Herkku-puhelin
Hukattu lompakko
piinapenkkiläinen

Tämä sattui viime kesänä. Olen 20 v. hoikka tavallisen näköinen tyttö, josta tulee meikattuna hyvinkin nätti. Asun poikakaverini kanssa kerrostalossa kaupungin etelälaidalla. Hän ei tiedä millainen luuranko kaapissani on ja jos tietäisi, varmaan häipyisi.

Mauri siis oli mennyt armeijaan ja pääsi melkein joka viikonloppu lomille kotiin.

Olin yhtenä perjantai-iltana bilettämässä kavereitteni kanssa baarissa ja olin melko monen siiderin humalassa.

Loppuillasta ei oikein jalat tahtoneet kantaa, ja lähdimme taksijonoon rautatieasemalla. Kaverit maksoivat kyydin siihen saakka kun jäivät itse pois. Minä jäin yksin loppumatkaksi. Havahduin takapenkillä, kun taksikuski - ainakin 60-vuotias ukko - sanoi että perillä ollaan. Hamusin kassiani, mutta sielläpä ei ollutkaan lompakkoani. Se oli mukana vielä kapakasta lähtiessä, joten sen on täytynyt häipyä taksijonossa.

Kuski antoi auton käydä ja odotteli rauhassa kun pengoin kassini sisältöä takapenkille. Hän sanoi mittarin raksuttavan odotustaksaa, mutta töksäytti törkeän ehdotuksen suihinotolla maksamisen mahdollisuudesta. Minua vitutti, kaappasin kaikki kamat kassiin ja yritin avata ovea. Se ei auennut, joten olin loukussa. Näin ikkunasta, että meillä oli valot, joten Mauri oli kotona ja yritin soittaa hänen kännykkäänsä, että tulisi päästämään minut pulasta. Hän mahtoi kuunnella kuulokkeilla tai jotain, kun ei vastausta kuulunut. Selitin kuskille, että hän odottaisi kun hakisin sisältä rahaa. Se ei tuntunut sopivan. Pirun ilkeä taksikuski tyynnytteli minua ja sanoi, ettei se suihinotto nyt niin paha juttu ole. Pyysin ja anelin että hän päästäisi minut menemään, mutta ukko ei ottanut kuuleviin korviinsa. Hän peruutti mustan auton sammuneen katulyhdyn alle lähes huomaamattomaksi ja sammutti moottorin.

Jotenkin tokkuraisen humalatilani vuoksi olin altavastaaja ja ukko vei tilannetta hivuttamalla haluamaansa suuntaan. Yhtäkkiä hän oikaisi itsensä, kallisti penkkiään ja kömpi takapenkille. Hänen toinen polvensa oli penkillä ja toinen jalkansa lattialla. Pää hipoi korkean tila-auton kattoa. "Kyytimaksu" sanoi ukko kun aukoi housujaan ja melko muhkea kalu huojui silmieni edessä. Hänellä oli myskin tuoksuista partavettä, eikä hän oikeasti ollut pahan näköinen. No sillähän tästä päästään, ajattelin päissäni ja koetin lievittää syyllisyyttäni Maurin suhteen muistelemalla edellisviikkoista riitaamme. Samalla kun ukko tarttui molemmilla kourillaan päästäni vetäen kasvojani lähemmäs hänen seisovaa kyrpäänsä kohti, tartuin kyrvän varresta kiinni ja otin suuren terskan suuhuni.

Ukko oli ilmeisen vasta suorittanut huolellisen alapesun. Runkkasin hiljaa ja pidin kiveksiä toisessa kädessäni. Nekin olivat suuret ja niistä lähtevät siemenjohtimet tuntuivat kovilta. Liikutin päätäni hiljaa edestakaisin ja lutkutin kielelläni terskan alapintaa. Kyrpä koveni entisestään ja kasvoi lähes kivikovaksi. Sivusilmällä näin ikkunaamme ilmestyvän Maurin hahmon. Hän ei voinut nähdä mitä pimeässä taksissa tapahtui. Siellä hänen morsiamensa tyydyttää suullaan kolme kertaa vanhempaa vierasta miestä. Hän oli havainnut minun yrittäneen soittaa ja niinpä kassissani oleva kännykkäni alkoi hälytellä tuttua melodiaa. Kuski otti minusta kuvan kyrpänsä suussani. Hän veti mulkkunsa pois ja käski vastaamaan ja kertomaan, että olen tulossa ja että menee vielä jonkin aikaa.

Ajattelin kirkaista Maurille avunhuudon ja ahdistelun, mutta kuski näytti minulle kuvaa joka ei olisi tukenut kertomustani. Siis sanoin Maurille mitä käskettiin ja valehtelin olevani kunnossa ja matkalla kotiin. Samalla kuski kouri pilluani ja puristeli tissejäni kuin ne olisivat hänen omaisuuttaan. Ääneni ei saanut paljastaa Maurille, mitä minulle oltiin tekemässä. Ukko löysi klitorikseni ja pyöritteli sitä lähes miellyttävästi, mutta minä ajattelin vain olevani kihloissa ja kuitenkin uskollinen Maurille, vaikka tilanne olikin tällainen ja klitorikseni kovettui.

Puhelun loputtua kuski puhutteli minua pikkurouvakseen.

Perverssi vanha pukki halusi repiä kaiken irti avuttomasta humalaisesta nuoresta tytöstä, sillä hän könysi takaisin auton etuosaan, istui vänkärin paikalle ja siirsi penkin mahdollisimman taakse. Sitten hän komensi minut myös eteen lattialle kontalleen. Hän kallisti selkänojaansa taakse ja sanoi, että alahan pikkurouva maksamaan kyytisi loppuun. Kyrpä seisoi suurena ja vaativana.

"Saanko mennä jos nielen", kysyin ukolta. Kyrpä koveni heti ja ukko huohotti, että saat. Katsoin häntä silmiin samalla kun runkkasin ja lussutin ja nuolin hänen kaluaan. "Mua odotetaan kotona", sanoin ja vedin kielellä pitkän vedon koko kyrvän alapintaa pitkin. "Mun mies odottaa mua", sanoin ja työnsin pääni niin että kyrpä liukui kurkkuuni saakka.

"Mun mies on aivan raivona, jos en ole hänen luonaan puolen tunnin sisällä" sanoin ja nuolin hänen kyrpäänsä kuin pikkutyttö valuvaa tötteröjäätelöä helteellä. "Ottaisiko setä minut vakiohuoraksi, maksaisin aina matkat näin jos setä tahtoo" kuulin itseni sanovan. Alanko minä seota, ajattelin, sillä hänen kyrpänsä näytti upeimmalta ilmestykseltä mitä olin eläessäni nähnyt. Se koveni kuin salamanlyömänä ja tunsin kiveksistä hänen lastinsa olevan matkalla.

Työnsin pääni niin, että terska oli nielussani. Pidin sitä niin syvällä, että syljen nielemiseni supisteli terskaa. Tunsin lämpimän tulvahduksen. Nielaisin heti ja otin vastaan uuden. Nielin heti senkin ja pidin kyrpää todella syvällä. Samalla kun ukko laski sykkien valtaisan lastin nieluuni. Suuni oli täynnä sylkeä ja spermaa, mutta nielin. Kun toimitus oli ohi, nuolin vielä tuon perverssin kyrpää kuin olisin pitänyt asiasta. Itse asiassa minä pidin tuosta jutusta aivan helvetisti, totesin itsekseni pimeässä rappukäytävässä suussa kourallinen tervaleijonaa. Jumalallinen kyrpä - ajattelin. Hissin peilistä tarkistin sekaisen kampaukseni kuntoon ja hieman turvonneille huulilleni hipaisin hillitysti iltakäyttöön tarkoitettua huulipunaa.

Maurin kanssa meni viikonloppu mukavasti, sillä jo maanantaiksi oli tiedossa pillun täydeltä sedän ihanaa kyrpää meidän omassa sängyssä. Olin sopinut hänen kanssaan treffit ja luvannut olla hänen oma täydellinen pikkuhuoransa vaimolta salassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute