Herkku-puhelin
Naislääkärin vastaanotolla
Grant

Olen lääkärin vastaanotolla, nimeni huudetaan ja menen hänen luokseen, lääkärinä on 40v. tummahiuksinen, rintava nainen. Lääkärin nimi on Anja, hänellä on lääkärin takin alla punainen hame, jalassa on punaiset työsandaalit. Anja laittaa kumihanskat käteen ja pyytää minut riisuutumaan alushoususilleni. Olen katsonut Anjan sandaaleita siten, että kaluni on puolitangossa, Anja on huomannut saman asian myös. Yhtäkkiä hän kysyy, et mikä minun sandaaleissani kiehtoo sinua niin paljon? Vastaan tyynesti, että minul on sandaalifetissi.

Anja haluaa nähdä käytännössä miten toteutan fetissini. Anja antaa sandaalinsa minulle, ensin haistan sandaalien tuoksua, haju on erittäin kiihottava. Seuraavaksi nuolen sandaalia ja se saa kaluni kovaksi. Anja kiihottuu touhustani myös sen verran, että alkaa hieroa pilluaan. Näky on upea ja pyydän, että hän ottaisi sandaalit käteensä ja hieroisi niillä kaluani, Anja suostuu siihen.

Kovenen entisestään ja hän hieroo sandaaleilla entistä kovemmin, pyydän häntä lopettamaan etten laukeaisi liian aikaisin. Anja haluaa, että nuolen hänen pilluaan, rupean nuolemaan ja kiimalimat alkavat valumaan suuhuni, Anja alkaa huohottaa nuolemisen tahdissa. Hän käskee minua hakemaan punaisen dildonsa työpöydän laatikosta, Anja nuolee dildoa ja laittaa sen pilluunsa. Otan sandaalit ja nuolen niitä samalla, kun Anja tyydyttää itseään, nuoltuani sandaaleita jonkun aikaa niin työnnän kaluni sandaaliin ja rupean tyydyttämään itseäni.

Anja kiihottuu entisestään ja haluaa ottaa minulta suihin, työnnän kalun suuhun, hän runkkaa kaluani samalla. Olen aivan ekstaasissa, Anja antaa dildon minulle ja haluaa, että nuolen sen puhtaaksi. Samalla kun nuolen dildoa hän ottaa suihin, olen pian laukeamassa ja hän haluaa, että tulen hänen suuhunsa. Haluan vielä haistaa sandaalia ennen kuin laukean. Haistelen sandaalia ja Anja ottaa suihin, yhtäkkiä en enää kestä vaan laukean voimalla hänen suuhunsa. Anja nuolee kaluni puhtaaksi! Puen päälleni ja kiitän Anjaa loistavasta tarkastuksesta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute