Herkku-puhelin
Vaimoni innostui
Aviomies

Tämä kuvio tapahtui suhteessamme joulun alla ja on todella tuonut lisänautintoa oloomme. Silloin tällöin ajatuksella edelleen herkuttelen ja nyt päätin kertoa sen täällä muillekin...Monen muun miehen tavoin olin huomannut ajatuksen vaimostani vieraan miehen käsittelyssä kiihottavan itseäni. Etsiskelinkin tarinoita ja asiaan kuuvuliva sivustoja ajoittain netistä ja fantasioin vaimoni erilaisiin tilanteisiin. Vaimoni Sari on hyvin konservatiivinen ja 'kiltti', joten haaveideni toteutus tuntui kovin kaukaiselta. Silloin tällöin vihjailin asiasta kuin kokeeksi, enkä ihmetyksekseni saanutkaan jäätävää vastaanottoa ajatuksen tiimoilta. Tosin myöntävääkään tai täysin innostunutta vastaanottoa en vihjeilleni saanut.

Ollessamme erään kerran viettämässä hauskaa ja kosteaa iltaa ystäviemme kanssa Helsingin yössä, tuntui Sari olevan erityisen hyvällä juhlatuulella. Itse olin juuri palannut lähes parin viikon mittaiselta työmatkalta yhdysvalloista, joten hieman väsy painoi ja muutenkin olisin halunnut viettää 'laatuaikaa' vaimoni kanssa kahden. Suoraan sanottuna tuntui siltä että pelkkä naisen läheisyys sai kaluni heräämään ja ajatukset hyrräämään.

Ilta kuitenkin sujui varsin hauskassa tunnelmassa hyvine illallisineen ja jatkoilla keskustan menopaikassa. Sari oli pukeutunut vartalonmyötäiseen mekkoon ja jalassa pitkävartiset saappaat. Slurps. Samaa mieltä kanssani tuntui olevan muutama muukin mies, sillä tanssipartnereita tuntui vaimolleni riittävän. En laittanut asiaa pahakseni, sillä itse en juuri lattialla viihdy ja hyvähän se vain olisi jos Sari saa kerrankin kunnolla tanssia. Tanssilattia oli pöytämme läheisyydessä, joten näkymät olivat silmiähivelevät - ainakin omassa olotilassani. Huomasin hieman leikitteleväni ajatuksella, jossa vaimoani juuri tanssittava mies viettelisi hänet...ajatukseni harhautuivat näkymään Sarista sängyssä tuon miehen alla nautiskelemassa hänen vartalostaan... Naisen puute ja oma mielikuvitukseni saivat vereni kiertämään ja tunsin sen myös kalussani.

Jonkin ajan kuluttua ja monen juoman jälkeen, seurueemme oli jättämässä paikan ja suuntaamassa kukin koteihinsa. Olimme taksijonossa jäljellä erään ystävämme kanssa ja edelleen hieman hilpeällä tuulella. Ystävämme, Henkka, oli hiljattain eronnut ja opetteli jälleen elämään 'poikamiehen' elämää. Tosin melko rauhallisena ja hieman hiljaisenakin miehenä nuoruusvuosien riehuminen ei oikein tainnut enää häntä innostaa. Olin kyllä pistänyt merkille kuinka lämpimät välit vaimollani ja Henkalla olivat aina olleet. He olivat ikään kuin samalla aaltopituudella, kuitenkin ilman mitään eroottista värinää. Itsekin tulin varsin hyvin Henkan kanssa toimeen. Taksin tullessa kohdalle päätimme hypätä samaan autoon, sillä matkamme oli samansuuntainen.

Olin itse jo valmis sänkyyn aikaeron ja matkaväsymyksen painaessa päälle. Istuin Sarin kanssa takapenkillä ja hivelin vihjailevasti hänen reittään mekon helman alta kunnes käteni osui stay-up sukkien reunalta paljaalle reidelle. Hän hymyili minulle ja huomasin innostuvani taas ajatuksesta nautiskella vaimoni suloista hetken päästä. Henkka kuitenkin ehätti kysäisemään josko olisimme vielä halukkaita piipahtamaan parilla lasillisella ennen kuin jatkamme kohti kotiamme. Sarilla tuntui edelleen olevan meno päällä ja hän tuntui haluavan vielä jatkaa joten vastasin myöntävästi.

Saavuimme perille ja Henkka tarjoili juomia toivomustemme mukaan: Sarille viiniä ja itselleni whiskyä hänen tyytyessä olueeseen. Henkka loihti hieman pientä purtavaa, laittoi musiikkia ja jatkoimme keskustelua täytellen lasejamme. Hän kertoili erostaan ja tunnusti olleensa ilman naista jo hetken aikaa. Hieman tunsin sympatiaa Henkan tilannetta kohtaan, sillä itse olin ollut ilman naista vain pari viikkoa ja sekin tuntui vaikealta. Henkka tuntui kuitenkin olevan sinut asian kanssa ja vaihtoi hieman iloisempaa musiikkia. Sari innostui ja ilmoitti haluavansa tanssia...taas. Itse ilmoitin luikahtavan veskiin karkuun, joten tanssivastuu jäi Henkalle.

WC:ssä ollessani huomasin olevani melkoisen pyörällä päästäni kaiken valvomisen, matkustamisen ja juomisen jäljiltä. Palatessani takaisin musiikki vaihtui hitaiksi ja Henkka ilmoitti herrasmiesmaisesti tanssin kuuluvan minulle. Suuntasin kuitenkin takaisin paikalleni ja ilmoitin että Henkka saisi isännän oikeudella pyörittää Saria ensin. Sari vilkaisi suuntaani ja veti Henkan lähemmäs itseään. Hetken kuluttua Sari painautui vielä lähemmäs Henkkaa ja jotenkin ilmaan tuli hieman sähköä, tunsin sen sohvalle saakka.

Väsymys ja juomingit painoivat minua yhä enemmän, joten tuttu 'pilkki-ilmiö' löi päälle. Sari ryhtyi soittelemaan taksia huomattuaan ettei minusta oikein ole enää juhlien jatkajaksi. Taksin saaminen tuntui kuitenkin osoittautuvan ylivaikeaksi pahimman pikkujouluajankohdan ollessa käynnissä, joten Henkka ehdotti että voisin torkkua muutaman tunnin taksin saamisen helpottamiseksi. Tartuin ilomielin ehdotukseen, sillä olin nukahtaa pystyyn. Heitin vielä ilmoille hauskan sutkautuksen kuinka Henkka varmaan voisi herrasmiehenä pitää huolta vaimoni tarpeista... Henkka ohjasi minut makuuhuoneeseensa, jossa oli todella leveä ns king-size sänky. Kävin makuulle ja taisin nukahtaa sekunnissa.

Jossakin vaiheessa havahduin hieman pieneen kolinaan, kun vaimoni könysi viereeni nukkumaan ja nukahdin heti uudestaan. Jonkin ajan kuluttua heräsin käymään wc:ssä ja kun palasin sänkyyn ihmettelin vaimoni rohkeaa käytöstä - Sari oli tullut nukkumaan täysin vailla rihman kiertämää, vaikka olimme Henkan luona kylässä. Kaluni ponnahti täyteen terään alastoman vaimoni nukkuessa siinä vieressä. Ryhdyin hivelemään Sarin rintaa ja hivutin kättäni yhä alemmas kohti vaimoni paljasta pillua. Sarin huulilta pääsi unensekainen inahdus sormeni lipuessa häpyhuulien väliin, ajattelin hänenkin olevan melkoisessa puutteessa, sillä pillu tuntui olevan jo valmiiksi litimärkä...

Jatkoin sormityöskentelyäni ja huomasin Sarin pillun olevan todella liukkaan. Vaimoni nukkui edelleen sikeässä unessa selällään, joten minun oli helppo avata Sarin reidet. Ajattelin herättää hänet kunnon kielihoidolla ja laskeuduin alemmas vaimoni jalkoväliin. Lipaistessani ensimmäistä kertaa sydämeni hypähti rajusti kun tajusin miksi vaimoni pillu oli valuvan märkä...spermaa, Henkka oli nussinut vaimoani. Vaimoni oli antanut Henkan panna häntä, minun nukkuessani toisessa huoneessa. Paljaalla vielä. Jatkoin vaimoni nuolemista kuin varmistaakseni asian. Erehdyksen mahdollisuutta ei ollut ja yllätyin hieman omasta reaktiostani, sillä meinasin laueta pelkästä mielikuvasta Sarista Henkan käsittelyssä.

Herättelin vaimoni ja kysyin oliko kaikki ok...hän vastaili jotain epämääräistä kiehnäsi vartaloaan minua vasten. Kysyin kuinka loppuilta oli mennyt ja Sari sanoi illan tai pikemminkin yön olleen oikein hauska... Samalla hieraisin jälleen vaimoni spermaista pillua ja kysyin oliko pahin puute hoidettu minun nukkuessani. Vaimoni silmät rävähtivät auki ja tuijotti minua sanattomana. Jatkoin pillun hieromista ja vaadin Saria kertomaan mitä tapahtui. He olivat jatkaneet vielä tanssimista ja Henkalla oli ollut selviä vaikeuksia pitää kaluansa kurissa. Sari oli kiusoitellen hieronut lantiotaan Henkan kovana seissyttä kalua vasten, jolloin Henkka oli yllättäen suudellut vaimoani suoraan suulle. Sari oli kysynyt Henkan naisasioista ja Henkka oli kertonut olevansa melkoisessa puutteessa, eikä ollut koskenutkaan naiseen aikoihin. Vaimoni oli juhlinnan vaikutuksesta rohkaistuneena hieman hieraissut Henkan etumusta ja siirtänyt Henkan kädet rinnoilleen tanssin aikana. Asiat olivat sitten edenneet omalla painollaan ja he olivat päätyneet naimaan olohuoneen matolla. Sari kertoi Henkan naineen kuin viimeistä päivää ja lauenneen ensimmäisellä kerralla melkein ensi työnnöllä, ampuen jättilastin kuumaa spermaa vaimoni pilluun.

Olin niin kiimassa Sarin kertoillessa asiasta, että oikein kipeää teki kalussani. Kuiskasin vaimolleni, että olisin halunnut nähdä heidät naimassa ja ehdotin että hän käy herättelemässä Henkan. Sari katsoi minua kummissaan ja samalla täydessä kiimassa. Suutelimme ja hän hieroi laukeamaisillaan olevaa kaluani. Vaimoni kysyi tai pikemminkin huohotti korvaani haluaisinko todella, että hän käy herättämässä Henkan. Nousimme sängystä ja kävelin Sarin perässä kalu tanakasti huojuen toisen makuuhuoneen ovelle. Vaimoni avasi oven ja Henkka nukkui huoneen keskellä olevassa sängyssä alastomana peiton ollessa hänen päällään vain puolittain. Henkan jykevä kalu ja raskaana lepäävät pussit näkyivät puolittain peiton reunan alta.

Jäin ovensuuhun kaluani hivellen seisomaan kun vaimoni epäröiden hiippaili kohti Henkan sänkyä. Sitä näkyä en unohda ikinä, kun vaimoni sujahti alastomana sänkyyn toisen miehen viereen. Siinä oli jotain niin käsittämättömän kiihottavaa että meinasin räjähtää... Oma vaimoni alastomana toisen miehen kyljessä hivellen tätä hereille. Henkan kalu reagoi ensimmäisenä ja jytkähti täyteen seisokkiin silmänräpäyksessä, kun hän havahtui naisen vartalon läheisyyteen. Sari suuteli Henkkaa ja toivotti hyvää huomenta, Henkka säpsähti tajutessaan tilanteen ja huomatessaan minut ovella. Vaimoni rauhoitti Henkkaa sanomalla että kaikki on ok ja että minua tämä vain kiihottaa... Henkka vilkaisi vielä epäuskoisena minuun ja nyökkäsin ikäänkuin myöntymisen merkiksi.

Enempää rohkaisua Henkka ei tarvinnut vaan alkoi hyväillä vaimoni vartaloa. Katselin näytelmää jähmettyneenä ja nautin fantasiani toteutumisesta. Henkka kiipesi vaimoni päälle ja ryhtyi sovittelemaan paksua kaluaan Sarin pillun huulille. Hän hieroi terskaansa hetken siinä huulilla, kuin kiusatakseen allaan olevaa naarasta. Sari ei enää kestänyt vaan vetäisi Henkan lantiosta kalun pillunsa perukoille kerralla. En malttanut enää olla aloillani vaan siirryiin lähemmäs ja hyväilemään Sarin naimisen tahdissa heiluvia rintoja. Vaimoni ilmeestä näki kuinka kiimainen hän oli ja kuinka paljon hän Henkan kullista sisällään nautti. Näky oli juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin sen olevan. Suutelin Saria samalla kun Henkka nautti hänen samettisesta pillustaan. Suudelma oli kiimainen ja täynnä halua. Se näky ilme vaimoni kasvoilla, kun hän antautui lopullisesti kiiman vietäväksi vieraan miehen käsittelyssä on piirtynyt mieleeni kiihottavimpana näkynä mitä olen edes kuvitellut. Mieletöntä.

Henkan naidessa vaimoani, Sari huohotti korvaani: 'tätäkö sinä halusit nähdä kulta...kiihottaako sinua nähdä vaimosi naivan toisen kanssa...Henkan kulli tuntuu niin hyvältä, kulta....' Samassa Sari alkoi lähestyä orgasmiaan ja laukesi kunnolla Henkan alle. Henkka hidasti tahtiaan hetkeksi ja vetäytyi vaimostani. Sari huokaisi ja suutelin häntä jälleen. Henkka otti vaimoni lantiosta kiinni ja ryhtyi hellästi kääntämään häntä eteensä ottaakseen takaapäin. Sari kävi kontalleen Henkan eteen ja tarjosi nussittua pilluaan Henkalle uudestaan. Itse runkkasin hiljalleen vieressä ja nautin edelleen näkymästä täysin siemauksin. Henkka aloitti jälleen tihentämään tahtiaan ja arvasin hänen olevan lähellä huippuaan. Sarin huohotuksesta päätelleen hänkin oli nousemassa jälleen kohti kliimaksia ja päätin avittaa hieman hieromalla klitorista. Se taisi olla liikaa, sillä vaimoni kiljahti todella rajun orgasmin kourissa koko vartalon täristessä. Henkka ampui samalla spermalastinsa syvälle Sarin pilluun muristen jotain hyvästä pillusta...

Henkka vetäytyi vaimostani, sanoi jättävänsä meidät kahden ja menevänsä suihkuun. Sari oli silmät ummessa sängyllä edelleen takapuoli pystyssä. Turpeasta pillusta valui spermaa valtoimenaan ja näky oli todella rietas. Hieroin vaimoni spermaista pillua ja nautin sen liukkaudesta sormillani, sitten käänsin Sarin selälleen ja suutelin kiitellen kiihoittavasta fantasiani toteutuksesta. Sari vastasi rakastavansa minua ja hiveli kovana seisovaa kaluani. Hyväilin täysin tyydyttynyttä vaimoani kaluni ollessa räjähtämäisillään... Sari siirsi oman käteni kalulleni ja pyysi minua hyväilemään itseäni. Hän kuiskaili raukeana nauttineensa juuri upeasta kalusta sisällään ja tietävänsä kuinka minua kiihottaa ajatus hänestä toisen miehen kanssa. Hän kertoi Henkan ottaneen hänet useampaan kertaan jo minun nukkuessani ja totesi paikkojensa olevan aivan hellinä... Kiihdytin hieman tahtia runkatessani ja tiesin laukeamiseni olevan lähellä. Sari jatkoi kuiskutteluaan Henkan kalusta ja siitä kuinka hän nauttii nähdessään minun hyväilevän itseäni. Olin menossa järjiltäni kiimasta...

Sitten Sari pysäytti käteni ja veti minut jälleen lähelleen. Suutelimme ja hän sanoi haluavansa tuntea kieleni pillussaan...ja tapa jolla hän sen sanoi vain lisäsi omaa kiimaani. Vaimoni, jonka luulin tuntevani siveänä naisena, huohotti korvaani haluavansa että siivoan hänen pillunsa vieraan miehen spermasta, vasta sitten saisin laueta. Laskeuduin kiimasta vapisten nuolemaan vaimoni turpeaksi naitua ja spermaa valuvaa pillua. Pyörittelin kieltäni lopuksi klitoriksella ja tiesin vaimoni reaktioista hänen olevan matkalla kohti uutta huippua. Tein parhaani ja lopulta Sari laukesi vielä täristen kasvojani vasten. Nousin polvilleni vaimoni jalkojen väliin ja jatkoin kaluni hyväilyä. Runkkasin hetken räjähtämäisilllään olevaa kaluani toisella kädellä hieroin vaimoni suloja miettien äskeistä tapahtumasarjaa. Katselin Sarin litimärkää ja spermaista pillua runkatessani ja sitten tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Varmasti varpaista saakka. Orgasmini oli niin mahtava, etten toista muista kokeneeni - lastini lähti kuin tykin suusta ja sitä tuli varmaan minuutin ajan. Sarin vartalo oli yltäpäältä kuorrutettu spermalla ja todella rivon kiihottavan näköinen.

Orgasmini laannuttua nostin päätäni ja vaimoni katsoi minua lopen uupuneena ja hieman häpeissään. Sari alkoi pyydellä anteeksi rivoja puheitaan ja Henkan kanssa peuhaamista. Samalla hän veti minua itseään kohti, melkein nyyhkyttäen. Kerroin itsekin kiihottuneeni niistä puheista, joten ei ollut syytä nolostua...päinvastoin sanoin saaneeni kokea juuri elämäni eroottisimmat hetket.

...Asiasta ei juuri olla jutusteltu sen jälkeen, mutta uskoisin tietyssä tilanteessa ja pikku 'selibaatin' jälkeen homman päätyvän samanlaiseen lopputulokseen. Kuka tietää... Palautettakin tästä saa antaa ja erittäin mieluusti kuulisin saman kokeneiden/ tai asiasta vasta fantasioivien ajatuksia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute