Herkku-puhelin
Mari19 ja Mä32
Kärppä

Ikää kertynyt jopa 32 vuotta mutta mieleni tuntuu olevan vielä murrosikäisen tasolla, ainakin mitä naismakuuni ja innostuksen määrään tulee. Avovaimokin kotoa löytyy mutta eräänlainen kyllästyminen ja toisistamme vieraantuminen saanut katseeni kääntyilemään aika ajoin sinne puolelle aitaa missä ruohon sanotaan joskus olevan vihreämpää. Palauttaakseni ajatukseni ja elämänikin taas tasaisempaan arkeen, päätin koittaa kepillä jäätä ja tarkistaa ja niittää sen aidan toispuoleisenkin nurmikon.

Olen aina ollu heikkona vaaleaverikköihin. Ruskeat silmät saa minut puolestaan hukkumaan toisen katseeseen ja jos nämä kaksi yhdistää niin siitäpä alkaa unelmieni nainen rakentumaan.

Yleisesti ottaen miehet kiinnittävät ensiksi katseensa naisessa rintoihin mutta tätä piirrettä en itsestäni ole kovin vahvasti löytänyt. Tai ehkä siinä mielessä että en ole suurten rintojen perään, vaan pidän ennemmin pienemmistä, käteen sopivista rinnoista.

Hoikka vartalo ja pieni sievä farkkupylly vielä yhdistettynä tähän niin siinäpä paketti jota lähdin tavoittelemaan.

Laitoin ilmoituksen netin deittipalstalle ja runoilin löyhästi mielessäni piirtyvän unelmatyttösen vaatimuksia kertoen samalla hieman omia ulkoisia piirteitäni. Silmien väri, tupakoimattomuus tai horoskooppimerkit sun muut ovat aika lailla toisarvoisia seikkoja joten pidän ilmoituksen suht lyhyenä, toisin kuin tämän tarinan, ja keskityn etsimään hoikkaa blondia Oulun alueelta ja ainoastaan "seikkailumielellä".

Itseäni yritin kuvailla mahdollisimman objektiivisesti, vaikka epäilen että suurin osa palstalla ilmoittelevista miehistä ei näin tee. Hoikka/timmissä kunnossa oleva, 178cm, vaaleat ja hieman erikoisesti leikatut hiukset, ei partaa ja niin edelleen. Enemmän sellaista Jasper Pääkkösen tai Iiro Seppäsen-muotilla tehtyä tyyppiä kuin... sanotaan vaikka Samuli Edelman.

Jätettyäni ilmoituksen jäin kuumeisesti odottamaan mailia ja mietin jo mielessäni mitä ehdottaisin tapaamispaikaksi, meille, teille vai hotelliin.

Kului viikko eikä minkäänlaista vastausta kuulunut ja henkisesti luovuin jo leikistä.

Mutta sitten tyttö nimeltään Mari vastasi. Kädet täristen aloin kirjoittamaan hänelle pikaisesti takaisin, koska hän vaikutti mielenkiintoiselta tytöltä.

Marilla oli ikää vasta 19vuotta, hoikka ja omien sanojensa mukaan kaunis tai vähintäänkin tavallisen näköinen suomalainen tyttönen. Siviilisäädystä minulla ei ollut tietoa, enkä aikonut asiaa ottaa edes puheeksi. Mari oli selvästikin jo jonkin verran kokenut mutta kaipasi hieman laatua seksielämäänsä ikäistensä poikien pystymättä sitä tarjoamaan. Ja juuri sitä minä olin tarjoamassa ja muutaman mailin vaihdon jälkeen päätimme tavata seuraavana päivänä. Paikaksi sovittiin erittäinkin romanttinen ja tunnelmallinen Mc Donalds ;-)Lähdin töistä hieman aikaisemmin, jotta ehdin kahdeksi keskustaan. Ajoin auton Stockmannin parkkihalliin ja pinkaisin tilaamaan evästä. Sovimme tapaamisen jonnekin hieman hiljaisempaan nurkkapöytään ja siellähän Mari jo istuikin.- Moi, sä taidat olla Mari?

- Juuh, sä toivottavasti olet Pete?

- Kyllä ollaan, sanoin ja istahdin alas.

Söimme, istuimme ja juttelimme hetken, välillä hieman kaksimielisiä kommentteja heitellen ja tulimme näköjään hyvin toimeen keskenämme vaikka tilanne itsessään oli hieman outo. Tarjosin Marille vielä kahvin ja ne nautittuamme sekä me, että juttumme olivat jo sen verran levottomia että päätimme jatkaa leikkiä ja siirtyä jonnekin missä saisimme olla kahdestaan. Mari asui parin kilometrin päässä keskusta ja koska hän oli polkupyörällä liikkeellä, hän neuvoi osoitteensa ja minä tulin autolla perässä.Saavuimme suunnilleen yhtä aikaa perille, ajelimme hissillä neljänteen kerrokseen ja Mari avasi oven opiskelijakaksioonsa. Pöydillä oli koulukirjoja ja papereita mutta muuten näytti oikein kodikkaalta.

Mari ripusti takkiansa naulakkoon, kun kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suukotin hänen niskaansa. Mari kääntyi nopeasti ympäri ja painoi huulensa huuliini, kääntäen hieman päätään ja upottaen kielensä suuhuni. Sukkani pyörivät jaloissani ja etumuksessani hypähti kun suutelimme hetken eteisessä liikkuen samalla kohti olohuonetta. Pörrötin Marin hiuksia hieroen samalla toisella kädellä hänen selkäänsä ja valuttaen samalla kättäni koko ajan alemmaksi tuota suloista pyllyä. Mari tempaisi toppinsa pois ja alkoi napittaa paitaani auki välillä hymyillen ja viehkeästi purren huultaan. Mittailin katseellani tuota suloista pientä olentoa hetken, kunnes avasin hänen rintaliivinsä ja kouraisin hänen suloisia rintojaan. Mari hyppäsi syliini ja istuuduin sohvalle Mari sylissäni huulemme jälleen yhtyneenä ja molempien yläruumis paljaana. Eipä Mari paljoa ujostellut vaikka ujohkoksi itseään oli kuvaillut.

Mari nojautui taakse päin ja alkoi napittamaan farkkujani auki hermostuneesti. Nousin kuitenkin ylös, nappasin Marin mukaan, kannoin hänet makuuhuoneeseen ja kaaduimme sängylle. Olin sängyssä selälläni Marin jatkaessa nappieni availua. Hän veti housuni pois raotti boxereitani ja paljasti koko komeudessa seisovan kaluni.Mari tarttui kullini varteen, teki hitaita edestakaisia liikkeitä, kehui kaluani komeaksi ja upotti huulensa kullini ympärille. Olin haljeta tuosta tuntemuksesta. Tuo enkeli jopa näytti nauttivan tilanteesta kiusoitellessaan kielellään vartta myöten ja katsoessaan suloisesti minuun päin ja välillä upottaen puoli kalua huultensa lämpimään hellyyteen.

Kellot, harput ja kaiken maailman jousikvintetot soivat tuon enkelin käsittelyssä.

Eikä sitä kauaa tarvinnut jatkaa kun tunsin loppuni lähenevän. Kehoitin Maria lopettamaan mutta hän halusi jatkaa loppuun asti. Ehdotin että hän hakisi paperia mutta ei kuulemma tarvinut. Tiesin mitä odottaa ja annoin hänen toki nuoruuden innolla tehdä sen minulle loppuun asti.

- Mulla tulee ihan just! Sain ähkäistyä ja Mari jatkoi kullini lutkuttamista.

- Anna tulla vaan kulta, hän kuiskasi jatkaen tuonkin ajan kädellään minun tyydyttämistä upottaen jälleen kaluni suuhunsa ja samlla räjähdin.

- AAAAaaaaahhh!!! Huudahdin ja pumppasin orgasmin kourissa sykäyksittäin spermaa Marin suuhun hänen yrittäessä olla puodottamatta pisaraakaan lakanoille.

Tajuntaani palautellessani Mari oli kivunnut viereeni ja silitteli poskeani kuumissaan. Tuo suloinen kissa suorastaan kehräsi ja halusi vuorostaan itse päästä nautinnon huipulle ja todennäköisesti useampaan kertaan. Senhän takia tänne oltiin tultukin.

Kaadoin Marin selälleen sänkyyn, hieroin ja hänen kiinteitä rintojaan ja suukottelin hänen suloista napaansa. Availin ohimennen housun nappeja ja kun kaikki oli auki, Mari nosti nopeasti lantiotaan jotta sain vedettyä farkut pois paljastaen string-tyyppiset pikkuhousunsa. Käänsin Marin selälleen ja aloitin hieromalla hänen hartioitaan siirtyä alemmaksi ja alemmaksi. Mari huohotti tyytyväisenä, Suukottelin hänen kiinteitä pieniä pakaroitaan Marin nostaessa jälleen lantiotaan, jotta ottaisin nopeasti hänen pikkuhousunsa pois. Repäisin pikkuhousut nilkkoihin asti Marin ravistaessa ne lopullisesti pois jaloistaan. Hieroin tuon pikku enkelin pakaroita hänen nostaessaan pyllyänsä pystyyn ja nousten kontalleen ihan tarjotakseen sitä hyväiltäväkseni. Eteeni paljastui suloisin koskaan näkemäni pillu. Tartuin pakaroihin, levitin niitä ja painoin huuleni ensin häpyhuulille ja työntäen seuraavaksi kieleni suoraan Marin turvonneelle klitorikselle. Mari ynisi nautinnosta kun nuolin pimppiä alhaalta klitorikselta ylös päin kohti pyllyreikää. Kävin selälleni ja liu'uttauduin kasvot kohti hänen sieväksi ajamaansa häpykumpua ja käskin hänen nousta ylös. Mari istui hajareisin suoraan kasvojeni edessä kourien pieniä rintojaan minun upottaessani kieleni jälleen tuolle pavun kokoiselle turvonneelle klitorikselle kuunnellen Marin jo kovenevaa yninää.

Marin suorastaan ratsastaessa kielelläni puristelin häntä pakaroista painaen välillä kevyesti hänen pyllyreikänsä kohdalta ikään kuin kysyäkseni että haluaako hän sitä kosketeltavan. Marin pillu oli jo aloittaessa mukavan märkä ja nyt se suorastaan vuosi leualleni vetäessäni kiihtyvän huohotuksen saattelemana hänen lantiotaan lähemmäksi suutani ja upottaen kieleni sijasta pari sormea hänen sisäänsä. Marin selkä kaareutui taaksepäin orgasmin lähestyessä tarjoten koko pillunsa eteeni.

- Yyyynnnngggghhhhh.

Mari laukesi, nautti silmät suljettuna pitkästä orgasmista riiputtaen päätään minua kohden todella pitkään ja annoin kielelläni ja sormellani hänen nauttia joka hetkestä.

Mari lysähti päälleni huohottaen ja yrittäen saada hengityksen tasaantumaan. Vain muutamia sekunteja levähdettyään hän nosti päätään suukotti minua silmät suljettuna ja kurottautui sängyn vieressä olevalle yöpöydän laatikolle. Otti sieltä liuskan kondomeja, irroitti yhden ja jälleen suukotteli minua.

- Ollaanko me valmiita jatkamaan, hän kysyi.

- Niin kuin näkyy, vastasin Marin vilkaistessa jälleen 18cm mitassaan seisovaa kaluani.

Mari hivuttautui alas repäisi kondomin kuoristaan ja antoi sen minulle.

- Laitatko sinä tämän paikoilleen kun minä en välttämättä osaa? Hän kysyi.

Yhdessä laitoimme paikoilleen ja käänsin Marin selälleen sänkyyn nuolaisten ylöspäin kivutessani vielä hieman Marin aristavaa klitsua.

Nostin Marin polvet ylös ja ohjasin kullini tuon sievän pimpin huulille. Liu´utin aluksi varovaisesti sisään mutta kun Mari oli kiimasta jo niin märkänä niin aloitin rytmikkään nussimisen. Vaihtelin rytmiä painaen välillä koko kalun sisään ja välillä ottaen sen melkein ulos asti ja painaen vain hiukan syvemmälle. Laskin Marin polvet alas ja nussin tuota jumalatarta normaalista lähetyssaarnaaja asennosta välillä kiihkeästi suudellen. Mari tuhisi nautinnosta huultemme ollessa yhdessä ja kieltemme miekkaillessa keskenään.

Hetken päästä päätin ottaa Marin takaa päin. Vedin kullin ulos, käänsin tytön mahalleen, jolloin näin Marin kurottautuvan jälleen yöpöydän laatikolle.

Mari kaivoi esiin vaaleanpunaisen kovamuovisen ja hieman kaluani pienemmän dildon ja ruuvasi sen päälle.

- Tule takaa päin mutta älä kovin rajusti, hän sanoi ja ymmärsin yskän.

Mari nousi polvilleen, nojautui toista olkapäätään vasten tyynyyn minun sommitellessani aisaani jälleen hänen pillulleen. Painoin kullia sisään pitäen kaksin käsin molemmista pakaroista kiinni ja Mari ohjasi tuon vaaleanpunaisen surisevan ohjuksen pillunsa etuosaan, pyöritteli sitä ensiksi hiukan löytäen täydellisen kohdan ja asennon klitoriksen hierontaa.

Mari huohotti ja minä panin parastani takaa päin hieroen välillä Marin ristiselkää.

- Huoooooohh! Huuooooooohhhhh!!! Yyyynnnggh, Mari kiihdytti ulvontaansa ja minä poika pumppasin sata lasissa tuota ihanan märkää tussua.

En nähnyt Marin kasvoja mutta kun hän ensin jännittyi, sitten värisi ja tunsin kun pillun sykkivän rajusti iskevän orgasmin voimasta, en voinut pidätellä nanosekuntiakaan vaan laukesimme yhtäaikaisesti. Kullini liukui hänen sisällään pumpaten spermaa joka työnnöllä kortsuun. Kun Mari tuntui saaneen tilanteesta kaiken irti lopetin ja lysähdimme lusikka-asennossa makaamaan voipuneena sängylle.

Silittelin hänen hiuksiaan Marin maatessa nykivä hymy suloisilla kasvoillaan.

The End

P.S.

Tämä tarina ei ole tosi -----ainakaan vielä =)

Saa antaa palautetta jos juttu kolahti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute