Herkku-puhelin
Anne ja Aleksi
Zim

Anne katsoi levollinen ilme kasvoillaan Aleksia ja työnteli punakyntisiä varpaitaan vasten tämän kasvoja. Poika makasi hämmentyneen oloisena lattialla Annen painellessa kevyesti jalkapohjiaan tämän naamalle.

-Ime Aleksi, ime., Anne kikatti hermostuneen väkinäisesti, tarjotessaan varpaitaan Aleksin suuhun. Annen söpö isovarvas leikitteli Aleksi-pojan huulilla. Jännitys tihentyi. Anne käännähti ympäri ja asettui sohvatuolille kontalleen työntäen pyöreän ja suurehkon pallomaisen pyllynsä kuin tarjottimelle nuorta miestä varten.

- Haistele Aleksi. haistele mun pyllyä, Anne kuiskasi hiljaa, hiukan humalainen ääni väristen. Kun Anne oli kohottanut hameensa helman ja tarjonnut suurenmoisen pyllynsä Aleksille, asettui tämä nöyrästi polvilleen lattialle vaimoni pyrstön taakse. Anne nökötti valkoisissa pitsipöksyissään odottava ilme kasvoillaan, kun poika tarttui kaksin käsin pyllystä ja työnsi nenänsä pyllyn vakoon. - Nuuski Aleksi Annen pyllyä, jooko?

Aleksi oli yläkerran naapurin poika, viidentoista ikäinen suklaasilmä. Hänen vanhempansa olivat jo menneet nähtävästi kotiinsa, sillä huoneessa ei ollut enää muita kuin tämä nuoripari. Olimme juhlineet Annen synttäreitä ja itse olin kai sammunut jo aiemmin. Tokkuraisin silmin katselin nyt tätä näkyä olohuoneen oven raosta.

En voinut uskoa tätä Annesta, mutta en jostain kumman syystä myöskään halunnut keskeyttää tapahtumaa. Anne oli kyllä sellainen todellinen kaunotar, johon nuoret pojatkin saattoivat tietenkin ihastua. 27-veen ikäisen vaimoni pylly oli minulle tuttuakin tutumpi eikä varvasleikit olleet harvinaisia seksielämässämme, mutta että!

Poika tunki nenäänsä yhä Annen pikkupöksyihin ja Anne siristeli ilmeisen nautinnollisena seksikkäitä silmiään. Anne pökki isoa seksipyllyään hitain työnnöin vasten Aleksin nuuskivaa nenää.

Minua jo säälitti tuo poika, sillä housuissa oleva neitseellinen elin jökötti taatusti jo liiankin kovana, purkautumisen esiasteella. Poika haisteli yhä pyllyä joka oli minulle tuttu tuhansista ja taas tuhansista pumppaamisista. Pillu kaikkine kiimatuoksuineen pelkästään nostatti siittimeni jäykälle kaarelle, puhumattakaan nuoren pojan kokemattomasta elimestä. Pöksyt olivat jo alhaalla ja poika haisteli nyt Annen suojatonta pyllyn reiän nykeröä, kun vaimoni pyörähti äkisti irti Aleksin nenästä.

Nyt Anne komensi Aleksin uudelleen selin makuulle lattialle. Poika oli ilmeisen kokematon ja asettui kiltisti pituudelleen. Anne oli riisunut pikkuhousunsa jo kokonaan ja siirtyi seisaaltaan pojan kasvojen yläpuolelle kevyeen haara-asentoon, soma takamus Aleksin kasvoihin päin suunnattuna.

- No nyt Aleksi. nyt saat nähdä Annen pyllyn kunnolla, Anne huokasi jo selvästi kiihottuneena, alkaessaan laskea haarukkaansa alemmas, laskeutuen yhä syvempää kyykkyasentoon pojan kasvojen yläpuolella.

Kohta vaimoni tukevahko perse oli nuoren naapurinpojan kasvoilla, Annen tuijottaessa kuin huumaantuneena Aleksin jalkoväliin ja siellä pullottavaan kivenkovaan kohoumaan. Kyykkiessään pissaus-asennossa Aleksin päällä, Anne alkoi hieroa vähäkarvaista tuheroaan Aleksin nenää vasten. Annen somat punakyntiset pikkuiset sormet hamusivat nuorukaisen vetoketjua auki. Posket punoittaen pikkuvaimo tuskaili vetskarin auki ja kiskoi päällyshousut alas lanteille, Aleksin auttaessa lantiotaan kohottaen. Pojan valkoiset alushousut pullottivat komeana elimen nostaessa teltan pystyyn.

Pillun haistatus jäi nyt toisarvoiseksi kun Anne alkoi kädet vapisten paljastaa vyötärönauhan alla olevaa suurta salaisuutta.

Kun Aleksin alushousut kuoriutuivat lanteille, esiin ponnahti jousen lailla vaaleahko kymmensenttinen pojan pippeli. Annen katse oli huumaantunut.

Korkeat poskipäät punoittivat ja samea katse tuijotti tuota ihmeellistä neitseellistä elintä, elintä jonkalaisia Anne viimeksi oli nähnyt kauan kauan sitten teinityttönä ollessaan. Jos olisin ollut tuo poika, olisin jo hypännyt Annen selkään ja pannut tuon ilkiön piukkapillun pirstaleiksi.

Anne pyörähti nyt pyllyineen takaisin sohvalle. Hän liu'utti pehmoisia jalkapohjiaan pitkin pojan vatsaa, kohti jököttävää siitintä. Aleksi huohotti äänekkäästi kun Annen varpaat hakeutuivat elimen varteen. Taitavana varvasrunkkaajana Anne otti heti pikkuisen elimen haltuunsa. Kulli oli niin pieni että se mahtui hyvin söpön vaimoni isonvarpaan väliin. Anne alkoi runkata tiukkaa esinahkaa varpaittensa välissä ja tahkosi toisella jalallaan Aleksin pingispallomaisia palleja.

Annen mansikkavarpaat vetivät hitaasti kireää nahkaa alaspäin. Tappi seisoi kivikovana Annen jaloissa ja poika kiihtyi entisestään, kun esinahka lähti kunnolla liikkeeseen. Annen kasvoilla häilyi ylpeä hymy. Hän hallitsi somilla varpaillaan tuota poikaa, joka koulussa olisi saanut omakseen tytön kuin tytön. Nyt tuo nuorukainen värisi koko vartalollaan Annen jalkojen suloisessa hyväilyssä, hyväilyssä joka oli pojalle kohta aivan liikaa.

Anne istahti nyt lattialle Aleksin jalkopäähän ja otti pojan siittimen hallintaa molemmilla jaloillaan. Varpaat kiertyivät jälleen elimen ympärille ja hitaasti Anne aloitti runkkaamisen, laittaen esinahan liikkeeseen. Aleksi makasi silmät suljettuina, aistien tuon unelmanaisen pehmoisten pienten varpaitten sulavan nylkytyksen. Tuijottaessaan kivenkovaa pikkuista rustoa, Anne tiesi ja tunsi varpaillaan ruiskutuksen olevan jo lähellä. Anne huohotti ja niin teki poikakin.

Esinahka oli alas vedettynä sinä hetkenä, jolloin Anne irrotti sitkeän mäihän räjähdysmäisesti ulos pojan piccolosta. Hetkessä punakyntiset pienet varpaat sottaantuivat harmaaseen mäihään, jota purskahteli loputtomina sykäyksinä ulos pojan elimestä. Poika huohotti jo liiankin äänekkäästi, Annen jatkaessa varvaslypsyä, yhä jököttävässä siittimessä. Limaiset purskeet tuntuivat loputtomilta. Anne ihaili pää kallellaan ja huulet raollaan tuota uljasta ilotulitusta. Aleksin spermaa ruiskusi Annen puserolle, sitä litsahteli paljaille reisille ja suihkusi vaimoni jalkoväliinkin.

Aleksi kohotti lantiotaan ylös viimeisten syöksyjen irrotessa pienestä siittimestä, Annen jatkaessa lypsyään hamaan loppuun asti.

Kohta siitin alkoi sulaa Annen varpaisiin ja vihdoin pussien sisältö oli ammuttu ilmaan. Nätit varpaat kiiltelivät harmaassa mäihässä, kun Anne oli tehnyt työnsä.

Pujahdin takaisin sänkyyni outojen ajatusten vallassa. olisin halunnut nähdä Anne-vaimoni imevän tuota pientä kullia ja ottavan Aleksilta suihin. Uskomatonta.

Aamulla herättyäni löysin Annen iloisena ja reippain mielin keittämässä aamukahvia. Luulin nähneeni unta, kunnes käteni osui kosteaan spermatahraan sohvatuolin nojassa. Käteni osui naapurin suklaasilmäisen Aleksi-pojan spermaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute