni levitti hieman jalkojaan, tunnustelin turvonneita vitun huulia kunnes työnsin pari sormeani narttuni turvonneeseen pilluun. Narttuni inahti kivusta.

”Hiljaa vitun huora tämä on vasta alkua siitä mitä on tulossa. Pyörittäen samalla sormiani naiseni vitussa venyttäen ja leikitellen naiseni vitun huulilla.

Kiihko ja kiima huumasivat minut saaden minut alkukantaisen eläimellisen kiihkon valtaan.

Tartuin narttuuni kiinni käänsin hänet ympäri ja pakotin hänet polvilleen eteeni.
Narttuni oli nelinkontin edessäni pyöreä muodokas perse pystyssä kuin kutsuen luokseen. Asetuin narttuni taakse aukaisin housuni ja kiskoin jäykkänä seisovan kookkaan kyrpäni esiin. Sivalsin terävästi kämmenelläni narttuani pakaroille, Naiseni vartalo värähti ja punainen jälki ilmestyi narttuni pyllyyn.

Näin peilistä kuinka narttu puri huulta kivusta ja kuinka kyyneleet valuivat pitkin tämän kasvoja.

Armoa ja sääliä tuntematta työnsin kookkaana seisovan kyrpäni naiseni tuuheakarvaiseen vittuun, aloittaen säälimättömän rajun panemisen pystypäinen kyrpäni sukelsi edestakaisin koko miehisellä varren pituudella.

Narttu inisi ja valitti kivusta. Siitä huolimatta jyystin narttuni vittua säälimättömästi levittäen samalla narttuni persettä siten että perse silmä vilkkui kutsuvana.

Lima naiseni vitusta tulvi pitkin kyrpäni vartta ja narttuni jalkoja. Olin sanoin kuvaamattoman kiihkon vallassa ja kyrpäni seisoi kovemmin kuin koskaan ennen.

Nussittuani rajusti narttuani kiskaisin äkisti limaisen mulkkuni naisen turvonneesta vitusta ja kouraisin käteeni pillun mehuja sivellen sitten naiseni perä aukkoa, terska kiilsi vitun limoista asettaessani paksupäisen kyrpäni narttuni pyllylle. Työnnyin hitaasti mutta määrätietoisesti naiseni sisään. Tunsin kuinka pylly aukko kiristi kyrpääni narttuni vartalon väristessä ja tämän ulistessa kivusta.

”Hiljaa vitun narttu sähähdin hänelle kiskaisten samalla tätä hiuksista.
”Tulet vielä huomaamaan mitä seuraa kun ylitit kuukausi budjettisi.

Jyystin sääliä tuntematta naistani pyllyyn kunnes tunsin laukeavani narttuni anukseen, paksu sperma noro tulvi naiseni aukosta pitkin pyllyn poskia.

”Tästä lähin minä olen herrasi ja sinä olet yksi vitun huoranarttu kuiskasin naiseni korvaan, Ja tästä hetkestä lähtien alkaa sinun koulutuksesi ja takaisin maksusi onko selvä?

Naiseni nyökkäsi päätään voipuneena myöntymisen merkkinä.

Palaute on tervetullutta…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute