Herkku-puhelin
Toista tummaa tyttöä
Matkailija

Matkailijan viikko Sveitsissä jatkuu...

Neuvottelut olivat taas tältä päivää ohi ja kävellessäni hotellille mietin eilispäiväistä sessiota huonesiivoojatytön kanssa. Pari tuntia ja pääsisin taas tuon ihanan tummapintaisen tytön käsittelyyn. Huomasin, että tiimellyksen kuumuudessa en ollut kysynyt edes hänen nimeään. No, ehkä se tänään selviäisi.

Päästyäni hotellille otin respasta avaimeni ja menin hissillä ylös kerrokseeni. Käytävällä minua tuli vastaan huonesiivoja, vanhempi tummapintainen nainen, joka hymyili minulle kuin tunteakseen. Sanoin kohteliaasti päivää ranskaksi ja menin huoneeseeni. Laitoin takkini henkariin, otin pois solmioni ja avasin paitani pari ylimmäistä nappia. Istuin nojatuoliin ja avasin pullon olutta minibaarista. Siinä siemaillessani viileää olutta ovelle koputettiin. Oho, onpas tyttöseni ajoissa ajattelin ja menin ovelle. Avattuani oven, siellä ei ollutkaan tuo tyttö, vaan saman näköinen pikkaisen vanhempi ja muodokkaampi tyttö. Hän sanoi olevansa Nellin sisko Kelli ja kertoi siskonsa pyytäneen kertomaan minulle ettei pääse tänään tulemaan. Minua tietysti harmitti hirveästi ja tyttö huomasi ilmeestäni minun olevan pettynyt. Hän huomasi kädessäni olevan olut pullon ja kysyi voisinko tarjota jotain juomista. Tottakai sanoin ja pyysin hänet huoneeseen.

Istuessamme ja nauttiessamme viileitä oluita hän kertoi Nellin joutuneen tuuraamaan jotain toista siivoojaa toisessa hotellissa. "She ask me to take care of you" Kelli sanoi kauniisti hymyillen. Tunsin olevani hieman hikinen päivän neuvotteluiden jälkeen joten sanoin "I have to take a shower". "Lets go together" Kelli vastasi. Nousin nojatuolista ja hän tuli eteeni ja alkoi avata paitani nappeja. Samalla kun hän riisui paitaani minä otin kiinni hänen puserostaan ja nostin sen ylös. Sieltä puseron alta pompahtivat esiin isot D kokoa olevat mustiin liiveihin verhotut rinnat. Seuraavaksi hän avasi vyöni ja vetskarin sekä laski housuni nilkkoihin. Potkaisin housut sivuun ja nykäisin sukat jalastani. Samalla Kelli riisui hameensa ja avasi rintaliivinsä. Edessäni oli pari tummapintaisia meloneja, joita heti kokeilin käsilläni tuntien eloa boksereissani. Hän työnsi minut edellään kylpyhuoneeseen.

Kylppärissä hän riisui minulta bokserit ja itseltään pikkuhousut. Menimme suihkun alle ja käänsin veden virtaamaan. Saippuoin ensiksi Kellin selän ja kiinteät pakarat. Sitten oli vuorossa etupuoli ja nuo ihanat tummat rinnat. Hän hieroi itse saippuaisin käsin paljaaksi ajeltua alavartaloaan ja suihkutteli sitten saippuat pois. "Now it is your turn" hän sanoi ja alkoi saippuoida minua. Pestyään selän hän alkoi pestä etupuoltani aloittaen olkapäistä ja laskeutuen hitaasti alaspäin. Hän tarttui kädellään jo hieman jäykistyneeseen kulliini ja pesi sen huolellisesti. Suihkuteltuaan saippuat pois kehostani hän laskeutui polvilleen eteeni ja alkoi nuolla kullini vartta varoen koskemasta terskaani. Toisella kädellä hän piti kiinni kullistani ja toisella hyväili pussejani.

Stondikseni voimistui ja terskani oli muhkean kokoinen kun hän vihdoin lipaisi sitä kielellään.

Kelli alkoi nuolla terskaani ja hetken kuluttua otti sen kokonaan suuhunsa tehden imemisliikkeitä. Katsellessani kuinka kullini liukui sisään ja ulos tuon tummapintaisen tytön suussa en voinut muuta kuin huokailla. Työntelin kulliani vähän kerrallaan syvemmälle suuhun ja Kelli otti sen vastaan imutellen ja kielellään hyväillen. Tunsin pallieni alkavan vetäytyä kasaan ja tiesin lastini kohta lähtevän. Imutus jatkui ja kohta kullini ruiskasi spermat syvälle tytön nieluun. Hän jatkoi imemistä hetkisen saadakseen viimeisenkin tipan kullini päästä.

Suihkuttelimme vielä hetken, sitten kuivasimme toisemme ja menimme huoneen puolelle. Istahdin sängyn laidalle ja otin huikan olutpullosta katsellen tuota kaunista tummapintaista vartaloa. Kallistin hänet selälleen sängylle ja aloin imeä ja nuolla noita ihania rintoja. Nännit nöpöttivät kovina ja hän sanoi "Suck me". Laskeuduin alaspäin kohti tuota paljaaksi ajeltua jalkoväliä ja aloin nuolla klitoriksen ympärystää aina silloin tällöin hipisten itse klitorista. Kellin suusta alkoi kuulua tutunomaista ynähtelyä. Minä nuolin ja tökin kielelläni tuota nappulaa joka toi hänelle orgasmin. "Oooh oooh, you are so goood" kuului ja näin miten hän alkoi kouristella orgasmin aalloilla. Mieleni teki survaista kovettunut kullini suoraan tuohon vakoon joka oli kostunut valmiiksi orgasmin ansiosta. Maltoin mieleni ja nousin hänen päälleen nussiakseni häntä rintojen väliin.

Kelli aavisti tarkoitukseni ja levitti hieman sylkeä isojen rintojensa väliin. Laskin kullini rintojen väliin ja hän puristi niitä toisiaan vasten. Liukkaassa välissä työntelin kulliani edestakaisin ja ajattelin että onpahan käynyt valkoisella miehellä hyvä tuuri. Jo toisena päivänä peräkkäin pääsee naimaan tummaa lihaa oikein elämänsä halusta. Halusin päästää spermani noille ihanille isoille rinnoille ja eipä aikaakan kun tunsin hetken olevan käsillä. Kullini alkoi nytkähdellä ja sperma ruiskahteli Kellin kasvoille ja kaulalle asti. Vaikka olin saanut orgasmin äsken suihkussa, niin tumman tytön rintojen väliin naiminen oli niin kiihottavaa että sperman tulosta ei ollut tulla loppua. Kelli hieroi spermaani rintoihinsa ja naurahti "You are so good as my sister told me".

Ahaa, taisi ollakin sovittu juttu mietiskelin. No mikäs siinä, tämä oli yhtä mahtavaa kuin eilenkin ajattelin.

Kävimme suihkussa pesemässä toisemme ja palasimme sängylle loikoilemaan. Puolisen tuntia lepäilimme katsoen telkasta Swytzer dytsh oppituntia ja naureskelimme sen kielen omituisuuksille. Kelli hyväili jo hieman aralta tuntuvaa kulliani ja niinpä pikkuveli alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä. Pikkuisen suuseksiä ja taas kullini oli juhlakunnossa. Nyt vuorostaan oli minun vuoroni olla selällään kun Kelli nousi päälleni aloittaakseen ratsastuksensa. Aluksi hän hieroi terskaani vasten pillun huulia ja pikkuhiljaa ujutti sen pilluunsa. Kellin takamus nousi ja laski kullini työskennellessä hänen pillussaan. Katselin ja hyväilin noita jumalaisia tummia rintoja niiden heilahdellessa ratsastuksen tahtiin. Hiki alkoi irrota kummaltakin koska tällä kertaa kestin kauemman. Hikipisarat ilmestyivät Kellin kasvoille ja kurkotin suutelemaan niitä pois. Ratsastuksen muuttuessa kiivaammaksi hän alkoi pyöritellä pyllyään siten että varmasti kullini tutustui jokaiseen hänen pillunsa sopukkaan. Kelli voihki ja voihkina muuttui yhä äänekkäämmäksi. Kohta hän sai orgasmin ja kullini tunsi rutistuksia ympärillään. Samalla kullini turskautti lastinsa tuon tumman pillun syvyyksiin.

Jatkoimme loikoilua vierekkäin ja keräsimme voimia tulevaa yötä varten...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute